- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Bir komşum vardı, eşini bir trafik kazasında kaybetmişti. O da çocuklarına üzüldüğü, acıdığı için onların her istediğini yapıyordu. Erkek çocuğu bu yüzden 11-12 yaşına kadar annesiyle yatıyordu. Sonra artık çocuk büyüdüğü için ayırmak istedi ve oğlunu tek başına yatmaya alıştırması çok zor ve uzun bir zaman aldı.. Çocuk annesinin kokusuna alıştıkça, annesini bırakması o kadar zor oluyor..sanırım farklı düşünen ben tekim
ben olsam onu öyle yollamazdım. sarılıp yatardım. bebek beşiğindedir muhtemelen. sizin yatağa 2,5 yaşındaki rahatlıkla sığardı. zaten birkaç yıla isteseniz de yatmaz sizinle. oğlum 4 yaşında Allah bağışlar inş. sarılıp yatınca bütün sıkıntım geçiyor.
Aynen katılıyorum. Ben de oğlumu doğduğu günden itibaren kendi odasına kendi yatağına yatırdım. Şimdi 15 aylık.3 aylık olduğundan beri sütünü içerir ,yatağına bırakır kapısını kapatır çıkarım kendi kendine uyur. Yatağından başka yerde uyumayı sevmiyo.Bence ufakliginda ayri odasi i olmali benimi kizim suan 4 yasinda dogar dogmaz ona oda yaptim birkerde yatagimizin icine getirmedim hep odasinda uyudu geve lambasi ne bilmez gece kapatirim kapisini aglamaz bile bebeken alistirmak cok onemli
Cnm ya konu dışı olacak ama benim oğlum gece iki bir memeye kalkiyo ya ayrı odaya alıştıran insanlara hayranım nasıl basardiniz ben yatağında yatırıyorum en fazla iki saat sonra uyanıyor emiyo gene yatağına alıyorum yine aynı iki saat sonra kalkiyo artık üçümüz aynı yatakta yatiyoruz sürekli meme ağzında basedemedim bu durumdan rahatsızım nasıl basardiniz yaaaoff bizde dışladık:))
6 aylıkken ufaklığıda dışladım oldu bitti.
Canım ben gece de 8 kere kalktığımı biliyorum, bu bazen saatte bir oluyordu bazen 20 dk da bir.Cnm ya konu dışı olacak ama benim oğlum gece iki bir memeye kalkiyo ya ayrı odaya alıştıran insanlara hayranım nasıl basardiniz ben yatağında yatırıyorum en fazla iki saat sonra uyanıyor emiyo gene yatağına alıyorum yine aynı iki saat sonra kalkiyo artık üçümüz aynı yatakta yatiyoruz sürekli meme ağzında basedemedim bu durumdan rahatsızım nasıl basardiniz yaaa
:)) Aynen cnm benim oglanda öyle yatıyor sabaha kdr küçücük bı alanda yatiyorum daha 18 aylık bilmiyorum emzirmeyi kesince uykusu düzene girer diyorlar bı 6 ay daha sabredicem malesefCanım ben gece de 8 kere kalktığımı biliyorum, bu bazen saatte bir oluyordu bazen 20 dk da bir.
Ayrı odadaydı Benimde. Mecbur kalkıyordum emzirirken uyuyup kalmamak için elime telefon alıyordum.
Zaten Benin oğlumla aynı yatakta yatabilecek bir insan daha tanımıyorum. O kadar kurtlu yatıyor ki, değil yan odaya, yan apartmana geçmeye bile razıyım
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir kızım (2,5) ve yeni doğmuş bir oğlum var henüz 25 günlük.
Kızım neredeyse 1 yıldır ayrı odada yatıyor pek sıkıntı çıkarmadı sadece sabahları erken yanımıa geliyor kardeşi gelince de bu şekilde oldu. Kardeşi benim bitişiğimde beşikte yatıyor.
Kızım kardeşi geldikten sonra sadece bir keresinde 1 gibi gelmişti babasına 'benim odama git sen' demişti bende hayır orası senin odan ama demiştim ağlayarak gurur yapmış gitmişti bende çok üzüldüm tabi barıştık sonra.
Ama genelde pek sıkıntı çıkarmıyor odasında yatmakta. Eşimle ben bu sıralarda sanki üçümüz bir odaya dolmuş onu dışlamış gibi hissediyoruz. Gece hep üstünü açıyor gidip örtüyorum. Geceleri o orada durdukça azap çekiyorum önceden böyle değildik kardeşi gelince böyle bi his çıktı bizde. Ama gel gelelim eşle ayrı yatmayı da mantıklı bulmuyorum özgüven açısından çünkü uzun bi süreç olacak 2 yıl gibi sonra kardeşi ile bir aynı oda da yatacak.
Bilmiyorum anneler Fikir verin sizler naptınız ? yanyana odalarımız bu arada.
Cnm ya konu dışı olacak ama benim oğlum gece iki bir memeye kalkiyo ya ayrı odaya alıştıran insanlara hayranım nasıl basardiniz ben yatağında yatırıyorum en fazla iki saat sonra uyanıyor emiyo gene yatağına alıyorum yine aynı iki saat sonra kalkiyo artık üçümüz aynı yatakta yatiyoruz sürekli meme ağzında basedemedim bu durumdan rahatsızım nasıl basardiniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?