Merhaba eşimle 8senelik ilişki sonrası çook aşık evlendik evlendiğim günden beri eşimin anne babasından kopaması ile uğraşıyordum iki güne bir üç güne bir görüşüyorduk 1. Senenin sonuna kadar böyle devam etti bende doldum patladım eşimle çok tartıştık sonra ben hamile kaldım beneğimiz dünyaya geldi her soruna rağmen her strese rağmen ne lohusa depresyonuna girdim ne moralimi bozdum ne naz yaptım 2. Gün ayağa kalktım emzirme dönemi sporlarına başladım kendime geldim yani kendime bakıyorum her şeyden önce kendim için kendime bakıyorum. Her neyse. Doğumdan sonra eşimle aramıza sogukluklar girdi. Hem bu lohusa zamanı sık sık ailesi ile görüşmek istemesi beni küçücük bebeğimizi hastaneye hasta ziyaretine ,hastaneden çıkana hasta ziyaretine götürmek istemesi vs beni çok sıktı. Eşimle çok severek evlendim hiç böyle bir sorunumuz olacağını tahmin etmemiştim. Konuştugumuzda ise neden benimle vakit geçirmiyorsun boş zamanlarımızda dediğim zaman ailemin yanında da beraber vakit geçirmiş oluyoruz yine yan yanayız diyor. Kısacası her haftasonu mesai yapıyor yapmadığı zamanlarda ailesi ile beraberiz ilişkimiz soğukluğumuz çok fazla binbir emekler ediyorum anne olmama rağmen sevdiği yemekler evim her zaman temiz kendim güleryüzle anlayışlı olmaya çalışıyorum ama artık çok bunaldım kızlar bu kadar çaba göstermeye ben neden mecburum