• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki eş arası neden bozulur

Yok yok evlenmedi Bi daha 🤣 abimin bu derece düşkün olmasının sebebi ailenin abisi değil babası rolünde olması aslında 23 yaşından beri evimizin tek erkeği odur hayatını bize adsdıeve evleneceği kişiye de hep tek şartı anneyle oturmak olmuştur. Annem istemiyor abim ayrılmıyor 🤣 eğer Bi evlilik daha olursa annem asla oturmaz birlikte zaten bir tek o eski eşiyle otururdu, oda fos çıktı ya neyse 🤣🤣🤣
Evlenmesin aman kalsın ailenin babası olarak.
Kimsenin hayatını mahvetmesin o kafa yapısıyla.

Canım o da geçiyor içimden çok bunaldım sık sık onlarla vakit geçiriyorum ama ailemle hiç uzun zamandır vakit geçirmiyorum gitsem acaba işler daha da sarpa sarar mı uzaklık daha da artar mı diye korkuyorum
Korkma gerçekten korkma bu uzaklığı dert sadece sen etmemelisin, bak yeni lohusalıktan çıkmışsın belki psikolojik olarak çıkamamış bile olabilirsin o yüzden içindeki korkuyu değil kendine içtiğineönemi ve hayatı düşünmelisin
Ayrıca kendi annenle de bir istişare yap bakalım o ne diyecek senin düşüncelerine

Canım işte bende bunu anlamıyorum belki işim var hani çağırıp bıraksalar neyse çok ısrarcı davranıyorlar böyle yapa yapa iyice eşimle uzaklaştık artık bende çaba göstermiyorum akışına bıraktım eşim gidelim diyorsa gidiyorum yok diyorsa gitmiyorum çok üzülüyorum artık o kadar severek evlendik
Sana bir tavsiye vereyim nacizane. Aklının bir köşesinde dursun.
İnsanlar sen iyisin diye iyidir. Sen bir kere kötü ol herkesin ne mal olduğunu anlarsın. Bu kayınvaliden kendi eş ailesiyle nasıl merak ettim?

Keşke böyle mantıktakiler hiç evlendirmese kuzularını 🫠
Olur mu hiç onlara bir kurban lazım, hem oğullarının yatağı boş kalmasın de aynı eski düzende yaşayıp gitsinler , adamlar ailelerine birini dahil ediyorlar sadece asla ayrı yuva kurmalarına izin vermiyorlar, benimkiler de böyleydi ben büyük olay çıkardım 1 yıllık evliyken daha da son oldu , kafam rahatladı yemin ederim...

Canım eski eşi galiba abinin sonumuz böyle olmaz inşallah
Sizin olayla yakından uzaktan alakası yok ayrılık sebebinin giden ez yengem kendisi kaybetti çok severdim kendisini yengem değil ablam gibiydi yaklaşık 14 senelik bir geçmişimiz vardı sevgiliyken onlar, evimizin gelini değil sülalenin kızı gibiydi, evlendikten sonra değişen kendisi oldu son zamanlarda ablamda bende görüşmüyorduk annem evden kaçıyordu sürekli görmemek için düşün yani, abimlikde değilmiş ayrıldıkları günler abim bir döküldü içindekileri oturdum abimin haline ağladım ben, bazen bazı şeyler gözüktüğü gibi olmuyormuş işte hep arkamıza aldığımız kadın en büyük kötü çıkabiliyormuş

Olur mu hiç onlara bir kurban lazım, hem oğullarının yatağı boş kalmasın de aynı eski düzende yaşayıp gitsinler , adamlar ailelerine birini dahil ediyorlar sadece asla ayrı yuva kurmalarına izin vermiyorlar, benimkiler de böyleydi ben büyük olay çıkardım 1 yıllık evliyken daha da son oldu , kafam rahatladı yemin ederim...
Kafa rahatlığı önemli. Benim bi rahat olamadı sayelerinde

Sana bir tavsiye vereyim nacizane. Aklının bir köşesinde dursun.
İnsanlar sen iyisin diye iyidir. Sen bir kere kötü ol herkesin ne mal olduğunu anlarsın. Bu kayınvaliden kendi eş ailesiyle nasıl merak ettim?
Eş ailesi ile mecburi görüşüyor ama hiç sevmiyor kendi ailesini ise çok över hatta benim gözümde de kayınvalidem tarafıgil o kadar büyük mükemmel görünüyor ki artık

E gitmeyin neden gidiyosunuzki zorlami goturuyolar once siz gitmeyi azaltin sonra esinizide azaltmaya zorlarsiniz rest cekersiniz is cikarirsiniz vs illa gidiyosa gitsin siz gitmeyin

E gitmeyin neden gidiyosunuzki zorlami goturuyolar once siz gitmeyi azaltin sonra esinizide azaltmaya zorlarsiniz rest cekersiniz is cikarirsiniz vs illa gidiyosa gitsin siz gitmeyin
Vallahi canım zorla gidiyorum desem yeridir hele bir kabul etmeyeyim sık sık ararlar kızım gel kızım gel şunu pişireceğiz bunu yapacağız buraya gideceğiz arkadaşlarıma anlattığım zaman akıl akmak için kızım daha ne istiyorsun diyorlar ne gğzel seviliyorsun diyorlar ama ben bunalıyorum

Eş ailesi ile mecburi görüşüyor ama hiç sevmiyor kendi ailesini ise çok över hatta benim gözümde de kayınvalidem tarafıgil o kadar büyük mükemmel görünüyor ki artık
Şunun için sormuştum bilinçli oğluna yapışanlar eş ailesiyle kendi tarafı kadar görüşmez ve sevmezler. Kişi kendinden bilir işi kısaca.

Kafa rahatlığı önemli. Benim bi rahat olamadı sayelerinde
Valla şuan hamileyim tüm kartlar yeniden dağıtılacak bebek doğunca, şimdiden steresliyim, hamileyken arayıp sormazlar bebek olunca başına üşüşürler 🤦‍♀️ Galiba bana cinnet modu yüklenecek lohusalikta otomotik olarak🤣 eşimle şimdiden konuşuyorum herşeye tamam dese de asla güvenemiyorum yine de 🤯

Valla şuan hamileyim tüm kartlar yeniden dağıtılacak bebek doğunca, şimdiden steresliyim, hamileyken arayıp sormazlar bebek olunca başına üşüşürler 🤦‍♀️ Galiba bana cinnet modu yüklenecek lohusalikta otomotik olarak🤣 eşimle şimdiden konuşuyorum herşeye tamam dese de asla güvenemiyorum yine de 🤯
İşte bu da bir klasik hamileyken canı bir şey istemiş mi diye sormazlar, merak etmezler. Sanıyorlar hamileyken zaten ilişki olmaz bunlar birbirine bağlanmaz. Çocuk doğar yine başlarlar daraltmaya. Offf o kadar hepsi aynı ki erkek ailelerinin.

Sağlıkla gelsin bebiş inşallah 🙏
Şu yoruma katılıyorum. Torunum da torunum 🫢
Kendi doğurdu sanmasın da dikkat et🫢 bazen öyle modeller de oluyor çok fenaaaa
Çok sevdiklerinden değil ben bayadır araya mesafe koydum diye torun bahanesi ile huzurumu kaçıracaklar, torununu çok sevdikleri bir çorap almamalarından belli oldu zaten , asla bir beklentim yok onlardan ama hareketlerinden samimi olup olmadıklarını anlayabiliyorum, eşimle tatile gittik diye ha bire eşime trip attılar resmen , ben bu insanların samimiyetine asla inanmam 😅

İşte bu da bir klasik hamileyken canı bir şey istemiş mi diye sormazlar, merak etmezler. Sanıyorlar hamileyken zaten ilişki olmaz bunlar birbirine bağlanmaz. Çocuk doğar yine başlarlar daraltmaya. Offf o kadar hepsi aynı ki erkek ailelerinin.
Ya bak artık karnım kocaman olmuş işimi zor yapıyorum, bir gün aramadı kızım biseye ihtiyacın var mı diye ama sorsan bizim için canını verir lafta , eşimin yanında torunum da torunum deyip duruyor ama bir icraatlerini göremedim daha 😅 Eşim de gayet farkında o yüzden zorla bana yapıştırmıyor ailesini, gurbetteyim yanlızım ve hamileyim bir kere demediler kızım yemek yapabiliyor musun ve yahut bir yardıma ihtiyacın var mı vs, ben herşeyin farkındayım ve bişey beklemiyorum, bana bişey yapmamaları benim için daha hayırlı en azından minnetsizim ...

Vallahi canım zorla gidiyorum desem yeridir hele bir kabul etmeyeyim sık sık ararlar kızım gel kızım gel şunu pişireceğiz bunu yapacağız buraya gideceğiz arkadaşlarıma anlattığım zaman akıl akmak için kızım daha ne istiyorsun diyorlar ne gğzel seviliyorsun diyorlar ama ben bunalıyorum
Arasinlar acmayin gitmeyin cagiriyolar diye gitmek zorunda degilsiniz mesafe koymak sizin elinizde ariyolar vs diye gitmeye devam ederseniz hic ilerleme kaydedemezsniz. Esiniz cozdun diye bekliyorunuz onun bisey yaoacagi yok siz gitmeyeceksiniz ne derlerse desinler yanliz kalmak istiyorum bitti esiniz dusunsun siz degil

Back
X