• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki eş arası neden bozulur

Bunu düzeltip belli bir bilinç oluşturmadan çocuk yapmamalıydınız. Ben sevmiyorum öyle mıç mıç gelelim gidelim ilişkilerini. Erkeğe bir şey olmuyor tabii annesigile gidince mabadını yayıp karısına hizmet ettiriyor mis. Hiç gezmez tozmaz beraber aktivite yapmaz mıydınız? Yürüyüşe çıkmak, sinemaya gitmek, avare avare gezinmek herhangi bir şey. Adamın hiç mi hobisi yok ya her boşluğunda fino gibi anasının dibine koşuyor?

Canım benim, sana verecek tavsiyem yok
Kendi adıma söyleyim şimdiki aklım olsa bırakırdım yeminle
Benim gençliğim, enerjim gitti
Herşeyi bırak onlar yüzünden 8 aylık ölü doğum yaptım
Allah sorsun hesabını
Ne zaman eşimi saldım, bıraktım onlara, ondan sonra rahatladım
Ah canım rabbim sabır versin sana bu insanlar neden böyleler gerçekten anlayamıyorum çok severek evleniyorsun giyinmene kendine evine özen gösteriyorsun eşine de ailesine de saygılı oluyorsun karşılığı bu mu gerçekten çok üzülüyorum

14 seneye yakin evliyim, su aile problemlerini hic yasamadim, cok sasiriyorum. Gidilecekse, davet edilmissek vs aramizda konusur, karsi tarafa bildirir, davetlerine icabet ederiz, canimiz istemiyorsa da kibarca red ederiz. Yine aramızda konusur anlasir onları davet ederiz.
Her haftasonu, her boş zamanda aileye kosmak nedir ya.
Şaşım şaşım sasiriyorum vallahi.
Evlenmissin, cocuklanmissin, bak hanimina cocuguna, nedir bu aile gotune yapışmak yahu vallahi sinirlendim.

Canım memurum şu an izindeyim bebeğim henüz 4 aylık ailem başka şehirde yaşıyor ama böyle bir sbebepten dolayı boşanmak bana mantıklı gelmiyor çünkü hala eşimi çok seviyorum evleneli 2 yıl oldu düzeltmek istiyorum
Maalesef düzelmez, ancak ciddi ciddi boşanmaya gideceksiniz belki o zaman akli başına gelir ..

Bunu düzeltip belli bir bilinç oluşturmadan çocuk yapmamalıydınız. Ben sevmiyorum öyle mıç mıç gelelim gidelim ilişkilerini. Erkeğe bir şey olmuyor tabii annesigile gidince mabadını yayıp karısına hizmet ettiriyor mis. Hiç gezmez tozmaz beraber aktivite yapmaz mıydınız? Yürüyüşe çıkmak, sinemaya gitmek, avare avare gezinmek herhangi bir şey. Adamın hiç mi hobisi yok ya her boşluğunda fino gibi anasının dibine koşuyor?
CNım yapardık tabiki sabah 6da denize yüzmeye gider ardından su kenarında kahvaltı yapardık dağ yürüyüşü sinema avm zaten rutin evde çok diziler bitirdik spora giderdik daha birçok şey bebeğimizin olması da tabiki rutinlerimizi değiştirdi ama hafta 7 günde biz 2 gün 3 gün ailesi ileyiz bebek olduktan sonra artık daha da gözüme batar oldu

14 seneye yakin evliyim, su aile problemlerini hic yasamadim, cok sasiriyorum. Gidilecekse, davet edilmissek vs aramizda konusur, karsi tarafa bildirir, davetlerine icabet ederiz, canimiz istemiyorsa da kibarca red ederiz. Yine aramızda konusur anlasir onları davet ederiz.
Her haftasonu, her boş zamanda aileye kosmak nedir ya.
Şaşım şaşım sasiriyorum vallahi.
Evlenmissin, cocuklanmissin, bak hanimina cocuguna, nedir bu aile gotune yapışmak yahu vallahi sinirlendim.
Ya ben de anlayamıyorum karşı taraf çok ısrarcı oluyor hayırdan anlamıyorlar aslında kızım biz şuraya gideceğiz seni de alalım dediler birgün arayıp. Yok dedim kibarca anlamadılar ısrar ettiler ettiler en son kesin bşr şekilde yok deyip telefonu kapatmama rağmen kapımızın önüne gelip tekrar aramışlardı kızım aşapıda bekliyoruz hadi in diye . Yani seviyorum ama soğutuyor insanlar böyle kendilerinden yoktan anlasalar

İyi de Hem mutsuzum diyorsunuz hem de ortada sorun yok gibi davranıyorsunuz. 1 senede hemen çocuk yapıp adama sofralar kurmaya, güler yüz göstermeye devam ediyorsunuz. Yani adama göre ortada sorun yok ki

Eşim beni mutsuz etse ve ortada bir sorun olsa tutup akşamları sofralar kurup, ev temizleyip suratıma bi gülücük yapistirarak onu karşılayamam mutlu olmadan nasil mutlu edeyim?. Yani şu yaptiginiz şeyleri çocuksuz halimle ben bile devamli yapmıyorum sorunum olmadığı halde o da ayrı bir şey.

Size mutluluk verilmeden, karşı tarafa mutluluk vermeyin.

Ya ben de anlayamıyorum karşı taraf çok ısrarcı oluyor hayırdan anlamıyorlar aslında kızım biz şuraya gideceğiz seni de alalım dediler birgün arayıp. Yok dedim kibarca anlamadılar ısrar ettiler ettiler en son kesin bşr şekilde yok deyip telefonu kapatmama rağmen kapımızın önüne gelip tekrar aramışlardı kızım aşapıda bekliyoruz hadi in diye . Yani seviyorum ama soğutuyor insanlar böyle kendilerinden yoktan anlasalar
Es ailesine bu kadar kibar olmayın yeri geldiğinde kabalasmayi bilin , bal gibi anlıyorlar ama anlamamazlığa vuruyorlar, hele bir sesinizi çıkarın bir daha yapıyorlar mi , benim eş ailesi de böyleydi nezaketten zerre anlamaz ısrarla yapışırlardı, en son kavga çıkardım herkes yerine oturdu ...

Çok üzülüyorum canım benim ailem bmyle olsaydı ben kolaylıkla arayı bulur hallederdim bmyle basit bir şey nasıl büyük bir problem olabildi anlamış değilim
Eşiniz çocuk olunca ailesinin yanında iyice kıymete bindi haliyle bu durum onun egosunu okşuyor, size düşen dik durmak , gitmeyin gelmeyin eşinizi tek yollayın, eş ailesinin ısrarlarına boyun etmeyin gerekirse sertce karşılık verin kavga çıkarın başka türlü yakanızdan düşmezler, iyi olarak asla kurtulamazsın kötü olacaksın gerekirse boşanmayı göze alacaksın ancak öyle düzelirler...

Tavrınızın net olması lazım.
Önce siz değişmelisiniz, gitmek istemiyorsanız net gitmeyeceksiniz, herkes bu düzene alışacak sonrasında.
Ama bunları aşmak hemen olmuyor, öyle ya da böyle yıpranacaksınız biraz, sağlam durmanız lazım.

İyi de Hem mutsuzum diyorsunuz hem de ortada sorun yok gibi davranıyorsunuz. 1 senede hemen çocuk yapıp adama sofralar kurmaya, güler yüz göstermeye devam ediyorsunuz. Yani adama göre ortada sorun yok ki

Eşim beni mutsuz etse ve ortada bir sorun olsa tutup akşamları sofralar kurup, ev temizleyip suratıma bi gülücük yapistirarak onu karşılayamam mutlu olmadan nasil mutlu edeyim?. Yani şu yaptiginiz şeyleri çocuksuz halimle ben bile devamli yapmıyorum sorunum olmadığı halde o da ayrı bir şey.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, konu sahibi pasif agresif takılıyor, ne yaşıyorsa kendi içinde yaşıyor, kötü gelin olmamak için direniyor...

Canım ben her zaman ilk adımı kendim atarım be çok sabırlıyımdır. Bunları yapmak eşimden ziyade beni çok mutlu eden şeyler. Ben evim güzel olduğu zaman kendim iyi güzel olduğum zaman herkesten önce ben mutlu oluyorum aslında. Bunları size saymamın sebebi böyle şeylerden erkekler eşler de mutlu olmaz mı yani. Ben mesela üstüm kirliyse değiştirmeden kitap okumam. Kitap başına oturmak için bile bir özenmem lazımdır böyle şeyler mutlu eder beni. Bebeğimizi çok severek isteyerek yaptık kayınvalşdemgil sürekli görüşmek istiyor diye bebek istediğimden neden vazgeçeyim

Tavrınızın net olması lazım.
Önce siz değişmelisiniz, gitmek istemiyorsanız net gitmeyeceksiniz, herkes bu düzene alışacak sonrasında.
Ama bunları aşmak hemen olmuyor, öyle ya da böyle yıpranacaksınız biraz, sağlam durmanız lazım.
Evet canım çok haklısın karşı taraf çok ısrarcı bşr kere gitmek isteme hadi kaç defa arıyorlar alttan giripüstten çıkıyorlar bende çok merhametliyim iyi hadi tamam gidelim diyorum ama bşr kere gitmeyelim hemen kötü anlaşılıyor ama bunu aşmak istiyorum en büyük sorun eşimin rahatsız olmaması

Ah canım rabbim sabır versin sana bu insanlar neden böyleler gerçekten anlayamıyorum çok severek evleniyorsun giyinmene kendine evine özen gösteriyorsun eşine de ailesine de saygılı oluyorsun karşılığı bu mu gerçekten çok üzülüyorum
Saygıyı hak edene vereceksin, ben artık öyle yapıyorum
30 yılımız bitti
Yeni evlendiğimde senin gibi sessiz, sakin, onlara yaranmaya çalışan zavallının tekiydim
Valla gün geldi devran döndü hepsini yola getirdim, eşimi bile
Dişimi gösterdim, mesafeli davrandım, evlerine gittiğimde yerimden kalkmadım, bana gelecekleri günleri ben ayarladım, ki çok yakın oturuyorduk gibi gibi bir sürü şey
Sonra sağlık sorunları başladı eşimin, kv.nin, kp.in yine de hepsine baktım

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, konu sahibi pasif agresif takılıyor, ne yaşıyorsa kendi içinde yaşıyor, kötü gelin olmamak için direniyor...
Evet canım bence de öyleyim ben ama değişmek istiyorum evliliğimi düzeltmek istiyorum üç kişilik bir aile olduğumuzu eşime öğretmem lazım

Es ailesine bu kadar kibar olmayın yeri geldiğinde kabalasmayi bilin , bal gibi anlıyorlar ama anlamamazlığa vuruyorlar, hele bir sesinizi çıkarın bir daha yapıyorlar mi , benim eş ailesi de böyleydi nezaketten zerre anlamaz ısrarla yapışırlardı, en son kavga çıkardım herkes yerine oturdu ...
Canım sırf tartışma olmasın diye zaten böyle sabrediyorum ama daha 2. Sene dolmadan ben taşma seviyesine geldim çok haklısın

Saygıyı hak edene vereceksin, ben artık öyle yapıyorum
30 yılımız bitti
Yeni evlendiğimde senin gibi sessiz, sakin, onlara yaranmaya çalışan zavallının tekiydim
Valla gün geldi devran döndü hepsini yola getirdim, eşimi bile
Dişimi gösterdim, mesafeli davrandım, evlerine gittiğimde yerimden kalkmadım, bana gelecekleri günleri ben ayarladım, ki çok yakın oturuyorduk gibi gibi bir sürü şey
Sonra sağlık sorunları başladı eşimin, kv.nin, kp.in yine de hepsine baktım
Canım çok yıpratıcı şeyler hem ortada bir sorun yokmuş gibi ama ortada büyük bir sorun da var gibi seni hayatını yönlendiren gğzel tavsiyelerin için teşekkür ederim umarım bu olaylar düzelir

Canım sırf tartışma olmasın diye zaten böyle sabrediyorum ama daha 2. Sene dolmadan ben taşma seviyesine geldim çok haklısın
Işte yanlış yapıyorsun bazı tartışmalar çıkmalı, ben kavga dövüş eş ailesini adam ettim sana da öneririm çünkü iyilikten anlamıyorlar...

Ben bebeğimiz olduktan sonra bu soğukluk arttı gibi hissediyordum ama bebeğimiz yüzünden felan değil o sadece bir bahane üstelik bebeğim 9dedin mi uyuyan bir bebek yani bazı dönemleri hariç zorlayan bir bebek değil bizim eşimle ilişkimiz sıkıntılı bir dönemde

Back
X