İki evlilikten sonra hala mutsuz olanlar ?

takim nevresim olmayabilir ama temizse sorun edecek bir sey bulmazdim ben olabilir

Ama zaten bu mantıkla giderseniz,3. Evlilikte de mutlak sorunlar yaşanacak belki oda maddi sorunlar olacak,mükemmel evlilik arıyorsanız malesefki yok. Mükemmel insan yok. Ya evlenmeden önce iyi düşünüp karar verecektiniz,evlendiyseniz basit sorunları buyutmeyeceksiniz.

Mesele kültür farkıysa onu dibine kadar yaşadık biz
Herşeyimiz farklı hala öyle
Yün yastık yorgan yatak kullanıyorlarmış mesela
Benim bambu yastıklar tuhaflarına gitti
Eşim anasının evinden taş gibi yün yastıkta yattı birkaç ay
Bende boyun fıtığı var iki tane visco yastıkla yatarım
O da önce bambuya alıştı şimdi benimkilerden aldık ona da
O neydi ya yün yastıkmış medeniyet görmemişim diyor bazen
Etoburlar ki ben pek sevmem
Hala pek beğenmese de yer yaptığım yemekleri
Ailesine pek yatılı gitmem çocuklarla zor oluyor zaten
Kv bendeylende tuvaleti bir kere pis bıraktı söyledim yüzüne ondan sonra yapmadı hiç
Orta yolu bulurdunuz da bence siz adamı pek sevmemişsiniz

keşke evlenmek yerine acele etmesenizde tanısanız önce bi evlenip boşanmakla uğraşmazsınız
Kesinlikle tam anlamıyla tanıyamaz ne kadar birlikte olursa olsun aynı evde yaşamadan.. Ailesinin huyunu suyunu bile evlendikten sonra görüyor insan. Evet evlilik bir kumar! Bazen birkaç ay yıl sonra bazen çocuktan sonra veya başka sebeplerden tanıdığını sandığın eşin hakkında yanılabiliyor kadınlar..

Eşinize ailesini kötülemeyin aksine yalandan da olsa övün. Kv ile birlikte yaşamıyorsanız bırakın pasaklı olsun nolucak. Yine de bu adamla mutlu değilseniz bir çocuğunuz olsun sonra boşanırsınız.

Şuan bende boşanma sürecindeyim çok çok bunalımlı Bi süreç siz bu süreci daha önceden deneyimlemişsiniz biliyorsunuz yani.Benim kişisel tavsiyem boşanmayı düşünmek yerine oluruna bakın, anlaşmaya çalışın, gerektiğinde alttan alın eşiniz sonuçta.Herşeyin mükemmel olmasını beklemeyin kimse mükemmel değil.Zamana bırakın zamanla alışmış olacaksınız birbirinize ve ailelere.En sonunda alacağınız kararı şimdiden düşünmeyin evliliğinizi güzelleştirmek için emek harcayın ama nihayetinde denedim olmadı diyip ayrılmak tabi ki hakkınız ve üçüncü evlilikte yapılabilir çevremde örnekleri var.Ancak şuan var olan evliliğinizi kurtarmak lütfen önceliğiniz olsun

Kusura bkmayin abartiyorsunuz insan bunun icin bosanurmi sizene kv nin hayat tarzindab

Bacım,diyelim karpuz aldın kelek çıktı,
Napıcan yemeye devam edicen ...
32 yaşında işi gücü olan kadınsın ,mutlu değilsen boşan ve psikolojik destek al yağöurdan kaçarken doluya tutulmuşsun ,
Avunmak için evlenme ,ilişki yaşama lütfen ...

Boşanmak , evlenmek kadar haktır , ancak çocuk oyuncağı değildir evlilik.

Tanımadan , evlenmek için evlenmişsiniz sanki.

Ailesinin temizlik anlayışını , eşinizle tartışmak çok ayıp.

Hayat arkasligi yoluna çıkmış kişiler ailelerden, geçmişinden vurmaz eşine. Vuruyorsa onlar sadece karı kocadir ,hayat eşi değildir bana göre.

Ben böyle şeylerden eşime söz etmekten utanırım. Sifonu söylemek nedir ya hu !

Eşimle birbirimizi severek evlendik.Bir yıl olacak evleneli ayrılmayı tabiki istemem ama ben temizliğe önem veren biriyim.Hadi kayınvalideme gittiğimde idare edeyim ama öyle bir ailede yetişen adamın ne kadar temizliğe önem verdiğini sanıyorsunuz.Benzer sorunları eşimde de yaşıyorum.Afedersiniz ama tuvalete girdiğinde dikkat etmiyor.Klozetin altındaki yerde duran fayansın üstünde bile bildiğiniz sarı lekeler görüyorum(idrar lekesi) ve o şekilde kuruyunca haliyle iğrenç bir koku yapıyor nasıl beceriyor bilmiyorum. Çamaşır suyuyla siliyorum ertesi gün yine aynı bıktım artık.Az önce de çağırıp gösterdim kendisine sildirdim bu sefer diyor ki buna takarsın sen şimdi kesin.Allah aşkına bunu nasıl normal görebilir bir insan.?? Kendi kabahatini ısrarla kabul etmiyor söyleyince ben suçlu oluyorum

Kapak açılmadan da sifon cekilebiliyor. Bildiğim kadarıyla bunun aksine olan bir icat yok şimdiye kadar.

AÇmadan çek sifonu , sonra dök çamaşır suyunu tekrar çek . Iste bu kadar.

Giderken nevresim takımını götür, orada kalsın. Ben böyle rahat ediyorum de.

Giderken iki üç çeşit bir şeyler var , onlardan ye.

Çözümler üret işte.

Yok amaç evliliği bitirmekse , bahaneye gerek yok.

Eşinizin başka bir sıkıntısı yoksa , bu durumu ona yaşattığınız için onun ve onun durumunda olan tüm eşler ( erkek kadın ) adına üzgünüm ve Allah kurtarsın diyorum.

Esiniz zamanla degisebilir.daha bir yil dolmamis. Bu bir karakter meselesi değil çünkü. Alışkanlıklarının değişmesi zamanla olur biraz sabredin. Sizden gördükçe o da yapar diye düşünüyorum gecinmeye gonlu varsa

Çoğu evlilikte kültür farkı yada ailelerin uyuşmaması var, önemli olan eşle orta yolu bulup ilerlemek. Çoğu kadının kayınvalidesiyle temizlik anlayışı da farklı. Bence siz eşinizi yeterince sevmiyorsunuz, sevseniz başka türlü çözüm arardınız gibime geldi. Soğumakta haklısınız temizlik çok önemli ama direk boşanmaya sebep değil bir yıllık evlilik için. Kendim de bir sene olmadı henüz yeni evliyim ve iyi anlaşsak da temizlik yüzünden çok çene yaptığım oluyor, ama hep çözüm bulmaya çalışıyorum hiç boşanayım demedim. Çünkü iki farklı ailede yetişmiş insan bir anda birlikte yaşamaya başlıyor evlenince ve bir iki sene alışma süreci olması çok normal.

Ve tüm bunların dışında 3.kez evlenemem demişsiniz, neden olmasın? Hem evlilik şart mıdır? Bence değil, devlet memuru olup kendi ayakları üzerinde durabilen bir erkek yada kadının illa evlenmesi gerekmiyor. Böyle ömür boyu mutsuz olmaktansa boşanıp keyfine baksanız daha güzel.

Doğmak, büyümek, iş güç sahibi olmak olağan şeyler ancak evliliği ve çocuk yapmayı sanki olmazsa olmaz olarak görüyoruz. Aslında doğru insanla olmadıktan sonra evlensek ne yazar? Tüm gününüz o adamla geçiyor, insan önce kendini mutlu etmeli ki sonra karşısındakini mutlu edebilsin.

kapak açılmadan da sifonun çekildiğini iyi ki söylediniz ama öyle değil malesef kapak açık vaziyette öyle bırakıyorlar keşke dediğiniz gibi olsaydı

Eşimle birbirimizi severek evlendik.Bir yıl olacak evleneli ayrılmayı tabiki istemem ama ben temizliğe önem veren biriyim.Hadi kayınvalideme gittiğimde idare edeyim ama öyle bir ailede yetişen adamın ne kadar temizliğe önem verdiğini sanıyorsunuz.Benzer sorunları eşimde de yaşıyorum.Afedersiniz ama tuvalete girdiğinde dikkat etmiyor.Klozetin altındaki yerde duran fayansın üstünde bile bildiğiniz sarı lekeler görüyorum(idrar lekesi) ve o şekilde kuruyunca haliyle iğrenç bir koku yapıyor nasıl beceriyor bilmiyorum. Çamaşır suyuyla siliyorum ertesi gün yine aynı bıktım artık.Az önce de çağırıp gösterdim kendisine sildirdim bu sefer diyor ki buna takarsın sen şimdi kesin.Allah aşkına bunu nasıl normal görebilir bir insan.?? Kendi kabahatini ısrarla kabul etmiyor söyleyince ben suçlu oluyorum

Sildirmeyi başardığıniz biri, bunlara uyumlu bir şekilde karşılık veriyor. Abartiyorsun git başımdan demiyor. Bence bosanmalik bir durum yok. Siz sevmiyorsunuz ve adam ne yapsa batıyor. Temiz olmak iyidir, olması şarttır. Sizinki aşırı takıntılı geldi bana. Çarşaf yastık takım değilden vardim bu sonuca. Bende ütü yapmam nevresimlerime ama temiz kullanırım, bu beni pis yapmaz. Bu konuyu dert etmeniz bunu düşündürdu.

Ben de evimi iki erkekle paylaşıyorum oğlum ve eşim daha hiç görmedim klozeti temiz bıraktıklarını ama seve seve temizliyorum şimdiye kadar hiç dert etmedim bunu etmem de bence siz sevdiğinizi sanmışsınız sevmemişsiniz sizinki sadece hayranlıkmış çünkü sevdiğinin hiçbişeyi batmaz insana kötü alışkanlıklarını beraber yaşayıp gördükçe hayranlığınız azalmış sadece
Kayınvalideniz ile ilgili Düşünceleriniz çok yanlış bana göre hadi tuvalet neysede çarşaflar takım olmasa ne olur ki bu şekilde mutlu olmanız çok zor

Ben hayatımda ilk defa bu tür muhabbetlerin içinde buluyorum kendimi ve inanın çok garip geliyor bunları konuşuyor olmak bile.Kusura bakmayın da kaç yaşına gelmiş insanlarız tuvalet adabı denen bir şey vardır bu görgüdür adabtır benim yetişme tarzıma göre.Bir insan tuvaleti kullanıyorsa temiz bırakmasını da bilecek kimse arkasını toplamak zorunda değil. Her tuvalete girilip çıkıldığında nasıl kontrol edebilirim misafir olan bir ortamda düşünsenize.Bir misafirim girse ve o şekilde görse ev sahibi olarak ben yerin dibine girerim.Ayrıca nevresim konusuna gelince benim ailem de misafir ağırlar her şeyini tertemiz verir özenir yani.Yeni gelin olarak ilk defa kalacağım evde kayınvalidemin verdiği nevresimi almaya ben utandım rengi solmuş biri başka diğeri başka.Bu bizim kültürümüzde karşındakine gösterdiğin saygıdır,özendir.Ben böyle gördüm ailemden

Ailenizden bu kadar kolay evlenilip boşanılmayacağını öğrenmediniz mi peki?

Yahu tanımadan etmeden evleniyorsunuz bi de kimseyi beğenmiyorsunuz,tuvalet adabında haklı olabilirsiniz ama çarşaf muhabbetinde abartıyorsunuz.

Kimseyi beğenmemek gibi bir düşüncem yok hiçbir zaman da olmadı kimsenin de haddi değil ailemden elbette kolay evlenilip boşanılmayacağını öğrendim zaten daha önce kötü bir şekilde tecrübe de ettim. Ben temizliğe önem veren biriyim bahsettiğim de zaten hastalık derecesinde bir temizlik değil "olması gereken" normal düzeyde ama biz bunu bile sorun olarak yaşıyoruz şu an.Ben nasıl düzeltirimin derdindeyim zaten şu an koşa koşa ayrılmak niyetinde değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…