- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi eflatun899
-
takim nevresim olmayabilir ama temizse sorun edecek bir sey bulmazdim ben olabilirÇocuğum yok evet.Kayınvalidemiz temizlik anlayışı çok farkli ben titizim o ise pasaklı bunu söylemeye utanıyorum ama kaç kere tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğunu gördüm o dereceeşime söylediğimde çocukların işidir ne var sifonu çek geç diyor.Vileda yaptığı paspası mutfaktaki lavaboya basıyor gözümle gördüm şok oldum.Evinde kaldığımızda bize verdiği çarşafın rengi solmuş kırışık,yastık kılıflarının bile biri başka diğeri başka. Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler görüyorum öyle olunca da soğuyorum ister istemez.Benim ailemin yanına gittiğimizde de eşim diyor ki bize gelince her şeyi eleştiriyorsun kendi ailenin yanında hiçbir şey demiyorsun.Ben de insanım sonuçta rahatsız olduğum bir şeyi elbette söyleyeceğim ama eşim ailesine asla laf söyletmiyor idare et diyor
Ama zaten bu mantıkla giderseniz,3. Evlilikte de mutlak sorunlar yaşanacak belki oda maddi sorunlar olacak,mükemmel evlilik arıyorsanız malesefki yok. Mükemmel insan yok. Ya evlenmeden önce iyi düşünüp karar verecektiniz,evlendiyseniz basit sorunları buyutmeyeceksiniz.Çok şükür ayrı yaşıyoruz.Bu rahatlıkla zaten birlikte yaşasak sinir hastası olurdum herhalde.En iğrenci de tuvalet.Kaç kere bana geldiklerinde de ben onlara gittiğimde de tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğuna denk geldim.Bunu konuşmak bile rezalet allah aşkına bir insan kaç yaşına gelip de tuvalete girince nasıl olur da sifonu çekmez.Söyleyince eşim ailesine laf söyletmeyecek ya tabi yine ben kötü oluyorum.Böyle saçmalık mı olur ya idare et diyor
Kesinlikle tam anlamıyla tanıyamaz ne kadar birlikte olursa olsun aynı evde yaşamadan.. Ailesinin huyunu suyunu bile evlendikten sonra görüyor insan. Evet evlilik bir kumar! Bazen birkaç ay yıl sonra bazen çocuktan sonra veya başka sebeplerden tanıdığını sandığın eşin hakkında yanılabiliyor kadınlar..keşke evlenmek yerine acele etmesenizde tanısanız önce bi evlenip boşanmakla uğraşmazsınız
Kusura bkmayin abartiyorsunuz insan bunun icin bosanurmi sizene kv nin hayat tarzindabÇocuğum yok evet.Kayınvalidemiz temizlik anlayışı çok farkli ben titizim o ise pasaklı bunu söylemeye utanıyorum ama kaç kere tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğunu gördüm o dereceeşime söylediğimde çocukların işidir ne var sifonu çek geç diyor.Vileda yaptığı paspası mutfaktaki lavaboya basıyor gözümle gördüm şok oldum.Evinde kaldığımızda bize verdiği çarşafın rengi solmuş kırışık,yastık kılıflarının bile biri başka diğeri başka. Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler görüyorum öyle olunca da soğuyorum ister istemez.Benim ailemin yanına gittiğimizde de eşim diyor ki bize gelince her şeyi eleştiriyorsun kendi ailenin yanında hiçbir şey demiyorsun.Ben de insanım sonuçta rahatsız olduğum bir şeyi elbette söyleyeceğim ama eşim ailesine asla laf söyletmiyor idare et diyor
Çocuğum yok evet.Kayınvalidemiz temizlik anlayışı çok farkli ben titizim o ise pasaklı bunu söylemeye utanıyorum ama kaç kere tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğunu gördüm o dereceeşime söylediğimde çocukların işidir ne var sifonu çek geç diyor.Vileda yaptığı paspası mutfaktaki lavaboya basıyor gözümle gördüm şok oldum.Evinde kaldığımızda bize verdiği çarşafın rengi solmuş kırışık,yastık kılıflarının bile biri başka diğeri başka. Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler görüyorum öyle olunca da soğuyorum ister istemez.Benim ailemin yanına gittiğimizde de eşim diyor ki bize gelince her şeyi eleştiriyorsun kendi ailenin yanında hiçbir şey demiyorsun.Ben de insanım sonuçta rahatsız olduğum bir şeyi elbette söyleyeceğim ama eşim ailesine asla laf söyletmiyor idare et diyor
Çok şükür ayrı yaşıyoruz.Bu rahatlıkla zaten birlikte yaşasak sinir hastası olurdum herhalde.En iğrenci de tuvalet.Kaç kere bana geldiklerinde de ben onlara gittiğimde de tuvalete girdiğimde sifonun çekilmemiş olduğuna denk geldim.Bunu konuşmak bile rezalet allah aşkına bir insan kaç yaşına gelip de tuvalete girince nasıl olur da sifonu çekmez.Söyleyince eşim ailesine laf söyletmeyecek ya tabi yine ben kötü oluyorum.Böyle saçmalık mı olur ya idare et diyor
Kapak açılmadan da sifon cekilebiliyor. Bildiğim kadarıyla bunun aksine olan bir icat yok şimdiye kadar.
AÇmadan çek sifonu , sonra dök çamaşır suyunu tekrar çek . Iste bu kadar.
Giderken nevresim takımını götür, orada kalsın. Ben böyle rahat ediyorum de.
Giderken iki üç çeşit bir şeyler var , onlardan ye.
Çözümler üret işte.
Yok amaç evliliği bitirmekse , bahaneye gerek yok.
Eşinizin başka bir sıkıntısı yoksa , bu durumu ona yaşattığınız için onun ve onun durumunda olan tüm eşler ( erkek kadın ) adına üzgünüm ve Allah kurtarsın diyorum.
Sildirmeyi başardığıniz biri, bunlara uyumlu bir şekilde karşılık veriyor. Abartiyorsun git başımdan demiyor. Bence bosanmalik bir durum yok. Siz sevmiyorsunuz ve adam ne yapsa batıyor. Temiz olmak iyidir, olması şarttır. Sizinki aşırı takıntılı geldi bana. Çarşaf yastık takım değilden vardim bu sonuca. Bende ütü yapmam nevresimlerime ama temiz kullanırım, bu beni pis yapmaz. Bu konuyu dert etmeniz bunu düşündürdu.Eşimle birbirimizi severek evlendik.Bir yıl olacak evleneli ayrılmayı tabiki istemem ama ben temizliğe önem veren biriyim.Hadi kayınvalideme gittiğimde idare edeyim ama öyle bir ailede yetişen adamın ne kadar temizliğe önem verdiğini sanıyorsunuz.Benzer sorunları eşimde de yaşıyorum.Afedersiniz ama tuvalete girdiğinde dikkat etmiyor.Klozetin altındaki yerde duran fayansın üstünde bile bildiğiniz sarı lekeler görüyorum(idrar lekesi) ve o şekilde kuruyunca haliyle iğrenç bir koku yapıyor nasıl beceriyor bilmiyorum. Çamaşır suyuyla siliyorum ertesi gün yine aynı bıktım artık.Az önce de çağırıp gösterdim kendisine sildirdim bu sefer diyor ki buna takarsın sen şimdi kesin.Allah aşkına bunu nasıl normal görebilir bir insan.?? Kendi kabahatini ısrarla kabul etmiyor söyleyince ben suçlu oluyorum
Ben de evimi iki erkekle paylaşıyorum oğlum ve eşim daha hiç görmedim klozeti temiz bıraktıklarını ama seve seve temizliyorum şimdiye kadar hiç dert etmedim bunu etmem de bence siz sevdiğinizi sanmışsınız sevmemişsiniz sizinki sadece hayranlıkmış çünkü sevdiğinin hiçbişeyi batmaz insana kötü alışkanlıklarını beraber yaşayıp gördükçe hayranlığınız azalmış sadeceEşimle birbirimizi severek evlendik.Bir yıl olacak evleneli ayrılmayı tabiki istemem ama ben temizliğe önem veren biriyim.Hadi kayınvalideme gittiğimde idare edeyim ama öyle bir ailede yetişen adamın ne kadar temizliğe önem verdiğini sanıyorsunuz.Benzer sorunları eşimde de yaşıyorum.Afedersiniz ama tuvalete girdiğinde dikkat etmiyor.Klozetin altındaki yerde duran fayansın üstünde bile bildiğiniz sarı lekeler görüyorum(idrar lekesi) ve o şekilde kuruyunca haliyle iğrenç bir koku yapıyor nasıl beceriyor bilmiyorum. Çamaşır suyuyla siliyorum ertesi gün yine aynı bıktım artık.Az önce de çağırıp gösterdim kendisine sildirdim bu sefer diyor ki buna takarsın sen şimdi kesin.Allah aşkına bunu nasıl normal görebilir bir insan.?? Kendi kabahatini ısrarla kabul etmiyor söyleyince ben suçlu oluyorum
Sildirmeyi başardığıniz biri, bunlara uyumlu bir şekilde karşılık veriyor. Abartiyorsun git başımdan demiyor. Bence bosanmalik bir durum yok. Siz sevmiyorsunuz ve adam ne yapsa batıyor. Temiz olmak iyidir, olması şarttır. Sizinki aşırı takıntılı geldi bana. Çarşaf yastık takım değilden vardim bu sonuca. Bende ütü yapmam nevresimlerime ama temiz kullanırım, bu beni pis yapmaz. Bu konuyu dert etmeniz bunu düşündürdu.
Ben hayatımda ilk defa bu tür muhabbetlerin içinde buluyorum kendimi ve inanın çok garip geliyor bunları konuşuyor olmak bile.Kusura bakmayın da kaç yaşına gelmiş insanlarız tuvalet adabı denen bir şey vardır bu görgüdür adabtır benim yetişme tarzıma göre.Bir insan tuvaleti kullanıyorsa temiz bırakmasını da bilecek kimse arkasını toplamak zorunda değil. Her tuvalete girilip çıkıldığında nasıl kontrol edebilirim misafir olan bir ortamda düşünsenize.Bir misafirim girse ve o şekilde görse ev sahibi olarak ben yerin dibine girerim.Ayrıca nevresim konusuna gelince benim ailem de misafir ağırlar her şeyini tertemiz verir özenir yani.Yeni gelin olarak ilk defa kalacağım evde kayınvalidemin verdiği nevresimi almaya ben utandım rengi solmuş biri başka diğeri başka.Bu bizim kültürümüzde karşındakine gösterdiğin saygıdır,özendir.Ben böyle gördüm ailemden
Ailenizden bu kadar kolay evlenilip boşanılmayacağını öğrenmediniz mi peki?
Yahu tanımadan etmeden evleniyorsunuz bi de kimseyi beğenmiyorsunuz,tuvalet adabında haklı olabilirsiniz ama çarşaf muhabbetinde abartıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?