İki evlilikten sonra hala mutsuz olanlar ?

Ayrıca tanımadan etmeden evleniyorsunuz dediğiniz aynı eve girmeden bunları görme şansımız olmuyor malesef

Bence sizin hatanız yanlış insanları bulmak. Baştan yanlış diye bağırdığı halde sizin evlenmeniz. 3.hatta belki 4.evliliğinizi bile yapabilirsiniz insanlara neymiş? Önemli olan sizin mutlu olmanız.

İlk evliliğiniz için bir yorumda bulunamayacağım. Fakat ikinci için kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.
Neden ikinci evlilik için bu kadar acele ettiniz. İkinci evliliklerde asla ama asla hemen karar verilmemeli.
Ben 20 li yaslarimda bir evlilik yaptım 2 ay içinde ayrıldım. Fakat ikinci evliliğimi asla ama asla hemen yapmadım. Hem kendimi tanıdım hemde ne istediğimi biliyordum.
Hatalarımı serdim önüme, kendimi buldum. Yıllar yıllar sonra severek ve sevilerek evliliği yürüteceğim tamam dediğim eşimle evlendim.
Aile önemsiz diyorlar ama çok önemli bi unsur. Temizlik, yemek, ev hayatı, kişisel temizlik vs vs evlilikte çok önemli.
Evlilik kaderdir kısmettir ve hatalar da bizler içindir.
Siz ani kararlarınızın ve evlilik için çoklu pencereden bakıp karar vermediginiz için mutsuzsunuz.
Sizin gibi bir arkadaşım var ikinci evliliğinden de ayrıldı. Çok iyi bı insan ama hayatını zora sokacak kararları kendi aldı.
İster iki ister üç vs vs evlilik yaparsınız. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Fakat kendinizi lütfen iyi tanıyın.

evet acele ettiğimin farkındayım tutunacak bir dal aradım buna gerçekten çok ihtiyacım vardı.tabiki şu anki eşimi sevdim sevmediğim bir adamla zaten evlenemem ki hiçbir şey hissetmeden.Hadi yemeği dağınıklığı her şeyi geçtim temizlik bu.Ben mecbur muyum her tuvalete girenin arkasından acaba temiz mi bıraktı pis mi bıraktı diye kontrol etmeye ya da tedirgin olmaya.Kaç yaşında insanlarız benim söylememe gerek mi var bunları.Rahatsız olduğumu söyleyince de bu defa ben suçlu oluyorum.Eşimi seviyorum ama sırf bu yüzden aramıza soğukluk giriyor.

3. Evlilikten önce şu ankini bir konuşalım. Bana aslında sanki içinizde bitirmissiniz gibi geldi. Yani yazınızda esinize karşı bir duygu göremedim. Ömür boyu böyle devam edebilirmisiniz sırf elalem yüzünden? Bu ara eklemek isterim: Türk bir youtuber var mesela şu anda 3. Evliliğinde. Demek ki kaderde varmış öyle olmuş. Bence önemli olan mutlu olmak. Ve bu illaha evlenmeyi de gerektirmez

Bu güne kadar hayattaki tek gayeniz bir adamın karısı olmak gibi yaşamışsınız. Bundan sonra kendiniz olarak yaşamayı deneyin.
Ayrica velevki ayrildiniz, kime ne sizin kacinci evliligi yaptiginizdan. Seversiniz, guvenirsiniz olur biter. Hesap mi vereceksiniz?

Size yemin ederim, inanın %95 her evde aynı sorun.
Fakat kimse dillendirmiyor emin olun.
Benim böyle bir sorunum yok, olsa da aynı sizin verdiğiniz tepkiyi veririm.
Çok haklısınız.

Bir lavabo mevzusudur gidiyor. Yahu kendinize gelin bunun için bosanilir mi?
Burda ne büyük problemler okuyoruz. Bizim evde iki wc var alaturka alafranga olmak üzre.
Sizde de varsa birini verin eşinize diğerini de siz kullanın. Biz öyle yapıyoruz.
Işte size çözüm, temizlik de temizlik diyip adamın da huzurunu bozmayın. Kv olayına hiç girmiyorum bile. Önce huzur... temizlik sonra geliyor. Zindana cevirmeyin evlilikleri. Şiddet olur aldatma bağımlılık filan ama çözebileceğiniz olayları lütfen kafanızda buyutmeyin.

Bence abartılı davranıyorsunuz. Çözüm odaklı bakmayı deneyin. Ayrı tuvalet ayrı nevresim önerilerini dikkate alın. Ben de sürekli nevresim değiştirip tuvalet yıkardım. Bunun için kavga etmedim hiç. Sosyal hayatta o kadar çok ki sifon çekmeyen tip. Ben oturmuyorum bile. Kısaca biraz olumlu düşünüp yaşamaya bakın lütfen. Sizin eski evliliğiniz evlilik değil ama bu evlilik biterse tahmininizden daha çok üzülürsünüz. Dırdır ile değil ama tatlı dille öğretebilirsiniz eşinize

Neden ille evli olmak zorundasın ki. Neden mutluluğu bunda arıyorsun. Kaldı ki 5 defa evlenip 6.sında çok mutlu olan da var. Senin hatan acele ediyor olman. Yaşında hicbir sorun yok. Bu devirde o yaştan önce evlenene enayi gözüyle bakılıyor.

Ben hala boşanmaya bir sebep göremedim.Siz biraz geçimsiz olabilir misiniz?

Evlilik olayına niye bu kadar taktiniz? Lütfen kızmayın ama okuduğumdan ,kimi nikah masasına götürebiliyorsanız onunla apar topar evleniyormuşsunuz gibi geldi? Mesela daha bundan da boşanmadan evlenmeyi düşünüyorsunuz. Biraz sakinleyip kafanızı mı dinleseniz acaba boşandıktan sonra. Ayrıca 3. Evliliğini yapan arkadşım hamile, eşinin ilk evliliği kendisi 37 eşi 32 yaşında. Olmaz diye bisey yok.

Ne kadar hafife almışsınız bu tuvalet olayını yahu!Herkes kadını haksız bulmuş resmen.Empati yapin biraz.Her tuvalete girdiğinizde eşinizin pisligiyle karşılaştığınızı düşünün bi.Yada sürekli ev arkadaşınızın pisliğini temizlediginizi hayal edin bakalım,katlanır mıydınız?

Bende eşimin oğlumun arkasını temizliyorum diyenler var.Bi zahmet temizlemeyin,temizlemeyi öğretin ki yarın bigün böyle millet ugrasmasin

Seviyoruz diye pisliğini temizleyecek değiliz!

Daha önce bir evlilik yapmış ve bundan ağzı yanmış biri olarak, ikinci evlilik için acele etmemeniz, deyim yerindeyse yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekiyordu ama kaçtı o tren. Bu adamla evlenmeden önce hiç mi aynı ortamda bulunmadiniz, beraber bir kaç gün geçirmediniz de temizlik aliskanliginin bu kadar kötü olduğunu anlamadıniz?

Kaynananizin sifonu çekmemesi tabii ki çok iğrenç bir durum, dusunsenize bu kadin ne kadar temiz ki oğlu da temiz olsun, kendinin haberi yok ki çocuğunun olsun ama yastık kılıfı konusuna katılmıyorum. Solgun olunca, tekis tukus olunca ne oluyor, temiz olduktan sonra?

Kocanizin temizlik alışkanlığı berbat, tuvalet eğitimi berbatmis ama uyarilariniza rağmen de duzeltmiyor niye çünkü size saygı duymuyor. Ondan sogumaniz onun için önemli değil hatta neden soguyorsunuz diye sizi bile suçlaya bilir, yanlış bir evlilik yapmissiniz. Temizlik benim için her sey ve tiksindigim bir adamla asla evli kalamam. Onunla yakınlaşamam. Bu konuda sonuna kadar haklisiniz. Valla karar sizin ya bosanin ve üçüncü evlilik için acele etmeyin, iyice gozlemlemeden evlenmeyin ya da bu pis adamla igrene igrene yaşayın.

Zaten bu dusunceyle daha 5 defa evlilik yapilir hem evliyken baska evliligi dusunuyor hem dort dortluk insan istiyor

sen başında yanlışsın.mutsuz olduğun bır evliliğin içinde 3. evliliği hayal edıyorsun.hayatını evlılık üzürine kurmuşsun.hadı boşan et bir inzıvaya çekil.düşün taşın.

Senin ailen kendi görgüsüyle hareket eder, eşinin ailesi de kendi görgüleriyle. Nevresim konusunda eğer temizse benim için sorun yok. Eğer evinde daha yeni temiz nevresimler varken size solmuş nevresim veriyorsa bir şey diyemem. Ki o zaman bile size değer vermediğinden değil, eline o gelmiştir en üstte o vardır onlar için önemli değildir ha o olmuş ha bu olmuş.
Temizlik mevzusu benim için de çok önemli, eğer söyleyebiliyorsan kv kendin uyar. Eşinin başının etini yeme. Mesela bazı sifonlar bir kez basınca yeter, bazılarıysa basılı tuttuğun sürece akar yenileri bu şekilde, belki kv tek basışta akıyor sanmıştır. Bunu söyleyebilirsin bence.

e idare edin yahu gerçekten siz evliliğe uygun değilmişsiniz gibi hissettim. Adam dan yana bir sıkıntı anlatmıyorsunuz bu temizlik konusu mu olay yani aynı evde yaşasanız eh peki diyeceğim o da değil.... Yemek elbette ki farklı olacak. Ben eşimin memleketine gittiğim de Allah var bazı yemekleri çiğnemeden yutuyorum Aklıma muazzez ersoy geldi o da izzet yıldızhan ile evliyken izzet yıldızhan, benimle aynı tuvaleti kullanmıyor diye bir şeyler saçmalamıştı aynı o kafa galiba sizinki

bende 2.evlilik ve boşanma aşamasında olan biri olarak sizi az çok anlayabiliyorum
ve evliliğin kader olduğunu düşünüyorum
mesela 2.evlilik hiç aklımda olmadığı bir dönemde evlendim
mutsuz bir evliliği ısrf 2.evlilik olduğu için sürdürmek zorunda değilsiniz
bir ömür boyu kahır mı çekmek istiyorsunuz
ayrıca boşansanız bile tekrar evlenmek zorunda değilsiniz kaldı ki isterseniz tekrar da evlenebilirsiniz
ünlüleri görmüyor musunuz en az 2-3 kere evleniyorlar
kim ne der siye düşünmeyin
siz mutlu mu mutsuz mu olduğunuza bakın
evlilik huzur ve mutluluk vermeli insana, dert ve sıkıntı değil
hakkınızda hayırlısı olsun

nasıl ya onlar evli miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…