İki evlilikten sonra hala mutsuz olanlar ?

Benimde ikinci evliliğim ama arada sekiz yıl süre var ikincisiyle üst üste yapılan evlilikler travma birincisinin yıkıntısını atlatamadan hoppp ikincisi ben şuan ikinci evliliğimin 5 .ayında olmama rağmen pişmanım açıkcası evliliği kurtuluş gibi görüp ani karar verdim hazır değilmişim bunu anladım boşanmayı düşünüyorum

İkinciden boşanmadan üçüncüyü düşündüğün anda bende kayışlar koptu kusura bakma. Temizlik konusunda yerden göğe kadar haklısın. Adamı sen eğiteceksin. Baktın olmuyor arkasından domestoslu su dökeceksin. Ama evliliğini kale gibi sağlam bir şekilde ayakta tutma adına savaşını sonuna kadar vereceksin. Hadi göreyim seni. İnanıyorum sana başaracaksın..

İlk evlilikten sonra bir es vermeden 2. evliliği yapmanız iyi olmamış. Keşke adamı, ailesini tanısaydınız ondan sonra karar verseydiniz. Kayın valideniz ile birlikte yaşamıyorsanız bunlar gelip geçici sorunlar.

Yani kusura bakma ama fazla abartıyorsun.evet bunlar hoş şeyler değil belki ama farklı evlerde yaşıyorsunuz sen neden bunun için yuva yikiyorsun

Ama bunlar problem edilecek şeyler değil ki. Ben de rahatsız olmuştum sizin dediğiniz gibi pek temiz değildi kendi çarşaf takımımı götürdüm. Bu farklılıklar olabilir. Biz de çok benzer şeyleri yaşadık. Eşinize ailesini kötülemeyin

Bu arada ben de bu konuda eşime dırdır etmişliğim var yanlış yaptığımı farkettim artık yapmıyorum. Ama bu nedenlerden ayrılık düşünmek fazla geldi.

Birinden bosanmadan birini almissiniz hayatiniza o bitmeden 3. Evliligi dusunuyorsunuz bosanmalik bi sebepte yok yazdiginizda esimle bende de var kultur farki ama o bana uymaya calisiyor ben ona bence siz ayran gonullusunuz evlilik olunca sıkliyorsunuz ve hayatinizdada hep birini istiyorsunuz galiba. 3 evliligi yaparsiniz da bunu ayrilmadan dusunmek sacma once birini bul oyle bosan bari sonra uzulme bekar kaldim diye

Yanlış yapıyorsunuz. Her erkekte farklı bir huy var. Bunun devamı bitmez. Sürekli ayrıl evlen, ayrıl evlen. Biraz sabretmeyi bilmek lazım. Sabredenlerin (eğerki şiddet ve ihanet veya kötü alışkanlıklar yoksa) sonu selamettir. Ailesini çok önemseme sen eşine odaklan.

teşekkür ederim hepinize geçen süre için de eşime tabiri caizse kırk kere söyleye söyleye az da olsa ilerleme kat edebildik eskiye göre az da olsa dikkat ediyor.Gördüğümde yine söyleyip sildiriyorum napayım öyle öyle ya alışacak ya alışacak başka bir seçenek yok.Önceki yorumlarda bir bayan demiş ki "ne var sanki eşim de oğlum da tuvaleti hep pis bırakır hep ben temizlerim arkasından hiç de gocunmam"Kimse kusura bakmasın eli ayağı tutan birinin arkasından pisliğini temizleyemem yatalak olur o başka.Bundan rahatsız olmamak gercekten ilginç.Hangi kafadasınız gerçekten anlamak mümkün değil.Belli ki kayınvalideniz de oğluna sizin gibi çocuk yaşta tuvalet eğitimi verememiş ve bunu normal görmeniz de ayrı bir facia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…