İki gün iyi üç gün kötüyüm

Kahvesever7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
105
53
13
Şu an bunalımdayım. Benim sinir problemim var. Belli bir süre üzerime gelinmemesi lazım. Eşim bunu biliyor. Olduk olmadık kızıyor sonra ben sinir krizi geçiriyorum.Hep kızmıcam diyor sonucu kızmak oluyor. İki gün normal sonra aynı. Napsam bılmıyorum.

Canım sinir problemin varsa psikolojik destek almalısın. Doktor gerek görürse ilaç kullanırsın. Sinir problemim var diyerek eşinide sinir problemi sahibi yapamazsın.

Bence problemlerinizle yüzleşmelisiniz. Ertelediğiniz işler olabilir, sizi kaygılandıran durumlar da olabilir... Ben ne zaman bir işimi ertelesem çok gergin oluyorum, o işi bitirmedikçe gerginliğim devam ediyor. Bunun dışında, hayattan beklentilerimin gerçekleşmemesi de beni sinirli yapar... Kaygılandığınız olumsuz durumlar olabilir, borç veya bir türlü tahsil edemediğiniz alacağınız sizi kaygılandırabilir, maddi beklentiler dışında manevi beklentiler de sizi kaygılandırabilir. Örneğin ailenizden birinin hasta olması sizi hastaya karşı merhametli kılarken geri kalanlara karşı öfkeli olabilirsiniz. Bence hayatınızdaki olumsuzlukları düşünüp bunları çözün, sinir stres büyük oranda azalacaktır.

Şu an bunalımdayım. Benim sinir problemim var. Belli bir süre üzerime gelinmemesi lazım. Eşim bunu biliyor. Olduk olmadık kızıyor sonra ben sinir krizi geçiriyorum.Hep kızmıcam diyor sonucu kızmak oluyor. İki gün normal sonra aynı. Napsam bılmıyorum.
psikolog yardımı ile sinir probermini çözmeye çaliştınmı

Back
X