Iki gündür kedi sayıklıyorum

Evet maalesef gitti eğer dokundurtmuyorsa vardır bir sebebi, biraz buyukken sokaktan sahiplendiyse arkadaşın belki ondandir, biraz yabani olabilir bu yüzden

Bizim burada sokak hayvani yok canım, ama olsaydı kesinlikle sokaktan sahiplenirdim.... sokakta bi kedicik yuva beklerken parayla satan birinden asla patili dost alınmamalı...
Kopegimi sokaktan aldim zaten. Parayla hayvan almam ben asla. Melez irklar daha dayanikli olur hem.
Benim de hem köpegim hem kedim melez, daha dayanıklı olmalarına sevindim:))
Ne kadar tatlı ama bu şapşik yaa, lütfen mıncırın benim icin

Aynen çok şapşik ..Uyandı şimdi temizlik yapıyor her gece hiç aksatmadan kendini en ince ayrıntısına kadar temizliyor sonra tekrar yatış :) onun temizlik yapışını bile iźlemek terapi gibi..

Kedi sevmek bağımlılık gibi.
1,5 yıldır bi kedimiz var, şu ara kızgınlık dönemi gece hiç susmuyor ve bi kaç köşeye koku bırakıyor. Eşimle bi elimizde bez, bi elimizde deterjan geziyoruz Kılı, tüyü, masrafı ayrı ama asla asla ondan vazgeçemem. İnanın evlat gibi seviliyor. Çocukluğumdan beri çok hayvan besledim ama bu bambaşka. Akşamları yorganın içine girip karnıma kıvrılıyor. Onu okşamak terapi gibi :) Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Onu severken bile 'seni ben doğurdum' diye seviyorum :)

Bu da benim oğlum :)

.

Çok minnoş çok tosbik ❤

Bizim ki daha bize böyle sarılmadı

Ah kıyamam.Keşke alsaydın.Ne güzel o da bir yuva kazanmış olurdu.Iki arkadaşım evinde kedi bakıyor.O kadar tatlılarki.Evlat gibi seviyorlar.Bi de evin bahçeliymiş.Ortamın da müsait.O bölgede oturan bir yakının varsa 2-3 günde bir gidip bir göz atsın bence.Illaki o civardadır.

Ama bu çok tatlı yaHiç sevilmezmi.Yastık gibi.Şanslı yavru.Annesi tarafından onun kadar sevilmeyen çocuklar var hayatta.Hiçbirşey beklemeden karşılıksız özveri,sevgi.Insana açılan bir cennet kapısı.

Kesinlikle öyle, resmen huzur veriyorlar. Öyle masumlar ki, insanı saf sevgiye doyuruyorlar.

Ben de bi siteden hatta şansıma oturduğum semtten bi ablayla tanıştım ,çarşamba ondan bir yavru kedi alacağım ikizlerime ve bana çok iyi geleceğini düşünüyorum.Yıllardır nickim pisi :)inşallah bakalım

Ben deparayla almayacağım.İnternetten tüm malzemelerini toptan uyguna alcağım bi petshopta buldum umarım eşim birşey demez :) çocuklarımızın mutluluğu onun için de öncelikli olduğu için söylemedim süpriz yapıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…