Evet maalesef gittiEvden mi kacti canim =( dogru diosun belki de. Ya bi arkadasimin kedisi var acayip yabani. Seviyim desim elimi boydan boya kanatti bi keresinde. Arkadasima da dokundurtmyo. Ondan sonra bu canayakin oyuncu kediye yanasinca dünyam degisti adeta. O yuzden ender biseymis gibi gelio. Sanirim.
Bizim burada sokak hayvani yok canım, ama olsaydı kesinlikle sokaktan sahiplenirdim.... sokakta bi kedicik yuva beklerken parayla satan birinden asla patili dost alınmamalı...Önemli olan cins olması değil asla. Cins kediler petshoplarda satılır genellikle. Sahiplendiren kişiler de oluyor tabi ama ben ne kadar öyle kişiyle tanıştıysam para ile vermeye çalışıyorlar cins diye. Onlara da üzülüyorum hem para için sürekli doğurmak zorunda bırakılıyorlar hem de insanlar petshoplardan satin aldikca o küçücük pis kafeslerde aylarca bekliyorlar.
Gerçek hayvansever sokakta sıcak bir yuvaya sahip bir meleği sahiplenir. Ve hayvanlarin uzerinden para kazanmaya çalışan insanlara prim kazandirmaz
Lütfen sokaktan sahiplenin
Benim de hem köpegim hem kedim melez, daha dayanıklı olmalarına sevindim:))Kopegimi sokaktan aldim zaten. Parayla hayvan almam ben asla. Melez irklar daha dayanikli olur hem.
Ne kadar tatlı ama bu şapşik yaa, lütfen mıncırın benim icinEki Görüntüle 2218265
Bu da benim minişim. .Kesinlikle kedi sahiplenmelisiniz .Şu an kucağımda mışıl mışıl uyuyor..Tam bir terapist,yaren, dost :))
İnstagram da kedi sahiplendirme sayfalarından bulabilirsiniz. .Sarmanlar, tekirler hepsi çok tatlı ..
Aman allahım tam bir yumakEki Görüntüle 2218269
Kesin sahiplen :)
Baksana şuna ağzını yediğim uyuyo ...
Tabi ki parayla alma lütfen ..
Terkedilmiş önceliğin olsun ..
Bizim burada sokak hayvani yok canım, ama olsaydı kesinlikle sokaktan sahiplenirdim.... sokakta bi kedicik yuva beklerken parayla satan birinden asla patili dost alınmamalı...
Benim de hem köpegim hem kedim melez, daha dayanıklı olmalarına sevindim:))
Ne kadar tatlı ama bu şapşik yaa, lütfen mıncırın benim icin
Çok minnoş çok tosbik ❤Kedi sevmek bağımlılık gibi.
1,5 yıldır bi kedimiz var, şu ara kızgınlık dönemi gece hiç susmuyor ve bi kaç köşeye koku bırakıyor. Eşimle bi elimizde bez, bi elimizde deterjan geziyoruzKılı, tüyü, masrafı ayrı ama asla asla ondan vazgeçemem. İnanın evlat gibi seviliyor. Çocukluğumdan beri çok hayvan besledim ama bu bambaşka. Akşamları yorganın içine girip karnıma kıvrılıyor. Onu okşamak terapi gibi :) Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Onu severken bile 'seni ben doğurdum' diye seviyorum :)
Bu da benim oğlum :)
.Eki Görüntüle 2218272
Bizim ki daha bize böyle sarılmadıKedi sevmek bağımlılık gibi.
1,5 yıldır bi kedimiz var, şu ara kızgınlık dönemi gece hiç susmuyor ve bi kaç köşeye koku bırakıyor. Eşimle bi elimizde bez, bi elimizde deterjan geziyoruzKılı, tüyü, masrafı ayrı ama asla asla ondan vazgeçemem. İnanın evlat gibi seviliyor. Çocukluğumdan beri çok hayvan besledim ama bu bambaşka. Akşamları yorganın içine girip karnıma kıvrılıyor. Onu okşamak terapi gibi :) Kesinlikle tavsiye ediyorum..
.Eki Görüntüle 2218272
Eki Görüntüle 2218269
Ama bu çok tatlı yaKedi sevmek bağımlılık gibi.
.Eki Görüntüle 2218272
:) Teşekkür ederiz.Çok minnoş çok tosbik ❤
Bazen o da sarılmak istemiyor zorla öpüyorum öpüyorum bi bakışı var görmeniz lazım, resmen sinirleniyorBizim ki daha bize böyle sarılmadı
Kesinlikle öyle, resmen huzur veriyorlar. Öyle masumlar ki, insanı saf sevgiye doyuruyorlar.Ama bu çok tatlı yaHiç sevilmezmi.Yastık gibi.Şanslı yavru.Annesi tarafından onun kadar sevilmeyen çocuklar var hayatta.Hiçbirşey beklemeden karşılıksız özveri,sevgi.Insana açılan bir cennet kapısı.
Eki Görüntüle 2218269
ama çok tatlı yaaaaaaaaSaygisizlik etmem istemem ama bu kedi sanki biraz fazla kilolu degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?