Ya cok tatlı benimde bir kedim var çok zayıf siz kisirlastirnizda mi böyle oldu bu da benim kedimKediyle bir bağ kurmuşsunuz o yüzden onu sayıklıyorsunuz keşke bulabilseydiniz ne güzel yavrucağın sıcak bir evi olurdu.
Bir de benim de bir sarmanim var öyle patisiyle elime yüzüme açken vurur hep.
Kısmet değilmiş başka bir yavruyu sahiplenin sokaktan. Ama lütfen petshoptan almayın.
Ben de şunu sokaktan bulmuştum simdi tosun oldu. Suan battaniyemin üzerinde bacaklarimin arasinda gurulduyor
Bizim sıpa da bu, kendini papağan filan sanıyor:
Eki Görüntüle 2241356
Siz de iyi ki varsiniz, kocaman kocaman ben de sariliyorumHayvanseverleri gordukce sarilasim geliyor hepinize iyiki varsiniz bende uc kedi.iki kopek annesi.olarak her konuda sorulariniza acigim arkadaslar
Tum cevaplari okuyamadim, durumum yoktuama 4 kedim, 1 kopegim var. Sorunuz varsa etiketleyin ya da mesaj yazin lutfen. Ne ogrenmek isterseniz soylerim hatta yetmez kediyi bile bulmaya calisabilirim belki, hala ariyosaniz tabi
Iki yil once yurtdisindaydik tatilde ve bir gece disardan kedi sesi duyduk agliyordu yani. Ciktik kucuk sari kediyi gorduk aldik bizimle. Bir bucuk ay kaldik ve ona baktik ama donme zamani geldi ve kedi kucuk oldugu icin asilama yaptirmayip alamadik... Neyse onu buldugumuz yere biraktik. Ucakta o kadar agladim ki... Anladim Ben bundan ayarlamam. Varir varmaz arkadasimi aradim ne olur git bul kediyi. Arkadasim sag olsun iki uc gun gidip ariyordu ve en son bulup almis. Bir kac ay sonra gidip asilama, passport ve iste simdi bizimle :).Haftaya istanbula uçak bileti bakiyorum su an :)) saka bi yana yavru olmasi da sart degil bu buyuktu epey ama cok canayalindi gene ogrenebilirdi tuvalet egitimini die dusunuorum.
Saygisizlik etmem istemem ama bu kedi sanki biraz fazla kilolu degil mi
Ya cok tatlı benimde bir kedim var çok zayıf siz kisirlastirnizda mi böyle oldu bu da benim kedimEki Görüntüle 2241361
Evet benimki kısırlaştırıldı. Ama ondan önce de göbekliydi. Bebekken buldum veterinere götürdüm göbeği çok şiş paraziti var dedi 2 doz aşı yaptık. 15 gün sonra tekrar yaptık. Göbek iner dedi ama inmedi.
Yaaa sans getirsin sipaYa canim cok saol var ol. Floryada mi oturuyosun yoksa baska kedi sahiplendim 3 hafta önce ayni o kuzuya benzeyen. Ama pek bi urkek bu oyle girisken degil kaçıyor sipa.
Tuy rengi, tuyleri, kuyrugu kendisi de tabi cok cok guzel. Sarmanlar hovardasi
Ya canim cok saol var ol. Floryada mi oturuyosun yoksa baska kedi sahiplendim 3 hafta önce ayni o kuzuya benzeyen. Ama pek bi urkek bu oyle girisken degil kaçıyor sipa.
Bizim sıpa da bu, kendini papağan filan sanıyor:
Eki Görüntüle 2241356
Ya canim cok saol var ol. Floryada mi oturuyosun yoksa baska kedi sahiplendim 3 hafta önce ayni o kuzuya benzeyen. Ama pek bi urkek bu oyle girisken degil kaçıyor sipa.
Evet benimki kısırlaştırıldı. Ama ondan önce de göbekliydi. Bebekken buldum veterinere götürdüm göbeği çok şiş paraziti var dedi 2 doz aşı yaptık. 15 gün sonra tekrar yaptık. Göbek iner dedi ama inmedi.
Tekrar götürdüm ya bunun tipi böyle galiba dedi. Yani bizimki biraz doğuştan tombik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?