Iki gündür kedi sayıklıyorum

Tum cevaplari okuyamadim, durumum yoktu ama 4 kedim, 1 kopegim var. Sorunuz varsa etiketleyin ya da mesaj yazin lutfen. Ne ogrenmek isterseniz soylerim hatta yetmez kediyi bile bulmaya calisabilirim belki, hala ariyosaniz tabi

Ya cok tatlı benimde bir kedim var çok zayıf siz kisirlastirnizda mi böyle oldu bu da benim kedim

Tum cevaplari okuyamadim, durumum yoktu ama 4 kedim, 1 kopegim var. Sorunuz varsa etiketleyin ya da mesaj yazin lutfen. Ne ogrenmek isterseniz soylerim hatta yetmez kediyi bile bulmaya calisabilirim belki, hala ariyosaniz tabi

Ya canim cok saol var ol. Floryada mi oturuyosun yoksa baska kedi sahiplendim 3 hafta önce ayni o kuzuya benzeyen. Ama pek bi urkek bu oyle girisken degil kaçıyor sipa.

Eklentiler

• Screenshot_20190303-231642.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20190303-231627.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20190303-231616.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 64
Haftaya istanbula uçak bileti bakiyorum su an :)) saka bi yana yavru olmasi da sart degil bu buyuktu epey ama cok canayalindi gene ogrenebilirdi tuvalet egitimini die dusunuorum.
Iki yil once yurtdisindaydik tatilde ve bir gece disardan kedi sesi duyduk agliyordu yani. Ciktik kucuk sari kediyi gorduk aldik bizimle. Bir bucuk ay kaldik ve ona baktik ama donme zamani geldi ve kedi kucuk oldugu icin asilama yaptirmayip alamadik... Neyse onu buldugumuz yere biraktik. Ucakta o kadar agladim ki... Anladim Ben bundan ayarlamam. Varir varmaz arkadasimi aradim ne olur git bul kediyi. Arkadasim sag olsun iki uc gun gidip ariyordu ve en son bulup almis. Bir kac ay sonra gidip asilama, passport ve iste simdi bizimle :).

Ay duymasın ablası çok üzülür

Veteriner rejim yapması lazım diyor ama yaptıramıyoruz malesef. Asla yanaşmıyor. Bütün gün yüzümüze yüzümüze çemkiriyor. Evde her yeri talan edip mama arıyor.
Saygisizlik etmem istemem ama bu kedi sanki biraz fazla kilolu degil mi

Ya cok tatlı benimde bir kedim var çok zayıf siz kisirlastirnizda mi böyle oldu bu da benim kedimEki Görüntüle 2241361

Evet benimki kısırlaştırıldı. Ama ondan önce de göbekliydi. Bebekken buldum veterinere götürdüm göbeği çok şiş paraziti var dedi 2 doz aşı yaptık. 15 gün sonra tekrar yaptık. Göbek iner dedi ama inmedi.

Tekrar götürdüm ya bunun tipi böyle galiba dedi. Yani bizimki biraz doğuştan tombik.

Ya canim cok saol var ol. Floryada mi oturuyosun yoksa baska kedi sahiplendim 3 hafta önce ayni o kuzuya benzeyen. Ama pek bi urkek bu oyle girisken degil kaçıyor sipa.
Yaaa sans getirsin sipa alisirsiniz birbirinize zamanla. Bu arada hayir floryada oturmuyorum ama sevenleri kvusturayim dedim

Çok ama çok tatlı minnoşunuz.

Tebrik ederim sizi bir minnoşa ev verdiğiniz için, inşallah beraber uzun ve güzel yıllar geçirirsiniz.

Benim oğlum 5 yaşını bitiriyor ve ödüm kopuyor ona bişey olacak diye.

Ayy bu da çok tatlı

Aradan Zaman geçmiş sen bulmuşsun bir sarman daha

Büyüyecek alışacak daha

Bizim kız da ince uzun manken olacak

Eşim diyor ki bu sarmanlar hani miskin tombul olurdu

Bizim kızın yemeği hep önünde yani öyle az yesin değil çok yesin modundayız ama ince ve uzun tipi öyle diyoruz

Sokak kedileri vs daha besili

Ya da G Gangsta nınki mesela belli Patisi vs iri büyüyünce daha iri olur

Ama bizim kız ince kafası vs de küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…