- Konu Sahibi Gulcan1158
-
Ben ramazandan bu yana şu 2 3 gündür daha dikkat etmeye başladım ama demek yemeyince oluyormuş. Menüm:
Kahvaltı 13.00 de aç karnına sirkeli su içtim sonra 3 tane yumurta salatalik domates 1 ceviz bir parça beyaz peynir yedim. Yumurta olayını abartmis olabilirim ama doymadimmmmm:) Şekersiz çay 3 tane. Saat 3 gibi bi şeftali yedim ayağa kalkıp bulaşığı bile yıkayamayınca meyve iyi gelir die düşündüm en masumu şeftali gibi göründü. Aksam yemegi olarak yine yağsız tuzsuz kabak pisirdim fırında üzerine sarımsaklı pul biberli naneli yoğurt yedim 1 tabak. Az önce de yarım paket form bisküvi bi meyveli soda içtim gece uzun bayılmayayım die. Ve yeme olayını bitirdim bugün. Spor da yapabilirsek ne ala ama ben hemen yaptım yaptım gece olunca hiç enerji kalmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Deme öyle ben sana kendi enerjimden yollarim canisi ask olsun kilo verince giyecegin 27 / 28 beden pantolonu düşün aaaa pozitiflik hadii
....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....
Çok tşk canımcım:))) Aldım enerjiyi hadi başlayalım leslie ablayla yürümeye. 45 + 15 dk plates diyorum ben. Bakalım
Bu halinle 70 ten daha zayıf duruyosun. Şimdiki hallerin daha da iyidir ama 58 de woowww olursun:))
Spor yapamadım benim bücür durmadı şimdi de bi program izliyorum biterse belki!!!!
Ahahah bücürü mincikla benim için :))
Bende az önce geldim daha . Bi iki hareket yaparim ama leslie bacima sabah eşlik edicem. Daha test çözücem kasada karışıklık vardı bugün ohoooo ...
Senin bücürün yerinde olmak için simdi kac takla atardim varya
Geçmişe baktım üniye hazırlanıyosun:) Yolun açık olsun inş hayırlısıyla kazanırsın:)
:))) Güzel bir gün olsun inşallah
Insallahhh Cumlemize:)
Sabah bi kase bol baharatlı yayla ictim. Ama su tuvalet isine bi çözüm bulamadım iyi mi :'(
Benim de yıllardır öyle bi sorunum var ama kuru kayısı falan hikaye ne denediysem olmadı özellikle diyet döneminde kilo vermeyi çok etkiliyo o yüzden ben de hap alıyorum artık. En azından diyet bitene kadar 2 günde bir alıcam sonra ekmek falan yeyince biraz düzelir belki onda da haftada 1 yine alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?