İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızım seni almamış ya adam, memleketine hamile iken gittiğinde. Sen kime gittin kimsen yoksa?
KIZIM İLÇEYE TAYİNİM ÇIKMAZ.MÜMKÜN DEĞİL.MERKEZE GİTMEM LAZIM ORDA DA KİMSEM YOK YOK YOK ARTI EVET ANNEME GİTTİM BİR ANNEM BİR KARDEŞİM AMA ONALRLA ARAM İYİ DEĞİL.INLAR MADDİ MANEVİ DEDTEK OLMAZLAR BANA.ANLADIN??

Olduğun yerde kimin var bedevi?

Konu nasil burdan bu konuya geldi

Kzı ban senin yazdıklarını da okutorum.bak aç kulaklarını iyi dinle.MEMŞEKETİMDE KİMSEM YOK.YOK YOK YOK YOK.
Annenin yanına memlekete gitmiştin de şekerim gel beni al demiştin hani? Ayrıca bir yerde yaşamak için orada yakınlarının olması şart değil. DEĞİL DEĞİL DEĞİL.

Keşke gerçekten yardım alsanız evladınız için. Kardeşlerinizle annenizle de aranız kötü, orda eski eş sizi takmıyor zaten umrunda değilsiniz. Böyle tek başına oturup saçmalıyorsunuz. Yazık günah çocuğunuza ya.

Olduğun yerde kimin var bedevi?
Alıştığıö bir düzenim var.okulumm çok iyi.inanamayacaksın ama babasızlığın çocuk üzerindeki etkilerini iyi bikiyorum.burda haftada bir görüyor.gitsem 15 günde bir görecek.diğer çocuğu farklı ilde bazen 1 ay görmüyordu.sen söyle ne yapayım? Her halükarda yalnızım.burda belki büyürae çocuk ile daha mı çok ilgilenir diye düşüyorum.ama haa size göre bana dönsün diye burdayım.

Annenin yanına memlekete gitmiştin de şekerim gel beni al demiştin hani? Ayrıca bir yerde yaşamak için orada yakınlarının olması şart değil. DEĞİL DEĞİL DEĞİL.
Babası var burda babası babası.kendim için değil babasız erkek çocuğu yetişmek nasış olur sence bir araştır bakalım?

Napayım tayin mi isteyim?

Ben evlenirim. Evdeki zeytin bidonunu da alıp hemen kaçarım.
Adam tecrübeli bi kere, "ilk ikisinden çektim bunun kıymetini bileyim" der el üstünde tutar beni.
Çocuk da istemiyorum zaten. Adamın hazır yapılmış bakılan çocukları da var ohh, gitsin onları sevsin. Tam evlenilecek erkek.

3.karı olacaksın yalnız bir dr sana ilgi göstermez sürekli akrabalarına gider.

Babası var burda babası babası.kendim için değil babasız erkek çocuğu yetişmek nasış olur sence bir araştır bakalım?
En yakın arkadaşım ve kuzenlerim babasız büyüdü, gayet kendilerini yetiştirdiler. Meslek sahibi oldular ve güzel bir evlilikleri var. Ama onların artısı neydi biliyor musun? Normal, sağlıklı bir anneleri vardı.

Git biraz makale psikolojik kitap vs oku. Babasızlığın etkileri yıkıcı.datı amca vs varsa yine tamma.ama bende kimse YOKYOKYOK biliyor musun makyaj yaparken yanıma gliyor oğşum malzemelerimi alıp kendi de yapmaya çalışıyor beni izleyip.engel oluyprum.erkke çoxuğu için model önemli bunun için bile biriyle evlenmeyi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…