İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya cidden bu kadının elinden çocuğu almanın bir yolu yok mu. Hasta bariz yaa. Kendisi her konu açışında içim gidiyor çocuk için.
bence bu arkadaşı ip'si üzerinden devlet makamlarına şikayet etmek lazım. psikolojik sorunları bu boyutta birinin öğretmenlik hakkını bir sorgulamalılar. çünkü eminim maruz kalan öğrenciler için de zamanla tehlike oluşturacak.
kafasında herhangi birinin velisinin eski kocası ile ilişkisi olduğunu bile kurabilir.

Millet senin konuna gelip yorum falan yapıyor diye bilerek yapıyorsun artık iyice anladım bunu. İlgi manyağı mısın artık daha ağır bi durumun mu var bilemem ama kesinlikle ilgi çekmek için yapıyorsun

Babası var burda babası babası.kendim için değil babasız erkek çocuğu yetişmek nasış olur sence bir araştır bakalım?
Çocuklarınızın arkasına sığınmayın !!!
Ben ilk tayin hakkımda alıp çocuğumu gideceğim, zaten baba babalık yapmak istese de evini terletmezdi, dengesiz bir babadansa mutlu bir anneyle büyüsün evladım, anladığım kadarıyla babanızda babalık yapmak için yanıp tutuşmuyor..
Çocuğunuzun sizin makyaj malzemelerinizi kullanmasının rol model olayıyla alakası yok, mutlaka yardım alın kendiniz için.

Aa deli misin, elbette evlenirim. İyi biri olmasa neden iki kez evlenmiş ve boşanmış olsun ki, şimdi ne güzel başka kadınlara da fırsat tanıyor. Kariyeri de iyiymiş.

Hayalim zaten 3 çocuk, biri de benden olsun. Ohhh, bir avazda 3 evlat sahibi olurum. Akrabalarına gitmesi zaten apayrı iyi, kafamı dinlerim yavrumla. Hem diğer kadınlara da gitsin ne zararı olabilir ki?

Hemen numarasını yazar mısın?

Haklısın bunu da yönetime bildir derhal.

Bak ciddi dalacam artık şimdi. Bu adam hint kumaşı, onsuz yapamıyorum, yamuk suratını görmeden duramam de, hiç yoktan saygı duyalım. Bi kere de çocukları bahane etmeyin koca deliliğinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…