- Konu Sahibi canimanacanan
-
Seni kaç kere bu forumdan gönderdiler insan geri gelmeye utanır ama sen bir de dalga geçiyorsun.@Mune muhterem hanımefendi rica etsem zat ı aliniz zat ı alini beni bu forumdan mahrum bırakabilir mi? Pldu mu şimdi iyi öğretmen oldummu?
bence bu arkadaşı ip'si üzerinden devlet makamlarına şikayet etmek lazım. psikolojik sorunları bu boyutta birinin öğretmenlik hakkını bir sorgulamalılar. çünkü eminim maruz kalan öğrenciler için de zamanla tehlike oluşturacak.Ya cidden bu kadının elinden çocuğu almanın bir yolu yok mu. Hasta bariz yaa. Kendisi her konu açışında içim gidiyor çocuk için.
Ya cidden bu kadının elinden çocuğu almanın bir yolu yok mu. Hasta bariz yaa. Kendisi her konu açışında içim gidiyor çocuk için.
[/QUOTE
Evet yok mu ya gelip alsalar çocuğumu da örnek babaaına versele?
Evet ölsün diye dua eden babasına vermeliler çocuğuYa cidden bu kadının elinden çocuğu almanın bir yolu yok mu. Hasta bariz yaa. Kendisi her konu açışında içim gidiyor çocuk için.
Meslekten de men edilmeli.Ya cidden bu kadının elinden çocuğu almanın bir yolu yok mu. Hasta bariz yaa. Kendisi her konu açışında içim gidiyor çocuk için.
Çocuklarınızın arkasına sığınmayın !!!Babası var burda babası babası.kendim için değil babasız erkek çocuğu yetişmek nasış olur sence bir araştır bakalım?
İyi olan kazansınhayır kudra ben evlenicem
Haklısın bunu da yönetime bildir derhal.bence bu arkadaşı ip'si üzerinden devlet makamlarına şikayet etmek lazım. psikolojik sorunları bu boyutta birinin öğretmenlik hakkını bir sorgulamalılar. çünkü eminim maruz kalan öğrenciler için de zamanla tehlike oluşturacak.
kafasında herhangi birinin velisinin eski kocası ile ilişkisi olduğunu bile kurabilir.
Yok yok devlet koruması diye bir şey var senin gibi hasta anneler babaların elinde olmasın diyeEvet ölsün diye dua eden babasına vermeliler çocuğu
Ben evlenirim diye kaç kere söylicem size? Şu adamın iletişim bilgilerini verseniz de evlensek
Asılmalı idam edilmeliMeslekten de men edilmeli.
İyi olan kazansın
Haklısın bunu da yönetime bildir derhal.
Evet ölsün diye dua eden babasına vermeliler çocuğu
Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğduktan sınra değil.Ölsün diye dua eden babayla sık görüşemez diye üzülüp başka şehre gitmiyordunuz az önce?
Ben hamileyken ölsün diye dua etmişti doğduktan sınra değil.
Bak ciddi dalacam artık şimdi. Bu adam hint kumaşı, onsuz yapamıyorum, yamuk suratını görmeden duramam de, hiç yoktan saygı duyalım. Bi kere de çocukları bahane etmeyin koca deliliğinize.Git biraz makale psikolojik kitap vs oku. Babasızlığın etkileri yıkıcı.datı amca vs varsa yine tamma.ama bende kimse YOKYOKYOK biliyor musun makyaj yaparken yanıma gliyor oğşum malzemelerimi alıp kendi de yapmaya çalışıyor beni izleyip.engel oluyprum.erkke çoxuğu için model önemli bunun için bile biriyle evlenmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?