İki kere boşanan erkekle evlenir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3.karı olacaksın yalnız bir dr sana ilgi göstermez sürekli akrabalarına gider.

2. olurken sorun yok da 3. olunca mı var?
Kimin kime ne kadar ilgi göstereceğini de bilemezsiniz. İlk ikisine ilgi göstermemiştir ama üçüncüye pervane olur belki. Olmadı dördüncüye

Valla çocukta gözü olan adam her yerde görür şekerim. İl merkezi bile olsa memleketimin taşı toprağı havası suyu b.ku püsürü der gider başka biri olsa. Sen koca bekliyorsun orda, aksine inanmamız mümkün değil, seni tanıyoruz.

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Ben evlenirim diye kaç kere söylicem size? Şu adamın iletişim bilgilerini verseniz de evlensek

Allahım sabır ver. Sen biraz kitap oku asıl. Rol model olarak alsın istediğin adam karaktersiz bir pislik. Doğru düzgün babalık yaptığı da yok. Çocuğa da meraklı değil. Neyi zorluyorsun? Desene şuna asıl derdim para diye. Oğlu makyaj yapıyormuş da bilmem ne. Bizimki de rimeli alıp gözüne sürüyor gibi yapıyor ama babasıyla benden daha çok vakit geçiriyor. Sen öğreteceksin ona neyin ne olduğunu ama kime diyorum ki…

Kadınlar kolay kolay yuvalarını dagitmazlar 2 kadında bu adamdan boşandıysa bir sıkıntı vardır .

Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Hayır evlenmez , kariyer dediğin nedir ya?
Bir kadın kolay kolay evini bırakmaz, bu adam 2 kere yapmış bu işi , yalama olmuş artık , 4 hatta 5 e kadar yolu var!!

Kimden maddi destek alıyorum burdan?
Adamın memleketinde hala yaşıyor olma sebebin, başka yerde maddi manevi desteğin olmaması. Sen dedin bunu. Bir ümit bekliyorsun işte ama o adam sana para koklatmaz. Boşuna bekliyorsun.

Sen gerçekten öğretmensen ben atanamayan bütün öğretmenler için oturup ağlayacağım şu hitap şekli beni benden aldı.
Mune muhterem hanımefendi rica etsem zat ı aliniz zat ı alini beni bu forumdan mahrum bırakabilir mi? Pldu mu şimdi iyi öğretmen oldummu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…