- Konu Sahibi canimanacanan
-
3.karı olacaksın yalnız bir dr sana ilgi göstermez sürekli akrabalarına gider.
Ben evlenirim vallabayılırım boşanmış adamlara iki kere evlenmiş olsun üç beş… ne kadar çok evlenmişse o kadar iyidir o adam
Kimden maddi destek alıyorum burdan?Ayrıca yalan söyleme tedavi oluyorum diye. İçine dert olur para gider diye, ona para veremezsin sen. Çekip gitmeme sebebin bile maddi destek. Geçinmesi zor evet ama böyle daha zor.
Valla çocukta gözü olan adam her yerde görür şekerim. İl merkezi bile olsa memleketimin taşı toprağı havası suyu b.ku püsürü der gider başka biri olsa. Sen koca bekliyorsun orda, aksine inanmamız mümkün değil, seni tanıyoruz.Alıştığıö bir düzenim var.okulumm çok iyi.inanamayacaksın ama babasızlığın çocuk üzerindeki etkilerini iyi bikiyorum.burda haftada bir görüyor.gitsem 15 günde bir görecek.diğer çocuğu farklı ilde bazen 1 ay görmüyordu.sen söyle ne yapayım? Her halükarda yalnızım.burda belki büyürae çocuk ile daha mı çok ilgilenir diye düşüyorum.ama haa size göre bana dönsün diye burdayım.
Tamam haklısınValla çocukta gözü olan adam her yerde görür şekerim. İl merkezi bile olsa memleketimin taşı toprağı havası suyu b.ku püsürü der gider başka biri olsa. Sen koca bekliyorsun orda, aksine inanmamız mümkün değil, seni tanıyoruz.
3.karı olacaksın yalnız bir dr sana ilgi göstermez sürekli akrabalarına gider.
Evlenin lütfenHer karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Mune aşkım beni engeller misin bebeğim?
Ben evlenirim diye kaç kere söylicem size? Şu adamın iletişim bilgilerini verseniz de evlensekHer karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Allahım sabır ver.Git biraz makale psikolojik kitap vs oku. Babasızlığın etkileri yıkıcı.datı amca vs varsa yine tamma.ama bende kimse YOKYOKYOK biliyor musun makyaj yaparken yanıma gliyor oğşum malzemelerimi alıp kendi de yapmaya çalışıyor beni izleyip.engel oluyprum.erkke çoxuğu için model önemli bunun için bile biriyle evlenmeyi düşünüyorum
Hayır evlenmez , kariyer dediğin nedir ya?Her karısından da bir çocuğu var.? Evlenen olur mu böyle biriyle sırf kariyeri iyi diye? Yani aklı başında bir kadın böyle bir adamla evlenir mi?
Adamın memleketinde hala yaşıyor olma sebebin, başka yerde maddi manevi desteğin olmaması. Sen dedin bunu. Bir ümit bekliyorsun işte ama o adam sana para koklatmaz. Boşuna bekliyorsun.Kimden maddi destek alıyorum burdan?
Kimin acısınıOnun acısını görmeden bana mutluluk yok
Sen gerçekten öğretmensen ben atanamayan bütün öğretmenler için oturup ağlayacağım şu hitap şekli beni benden aldı.
Ben evlenirim diye kaç kere söylicem size? Şu adamın iletişim bilgilerini verseniz de evlensek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?