İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Olan olmuş, öpülmüş yanağın davası olmaz. Çocuk için nafaka davası açabilirsin. Var paragöz ol, onun gibisinin hakkından öylesi gelir. Artık lütfen tedavi ol.

Adam çocuğu bölünerek, kendi kendine yaptı sanki. Siz, sizi sevmeyen, her hareketiniz batan, sizi istemeyen, benimsemeyen adamdan neden çocuk yaptınız?

Boşanıp tekrar evlenmek ne demek ayrıca? Hangi çok mantıklı gerekçeyle bunu sundu da kabul ettiniz?

Yetişkin bir kadın olarak kendi sorumluluğunuzu alın biraz artık. Eski eşi ya da başkasını suçlamanın anlamı yok. Mantıksız ve yanlış kararlar vermişsiniz. Ama artık bir çizgi çekip önünüze bakmalısınız.

Paylaştığım konuda var. Evlenirken birbirlerini yeterince tanımıyorlarmışmış. Boşanalım, birbirimizi tanıyarak sevgili olarak evlenelim demiş. Adam uyanıkmış, tazminat nafaka vermeden boşanmanın yolunu bulmuş.

Çünkü adam ilkinde çok sevdim olmadı bunda da mantığımı kullanacağım diye evlenmiş alelacele.

Tamam da bu konunun şu an anlattıklarınızla ne alakası var? Derdiniz adamın tekrar evlenebilitesi mi yoksa sizin kötü giden evliliğiniz ve nafaka aşamayışınız mı?

Çünkü adam ilkinde çok sevdim olmadı bunda da mantığımı kullanacağım diye evlenmiş alelacele.
Evli çocuklu koskoca insanlar, nasıl evlenmişlerse evlenmişler artık, boşanalım da birbirimizi daha iyi tanıyarak tekrar evleniriz diye boşanır mı yahu? Çocuk oyuncağı mı bu?

Gerçekten çok mantıklı bir sebepmiş Hayatımda daha mantıklı çok az şey gördüm.

İnsanlar size sayfalarca bunun saçmalığını anlatmışlar D drnbkt12 . Anlamayıp "nasılsa yeniden evleneceğiz" diyerek tek kuruş talep etmemişsiniz. Şimdi neyi hazmedemiyorsunuz?

Evli çocuklu koskoca insanlar, nasıl evlenmişlerse evlenmişler artık, boşanalım da birbirimizi daha iyi tanıyarak tekrar evleniriz diye boşanır mı yahu? Çocuk oyuncağı mı bu?
Adam bahane etmiş. Kadından nafakasız tazminatsız ayrılmak için bahane etmiş

Adam başka biriyle evlenecek sanırım. Adamın evlenmesini hazmedemiyor

Tamam da bu konunun şu an anlattıklarınızla ne alakası var? Derdiniz adamın tekrar evlenebilitesi mi yoksa sizin kötü giden evliliğiniz ve nafaka aşamayışınız mı?
Kendisi mutsuz olduğu için eski eş de evlenemesin mutsuz olsun istiyor. Kendisiyle evleneceğini söyleyip tekrar evlenmediği için daha çok bu hali

Karşılıklı olarak anlaşmazlıklarım olan iki evliliğim oldu ayrı karşıma normal insanlar çıkmadı ayrıdır belli ki hata yapan ve hatalarından ders almayan bir var karşınızda. Hiç bir evlilik tek kişinin hatalarıyla bitmez mutlaka karşılıklı olarak hatalar olmuştur. Hadi birincisinde mükemmeldi ikincisindede mi suçu yokmuş hiç? Narsist bir adamla karşı karşıyasınız kanaatimce

Okudum ve hala inanamıyorum.
Konu sahibinin psikolojik olarak hassas olduğunu düşündüğüm için bir şey söylemek istemiyorum. Ama şu yalana inandıysa kimseyi suçlamasın bir zahmet.

Kendisi mutsuz olduğu için eski eş de evlenemesin mutsuz olsun istiyor. Kendisiyle evleneceğini söyleyip tekrar evlenmediği için daha çok bu hali
E daha çok bekler o zaman. Diğer konusunda insanlar kendini yırtmış inanma diye o çok mantıklı sebebe inanmayı seçmiş. 6 yaşındaki çocuğa söylesen inanmaz o derece mantıklı. Adam paçayı kurtarmış artık gider ister evlenir ister her gün biriyle gönül eğlendirir.

Okudum ve hala inanamıyorum.
Konu sahibinin psikolojik olarak hassas olduğunu düşündüğüm için bir şey söylemek istemiyorum. Ama şu yalana inandıysa kimseyi suçlamasın bir zahmet.
Evet inandım çünkü 5 vakit namaz kılıyordu.sürekli kuran araştırmaları yapıyordu ve evet güvendim.

Adamın bahanesini anlıyorum, çakalmış tam . Ama kadın bunu niye mantıklı bulup bir şey talep etmeden boşanmış ki işte orayı çözemiyorum
Adam çakal değil ya. Kadın azcık saf. Çakal adam daha mantıklı bir bahane bulurdu ama gerek duymamış da olabilir. Bu bahane gayet işe yaramış

Paçayı benden kurtarır da ilahi adalettrn zor kurtarır 8 aylık bebeği babasız buraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…