- 19 Mayıs 2020
- 47.833
- 214.955
- 598
Olan olmuş, öpülmüş yanağın davası olmaz. Çocuk için nafaka davası açabilirsin. Var paragöz ol, onun gibisinin hakkından öylesi gelir. Artık lütfen tedavi ol.Ya siz napacanız 3 ü 5 i? Bu ada benim eski kocam beni sevmediği için her hareketim battı.istemedi.benimsemedi sahip çıkmadı.bir çocul yapıp ortada bıraktı
HAZ ME DE Mİ YO RUM.boşanalım tekrar evleniriz.demişti.1 tl almadan boşandım.ardımdan paragöz demiş.
Ya siz napacanız 3 ü 5 i? Bu ada benim eski kocam beni sevmediği için her hareketim battı.istemedi.benimsemedi sahip çıkmadı.bir çocul yapıp ortada bıraktı
HAZ ME DE Mİ YO RUM.boşanalım tekrar evleniriz.demişti.1 tl almadan boşandım.ardımdan paragöz demiş.
Öpülmüş yanak mıydı o ?Olan olmuş, öpülmüş yanağın davası olmaz. Çocuk için nafaka davası açabilirsin. Var paragöz ol, onun gibisinin hakkından öylesi gelir. Artık lütfen tedavi ol.
Paylaştığım konuda var. Evlenirken birbirlerini yeterince tanımıyorlarmışmış. Boşanalım, birbirimizi tanıyarak sevgili olarak evlenelim demiş. Adam uyanıkmış, tazminat nafaka vermeden boşanmanın yolunu bulmuş.Adam çocuğu bölünerek, kendi kendine yaptı sanki. Siz, sizi sevmeyen, her hareketiniz batan, sizi istemeyen, benimsemeyen adamdan neden çocuk yaptınız?
Boşanıp tekrar evlenmek ne demek ayrıca? Hangi çok mantıklı gerekçeyle bunu sundu da kabul ettiniz?
Yetişkin bir kadın olarak kendi sorumluluğunuzu alın biraz artık. Eski eşi ya da başkasını suçlamanın anlamı yok. Mantıksız ve yanlış kararlar vermişsiniz. Ama artık bir çizgi çekip önünüze bakmalısınız.
Çünkü adam ilkinde çok sevdim olmadı bunda da mantığımı kullanacağım diye evlenmiş alelacele.Paylaştığım konuda var. Evlenirken birbirlerini yeterince tanımıyorlarmışmış. Boşanalım, birbirimizi tanıyarak sevgili olarak evlenelim demiş. Adam uyanıkmış, tazminat nafaka vermeden boşanmanın yolunu bulmuş.
Tamam da bu konunun şu an anlattıklarınızla ne alakası var? Derdiniz adamın tekrar evlenebilitesi mi yoksa sizin kötü giden evliliğiniz ve nafaka aşamayışınız mı?Ya siz napacanız 3 ü 5 i? Bu ada benim eski kocam beni sevmediği için her hareketim battı.istemedi.benimsemedi sahip çıkmadı.bir çocul yapıp ortada bıraktı
Evli çocuklu koskoca insanlar, nasıl evlenmişlerse evlenmişler artık, boşanalım da birbirimizi daha iyi tanıyarak tekrar evleniriz diye boşanır mı yahu? Çocuk oyuncağı mı bu?Çünkü adam ilkinde çok sevdim olmadı bunda da mantığımı kullanacağım diye evlenmiş alelacele.
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Adam bahane etmiş. Kadından nafakasız tazminatsız ayrılmak için bahane etmişEvli çocuklu koskoca insanlar, nasıl evlenmişlerse evlenmişler artık, boşanalım da birbirimizi daha iyi tanıyarak tekrar evleniriz diye boşanır mı yahu? Çocuk oyuncağı mı bu?
Adam başka biriyle evlenecek sanırım. Adamın evlenmesini hazmedemiyor
Kendisi mutsuz olduğu için eski eş de evlenemesin mutsuz olsun istiyor. Kendisiyle evleneceğini söyleyip tekrar evlenmediği için daha çok bu haliTamam da bu konunun şu an anlattıklarınızla ne alakası var? Derdiniz adamın tekrar evlenebilitesi mi yoksa sizin kötü giden evliliğiniz ve nafaka aşamayışınız mı?
Adamın bahanesini anlıyorum, çakalmış tamAdam bahane etmiş. Kadından nafakasız tazminatsız ayrılmak için bahane etmiş
Karşılıklı olarak anlaşmazlıklarım olan iki evliliğim oldu ayrı karşıma normal insanlar çıkmadı ayrıdır belli ki hata yapan ve hatalarından ders almayan bir var karşınızda. Hiç bir evlilik tek kişinin hatalarıyla bitmez mutlaka karşılıklı olarak hatalar olmuştur. Hadi birincisinde mükemmeldi ikincisindede mi suçu yokmuş hiç? Narsist bir adamla karşı karşıyasınız kanaatimceGeçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Zaten boşandıktan sonra bana tekrar evleniriz diyordun dedim.e napim anlamıyordun boşanmıyordun dedi.Adam bahane etmiş. Kadından nafakasız tazminatsız ayrılmak için bahane etmiş
Paylaştığım konuda var. Evlenirken birbirlerini yeterince tanımıyorlarmışmış. Boşanalım, birbirimizi tanıyarak sevgili olarak evlenelim demiş. Adam uyanıkmış, tazminat nafaka vermeden boşanmanın yolunu bulmuş.
E daha çok bekler o zaman. Diğer konusunda insanlar kendini yırtmış inanma diye o çok mantıklı sebebe inanmayı seçmiş. 6 yaşındaki çocuğa söylesen inanmaz o derece mantıklı. Adam paçayı kurtarmış artık gider ister evlenir ister her gün biriyle gönül eğlendirir.Kendisi mutsuz olduğu için eski eş de evlenemesin mutsuz olsun istiyor. Kendisiyle evleneceğini söyleyip tekrar evlenmediği için daha çok bu hali
Evet inandım çünkü 5 vakit namaz kılıyordu.sürekli kuran araştırmaları yapıyordu ve evet güvendim.Okudum ve hala inanamıyorum.
Konu sahibinin psikolojik olarak hassas olduğunu düşündüğüm için bir şey söylemek istemiyorum. Ama şu yalana inandıysa kimseyi suçlamasın bir zahmet.
Adam çakal değil ya. Kadın azcık saf. Çakal adam daha mantıklı bir bahane bulurdu ama gerek duymamış da olabilir. Bu bahane gayet işe yaramışAdamın bahanesini anlıyorum, çakalmış tam. Ama kadın bunu niye mantıklı bulup bir şey talep etmeden boşanmış ki işte orayı çözemiyorum
Paçayı benden kurtarır da ilahi adalettrn zor kurtarır 8 aylık bebeği babasız buraktı.E daha çok bekler o zaman. Diğer konusunda insanlar kendini yırtmış inanma diye o çok mantıklı sebebe inanmayı seçmiş. 6 yaşındaki çocuğa söylesen inanmaz o derece mantıklı. Adam paçayı kurtarmış artık gider ister evlenir ister her gün biriyle gönül eğlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?