Mantıklı bir kadın alır mı?sen alır mıydın?
Bütün kadınlar mantıklı değil ki.Mantıklı bir kadın alır mı?sen alır mıydın?
Sadece şöyle yazıp kaçayım.Ama eşleri sıralamaya dahil olur ku dersiniz? Sonuçta onlardan boşanmış resmen?sadece 2 çocuk diye dğşünüyorum ama saflık mı ediyorum acaba
Mantıklı akıllı bir kadın o adamı alır mı? Bana acıyor musunuz?Bütün kadınlar mantıklı değil ki.
Ahahahahahahhhhhaa
Canım, sen beni dinlemiyon mu? Ortalık akılsız kadın kaynıyor diyorum. Boş kalmaz her türlü. Olmadı, köyünden bir kız bulurlar.Mantıklı akıllı bir kadın o adamı alır mı? Bana acıyor musunuz?
Mutlu olur mu?Canım, sen beni dinlemiyon mu? Ortalık akılsız kadın kaynıyor diyorum. Boş kalmaz her türlü. Olmadı, köyünden bir kız bulurlar.
Ablası gibisini bulursa mutlu olur. Sadece o mutlu olur ama. Hiçbir kadının o adam ile mutlu olma imkanı yok. Ablası bile mutlu değil, bakma köleliğini sana karşı övdüğüne. Hem kocaya hem paşa kardeşine yapamaz aynı hizmeti, paşa kardeşini de el kızına savıyor aklınca.Mutlu olur mu?
Mağara konusu ne ay
Teşekkğr ederim bana acıyor musun?bir de son iki cümleni anlayamadım.Ablası gibisini bulursa mutlu olur. Sadece o mutlu olur ama. Hiçbir kadının o adam ile mutlu olma imkanı yok. Ablası bile mutlu değil, bakma köleliğini sana karşı övdüğüne. Hem kocaya hem paşa kardeşine yapamaz aynı hizmeti, paşa kardeşini de el kızına savıyor aklınca.
Üzülüyorum sana.Teşekkğr ederim bana acıyor musun?bir de son iki cümleni anlayamadım.
Çok teşekkür eferim.Tecrübemle cevap vereyim...
İki evlilik yapmış, bu evliliklerden birer çocuğu olan biriyle evlendim hemde hiç evlenmemiş biri olarak. Hayat hikayesine inanarak, talihsizlik yaşadığını düşünerek. Sonuç boşandım. Sonra tekrar nikah yaptık, tekrar boşandık. Boşanmakta evlenmek kadar haktır elbette. Ama sayı önemli. Şöyle düşün 1. ve 2. kadını, 1. ve 2. çocuğu gözden çıkarmış bir adamın 3. kadın ve 3. çocuğu rahatlıkla gözden çıkarmaması için hiçbir sebep yok. Ben tecrübe ettikten sonra anladım ne yazık ki. Sana da başka birinin tecrübesi ışık olur umarım.
Vay be 4.kadın oldun demek iyiymiş.Alır canım alan çok olur ama bunu neden takıntı haline getirdin ben onu anlamadım.Hala aşıksın sanırım eski eşine.Benim ilk eşimin 4.evliligi2. Ve 3. den birer çocuğu var benden de bı tanesi yolda deliler gibi aşık olup evlendik hala aşığız hiç pişman da değilim.Diger eşler ve çocuklar yurtdışında yasio biz İstanbul'dayiz.Cocuklar için görüşmeleri gerektiğinde hicbi problem yaşamıyoruz neden yaşayalım adamın çocukları sonuçta.2.eski eş evli,3.bekar herkes çok medeni.Onlarin yaşadığı yere gittiğimizde çocukları alır gezer tozariz,bowling oynarız.Herkes gayet mutlu anlicagin
Parası varsa alırlarİstemiyorum.alan olur mu diye soruyorum.
Para var da geride de iki kadın iki çocuk var?Parası varsa alırlar
Ee siz almışsınız güle oynaya vakti zamanında.Aklı başında bir kadın böyle bir adamı alır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?