İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Ya sizinle de mantık evliliği yapıp, çocuk yaptıktan sonra sizi de istemezse? Ayrıca çok çocuk olacak hayatınızda, onun 2 sizin 1 , ortak bir çocuk daha istiyorsunuz. Hafta içi sizin çocuğunuz hep sizinle, hafta sonu onunkiler sizde, ortak çocuk sürekli sizde. Yani hiç başbaşa çocuksuz bir anınız olmayacak. Bunalırsınız bence.

O da sarımanolya zaten hahahaj

Bahtsızın bir sürü üyeliği ortaya çıktı ama sarımanolya yoktu aralarında. Eğer oysa gözden kaçmasına şaşırdım.
Konu sahibi bir konusunda "annem babam köyde" demiş, birkaç mesaj sonra babasının 3 sene önce vefat ettiğini söylemiş. Sarımanolya olması yüksek ihtimal.

Bana da öyle geldi

Bana da öyle geldi

Tam da emin olamadım ama ben. Sarımanolya çocuğu daha büyükken boşanmıştı. Burada konu sahibi her defasında, her üyelikte lohusayken boşandıklarını yazmış sanırım. Manolya tanınmamak için detay değiştirip duruyordu.
Sarımanolya'nın ruh ikizi de olabilir.

Ya siz napacanız 3 ü 5 i? Bu ada benim eski kocam beni sevmediği için her hareketim battı.istemedi.benimsemedi sahip çıkmadı.bir çocul yapıp ortada bıraktı
HAZ ME DE Mİ YO RUM.boşanalım tekrar evleniriz.demişti.1 tl almadan boşandım.ardımdan paragöz demiş.

Onun oğlan da 5 yaşında falan olmalı şu an ama insan yine de bi işkillenmiyor değil. Ben kibledim bi baksınlar.

Ama çok benzerlikler var. İşte kim olduğu belli olunca aldığı cevaplar hep aynı oluyor o yüzden ufak değişiklikler yapıyor da olabilir

Bana boşanalım yeniden evleniriz demişti.

Bu da mı sizin konunuzdu?

Bence bu üye burda belirli aralıklarla eski eşi hakkında konu açan üye. Nicklerini unuttum. Eski eşinin 2. Karısıydı. Adamın 2 evliliğinden de çocuğu vardı. Akademisyendi adam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…