Bana boşanalım yeniden evleniriz demişti.KudrAlobar kesin o. Bu bahsettiği de eski kocası. Büyük ihtimalle adam 3. Evliliğini yapacak. Kadın da mutlu olamaz bana döner diye avunuyor
Sarımanolya hoş geldin. Ama sen neden aynı yerde kaldın be bacım adamdan sana hayır yok. Adam için evlenip çocuk sahibi olmak hobi olmuşBana boşanalım yeniden evleniriz demişti.
Başka biri demişler ama bahtsızbedevi mi ne. Dur ben derin bir inceleme yapimKudrAlobar kesin o. Bu bahsettiği de eski kocası. Büyük ihtimalle adam 3. Evliliğini yapacak. Kadın da mutlu olamaz bana döner diye avunuyor
Mantıklı akıllı bir kadın o adamı alır mı? Bana acıyor musunuz?
Mutlu olur mu?
Teşekkğr ederim bana acıyor musun?bir de son iki cümleni anlayamadım.
Bana boşanalım yeniden evleniriz demişti.
O da sarımanolya zaten hahahajBaşka biri demişler ama bahtsızbedevi mi ne. Dur ben derin bir inceleme yapim
BulamadımO da sarımanolya zaten hahahaj
Ya sizinle de mantık evliliği yapıp, çocuk yaptıktan sonra sizi de istemezse? Ayrıca çok çocuk olacak hayatınızda, onun 2 sizin 1 , ortak bir çocuk daha istiyorsunuz. Hafta içi sizin çocuğunuz hep sizinle, hafta sonu onunkiler sizde, ortak çocuk sürekli sizde. Yani hiç başbaşa çocuksuz bir anınız olmayacak. Bunalırsınız bence.İlk karısı bu adamı istememiş.9 yılın sorunda ayrılmış bundan.aşık olarak evlenmişler halbuki.2.karısınında bu istememiş mantık evliliği yapmış çünkü ama kadın bunu sevmiş istemiş bu kadını istememiş.
O da sarımanolya zaten hahahaj
Bana da öyle geldiBahtsızın bir sürü üyeliği ortaya çıktı ama sarımanolya yoktu aralarında. Eğer oysa gözden kaçmasına şaşırdım.
Konu sahibi bir konusunda "annem babam köyde" demiş, birkaç mesaj sonra babasının 3 sene önce vefat ettiğini söylemiş. Sarımanolya olması yüksek ihtimal.
Bir talak bir adliye durumu vardı, ban yememek için çok açamayacağım.
Bana da öyle geldi
Ya siz napacanız 3 ü 5 i? Bu ada benim eski kocam beni sevmediği için her hareketim battı.istemedi.benimsemedi sahip çıkmadı.bir çocul yapıp ortada bıraktıTam da emin olamadım ama ben. Sarımanolya çocuğu daha büyükken boşanmıştı. Burada konu sahibi her defasında, her üyelikte lohusayken boşandıklarını yazmış sanırım. Manolya tanınmamak için detay değiştirip duruyordu.
Sarımanolya'nın ruh ikizi de olabilir.
Onun oğlan da 5 yaşında falan olmalı şu an ama insan yine de bi işkillenmiyor değil. Ben kibledim bi baksınlar.Tam da emin olamadım ama ben. Sarımanolya çocuğu daha büyükken boşanmıştı. Burada konu sahibi her defasında, her üyelikte lohusayken boşandıklarını yazmış sanırım. Manolya tanınmamak için detay değiştirip duruyordu.
Ama çok benzerlikler var. İşte kim olduğu belli olunca aldığı cevaplar hep aynı oluyor o yüzden ufak değişiklikler yapıyor da olabilirTam da emin olamadım ama ben. Sarımanolya çocuğu daha büyükken boşanmıştı. Burada konu sahibi her defasında, her üyelikte lohusayken boşandıklarını yazmış sanırım. Manolya tanınmamak için detay değiştirip duruyordu.
Bana boşanalım yeniden evleniriz demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?