İki kez evlilik yapmış ve boşanmış bey siz ne derdiniz?

Sadece bu iki nick yok. 6-7 tane daha var.
Eski konulardan birinde Otrera sıralamış bulduğu tüm nickleri.
konuyu hiç okumadım etiket bildirimine geldim ama herhalde bundan bahsediyorsunuz

Bakın bu ciddi bir durum. Kadınlar durduk yere böyle olmaz hamile ve lohusa iken. Yoğun stres altında kalmış olması lazım. Ne yaşadı ne yaşatıldı bu kadına da bu hale geldi? Böyle bir durumda eşine destek olmak yerine çekip boşamış bu adam. İyi gün dostu bu adam.

Bu kk.da iki kez evlenip hiçbirinde bir gun yuzu gormeyem kadinlar gordum. Ust uste yalniş tercih edenler. Bu erkekler için de geçerli. Gerçekten yalniş evlilikler yapmiş ola bilir. Imkansiz mi? Hayir. Ama yine de bilmediyin için işin aslini akla ilk gelenle yetinmek zorundasin. Hiç bir evliliyini yurutememişse sorunun o beyde ya da ailesinde olma olasiliği yuksek. Yaşiniz kaç bilmiyorum. Ama riske atmaya deymez

Haksız mı adam? Elde etmiyor mu? Ediyor. Allah akıl fikir versin kadınlara.

Son alıntıladığım mesajı ile tanıdım aslında. Şimdi emin oldum.
Ablası gibi doğurduğunun sabahına kahvaltı hazırlayamayacaksan bırak adamı. O kölelik seviyesine erişebilecek gücün yok, yaramazsın ona.

Ablası bununla övünüyor bana da laf çakıyordu ama anlatırken.benim çocuğumu sahipsiz bıraktı.Allah da ona yuva huzur mutluluk yaşatmasın.

Bir şekilde eski eşlere ulasmak sormak lazım. Suçu onlara yüklemek yerine anlaşamadık dese daha güvenilir olurdu. Bende de hata vardı gibi bir anlam verir çünkü bu.

Ama hep kötü insanlar denk geldi diyerek sıyrılıyor işin içinden.

Sorun soruşturun bakalım. Mutlulardı bir sorun yoktu falan diyenler olursa etrafın bilmedigi sorunları olmuştur. Cinsel sorunlar gibi.

Ben olsam hiç bulaşmazdim sanırım.

Bakın cevap vermiyorsunuz soruma bu adamı aklı başında bir kadın alır mı?
Akli basinda bir kadin bu adamla kolay kolay evlenmez.. Ama bir gercek var ki her malin bir alicisi vardir.

Artik eski kocani allaha havale edip önune baksan daha guzel olmaz mi acaba?
Terapi falan al, hic saglikli degil su durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…