- 14 Ekim 2016
- 7.223
- 48.945
- 548
Eski eşi için soruyormuş meğer
Bahsettiği 2 kez boşanan adam eski eşiymiş konu sahibinin
Tekrar başkasıyla evlenir mi diye onu yokluyor
Sadece bu iki nick yok. 6-7 tane daha var.
Eski konulardan birindeOtrera sıralamış bulduğu tüm nickleri.
konuyu hiç okumadım etiket bildirimine geldim ama herhalde bundan bahsediyorsunuz@gunesdogacakbence , @kuzeyyildiziyim , @gunesdogacakbence , @canimyavrumm , @yildizliyagmurlugeceler, @denizindalgasesi @sonsuzlukveyolcusu, @sadecehuzuristiyorum @birkusolsam
hiç üşenmedim buldum hepsini,veya çoğunu.
gerçekten ama tüm konular aynı,bıkmadınız mı konu sahibi!!
Bakın bu ciddi bir durum. Kadınlar durduk yere böyle olmaz hamile ve lohusa iken. Yoğun stres altında kalmış olması lazım. Ne yaşadı ne yaşatıldı bu kadına da bu hale geldi? Böyle bir durumda eşine destek olmak yerine çekip boşamış bu adam. İyi gün dostu bu adam.eşi sorunlu bir hamilelik ve lohusalık geçirmiş.öfke patlamaları olmuş.adam da kaldıramamış bunu.2.eşiyle toplamda 1 buçuk yıl evli kalmışlar.kadın çocuğu doğurmuş çocuk 8 aylık olunca adam boşamış.kadın başka eve çıkmış.kadının da kimsesi yokmuş çok.
Evet biliyorum,bahsettiği adam da eski eşi zatenSadece bu iki nick yok. 6-7 tane daha var.
Eski konulardan birindeOtrera sıralamış bulduğu tüm nickleri.
Evet bukonuyu hiç okumadım etiket bildirimine geldim ama herhalde bundan bahsediyorsunuz
Bu kk.da iki kez evlenip hiçbirinde bir gun yuzu gormeyem kadinlar gordum. Ust uste yalniş tercih edenler. Bu erkekler için de geçerli. Gerçekten yalniş evlilikler yapmiş ola bilir. Imkansiz mi? Hayir. Ama yine de bilmediyin için işin aslini akla ilk gelenle yetinmek zorundasin. Hiç bir evliliyini yurutememişse sorunun o beyde ya da ailesinde olma olasiliği yuksek. Yaşiniz kaç bilmiyorum. Ama riske atmaya deymezGeçenlerde bir arkadaş bahsetmişti.iki kez boşanmış her karısından birer çocuğu olan elektirik mühendisi bir bey.beni görmüş beğenmiş.tanışmak istiyormuş ileriye dönük.önyargılı olmasın benim de karşıma normal insanlar çıkmadı diyormuş.iki kadın iki çocuk var geride.çocukları kendi annelerinde kalıyormuş.haftada 1 gün görüyormuş onalrı da.aslında fotosunu gördüm kötü birine de benzemiyor.fizik olarak da etkilenmedim desem yalan olur.ama annem kesinlikle karşı çıkıyor.3.çocuğu da senden yapar seni de bırakır diyor.
Bilmiyorum aklım karıştı.siz ne derisniz?tanımalı mıyım?
Haksız mı adam? Elde etmiyor mu? Ediyor. Allah akıl fikir versin kadınlara.Bence adam maddi durumuna güveniyor. Elektrik mühendisi dediği zaman adam otomatikman Kıvanç Tatlıtuğ oluyor kadınlara
Bu yüzden de şımarmış ve istediği her kadını elde edebileceğini düşünmüyor
Adamda suç yok ki. Onu kabul edenlerden suçHaksız mı adam? Elde etmiyor mu? Ediyor. Allah akıl fikir versin kadınlara.
Son alıntıladığım mesajı ile tanıdım aslında.
Ablası gibi doğurduğunun sabahına kahvaltı hazırlayamayacaksan bırak adamı. O kölelik seviyesine erişebilecek gücün yok, yaramazsın ona.Sence alır mı aklı başında biri onu? Bir bebekle yapayalnız kaldım.Allah da ona yuva kurdurmasın .11 kardeşler sürekli bacılarının yeğenlerinin yanında.aynı şehirde olmamıza rapmen çocuğunu haftada 1 gün 3 saat görüyor.
Aklı başında bir kadın böyle bir adamı alır mı?Adamda suç yok ki. Onu kabul edenlerden suç
Siz almak istiyorsunuz amaAklı başında bir kadın böyle bir adamı alır mı?
Ablası bununla övünüyor bana da laf çakıyordu ama anlatırken.benim çocuğumu sahipsiz bıraktı.Allah da ona yuva huzur mutluluk yaşatmasın.Son alıntıladığım mesajı ile tanıdım aslında.Şimdi emin oldum.
Ablası gibi doğurduğunun sabahına kahvaltı hazırlayamayacaksan bırak adamı. O kölelik seviyesine erişebilecek gücün yok, yaramazsın ona.
Alır alır. Akılsız kadın çok.Bakın cevap vermiyorsunuz soruma bu adamı aklı başında bir kadın alır mı?
Senin gibi birisi olursa alırAklı başında bir kadın böyle bir adamı alır mı?
Senin tedaviye ihtiyacın var. Neden tedavi olmuyorsun?Ablası bununla övünüyor bana da laf çakıyordu ama anlatırken.benim çocuğumu sahipsiz bıraktı.Allah da ona yuva huzur mutluluk yaşatmasın.
Akli basinda bir kadin bu adamla kolay kolay evlenmez.. Ama bir gercek var ki her malin bir alicisi vardir.Bakın cevap vermiyorsunuz soruma bu adamı aklı başında bir kadın alır mı?
İstemiyorum.alan olur mu diye soruyorum.Siz almak istiyorsunuz amaaklınız başınızda mı?
Olur.İstemiyorum.alan olur mu diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?