İki kişi arasında kaldım.

Bir kere bu olay gerçekse siz ikinci adama değil adamın kartviziti sizi etkilemiş yoksa adam oradaymış zaten, hiç öyle ara verelim falan diyerek sevgilinizi üzmeyin, doğrudan ayrılın. Zira arayışta olduğunuz belli, bu gün olmasa yarın bırakacaksınız, erkek arkadaşınız kaliteli birine benziyor, diğeri ile olmak ihtimali üzerinden kendini garantiye almak için ara verelim demek falan çok çirkin hareketler. Dürüst olun, yönetici izin konuşmasının sizi etkilediğini açıkça söyleyin. Siz birşey demeden o sizden ayrılır zaten. Şu kendini garantiye almak için ara verelim saçmalığına sığınanlara çok kızıyorum.

Neymiş bu yav? Sevgilisi varken başka biri duygularını açınca direkt olarak kafası karışır mı insanın? Kesinlikle sadık değilsiniz. Ayrıldıktan sonra bile daha yeni ayrıldık deyip kimseyle bir yola girmeyen insanlar var. Bi kıyas yapın bence dert etmeniz gereken başka noktalar var bu konuda karakterinizle ilgili.

8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
başta sevgilinden ayrıl adamı sevmiyorsun senin yedeğin değil o insanların bi duygusu var kendinize gelin biraz ne yaparsan yap sonra yöneticinle sonra

8 aylık sorunsuz güzel giden bir ilişkim var. Körkütük aşık olmadım hiçbir zaman ama sevgi saygı jestler çok mutluyum. Yabında uyumakran bir şeyler paylaşmaktan zevk aldığım biri. İlişkimizin 3. Ayında yeni işimde yöneticimle tanıştım. Hoş adamdı ama bu kadar. O günden sonra da düşünmedim. Geçtiğimiz hafta benden hoşlandığını ve tutamayacağını söyledi. Kafam karıştı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Şu an erkek arkadaşıma kafamın karışık olduğunu bana zaman vermesini istedim. O kadar anlayışla karşıladı ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem yöneticimden hoşlanıyorum gibi hem de sevgilimi seviyorum onu bırakıp üzmeye kıyamıyorum. Çok kafam karışık. Duygularımı anlayamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var
bir erkek şunları yapsa neler söylerdik. bi insan aynı anda kaç kişiyi beğenip sevebilir size göre... Benim biraz midemi bulandırdı bu durum. sevgiliniz sizi bir daha asla hayatına almamalı bence.

yöneticim konusunda ne yapacağıma karar vermedim ama bu soruyu sorduğumun ertesi günü erkek arkadaşımla ayrıldım
. ne iyiyim ne de kötü ama onun için en iyi kararı verdim

Back
X