iki kişi arasında kalmak:S

Buzgibim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
85
17
298
iki kişi arasında kaldımm:( biri hoşlandıgım çocukk biride bana herşeyde yardımcı olmuş ama anlaşamadığımm çocukk:( napcağım bilemiyorum..arkda kalmam diyo üzmekte istemiyorum :( bana iş buldu ama ben ark kalmak istiyorum onunlaa:( ama o istemiyo slmda vermem diyoo:( napcağım ben yaa:S

Selam mı vermicekmiş?
Vermezse vermesin canım!
Zorla mı beraber olacaksınız?

zorla sevecek değilsin ya:1closedeyes:
buna arada kalmak da denmez bence
sen zaten birinden hoşlanıyorsun ikisinden değil kisengözlerimebaksanab

Selamıda eksik kalsın!
Kabul etsen bile nasıl zaman geçireceksiniz birlikte ?
O sana yaklaşmak ister ama sen ise ondan uzak durmak istersin
Bunları anlatmaya çalış ona
Gerçekten seviyorsa seni kaybetmek istemeyecektir o yüzden dost kalmayı kabul edebilir

Selamla sabahla ne ilgisi var gönül işinin.
Sevdiğin kimse ona evet diyeceksin tabikide!

acaba sana iş buldu diye hemen ona atlayacağını mı düşündü...umarım öyle değildir...yani iyilik yp denize at demişler...sana yanaşmak için iş bulmana yardımcı olmuşsa üzücü bir durum kendsi açısından ...

Sana iş bulmuş olabilir. İnsanların birbirlerine iyilik yapmaları kadar doğal bir şey yok ama iyiliğin karşılığını bu şekilde beklemeleri kadar da anormal bir şey yoktur herhalde. İkisi arasında kalacak bir durumun yok canım. Senin sevdiğin, gönlünden geçen kimse ona evet diyeceksin diğeri de dilerse arkadaş kalır dilemezse çeker gider. Selam bile vermezmiş, onun olsun selamı, zorla güzellik olur mu? Selam vermezse sen de bye bye dersin olur biter.

Sana iş buldu diye ona evetmi demek zorundasın . Menfaati yüzündenmi sana iş bulmuş. Ben sana iş buldum bana aşık ollll ! olmazsan selam demem . Hatta işten kovdururumm (bu benim mübalamm) Üzülmene bile değmez salla gitsin.

Zaten arkadaş da kalmamanız en hayırlısı..
Peki de ne yapayım,selamından mahrum acı çekerek yaşamayı öğreneceğim,ömrüm boyunca selamının eksikliğini hissedip başımı duvarlara vura vura tüketeceğim ömrümü:hulya:

bidi bidi etme de hemen bi oğlan dogur jet hızıylan alsanaalsanasmile
sen zenginsin, zavallı kızımın geleceğini garantiye aliyim aklinialirimsmile
fakir fukarayla evlenip sürünmesin bilmiyorumkismile
Kız doğurmadan senin kıza zengin bi kısmet buluruz jet hızıylan merak etme,bende yaş kırk iş tırt:gitme:
Bu arada konu sahibi arkadaşım,bence yanlış bir başlık kullanmışsın,iki kiş arasında kalmak için ikisini de aynı oranda beğeniyor istiyor olman lazım değil mi?Bakıyorum da sen seçimini yapmışsın,o yüzden salla gitsin,tavşan dağa küssün de sen bihaber ol tamam mıolumunekankayizsmile

Back
X