- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Wc yi klozeti nasıl temizlemiyorsunuz onu anlamadım mikrop yani ilginçççç
Herşeyi böyle az az yaparsanız az zaman alıyor aslında . Ben evi süpür sil camların önünü sil , tozları al wc banyo temizle balkon yıka tam 2 saatimi alıyor günlük.
El hızına inanıyorum evet bende arada kk ya bakmazsam öyle birşeyle uğramazsam 2 saatte en geç bitiyor . Zor değil ama yine de bi zaman alıyor hiç iş yok ne varki denecek bir durum yokOlması gerektiği gibi yapıyorum, ama elim hızlı sanırım.
Aradaki dinlenme vakitlerini katmadım tabi.
El hızına inanıyorum evet bende arada kk ya bakmazsam öyle birşeyle uğramazsam 2 saatte en geç bitiyor . Zor değil ama yine de bi zaman alıyor hiç iş yok ne varki denecek bir durum yok
Hahaha bende kv yi arayınca öyle oluyor aslında onlar da 2 kişiHiç iş yok diyenin gözlerinde bir bozukluk vardır, tozları görmüyordur. :)
Benim kayınvalidem de öyle maalesef.
Arar ne yapıyorsun kızım, evi süpürüyorum anne derim, aman ne var senin evinde süpürüyorsun, kim dağıtıyor der.
Çileden çıkıyorum bende ama yapacak bir şey yok :)
Alaturka tuvalet olsa tamam her gün deterjanla temizle ama klozet aynı şey değil.Bu düşüncenize göre ayda bir tuvalet temizlesek te olur yani
Blok meselesi aklıma yattı daha önce denememiştim deneyeceğim teşekkür ediyorum. Zaten klozet kapağını da temizliyormuşsun problem yok seninkinde bende günde 5 dk ayırıyorum sadece bitiyor . Alaturka WC miz kapalı tek klozet kullanıyoruz işim daha pratik oluyorAlaturka tuvalet olsa tamam her gün deterjanla temizle ama klozet aynı şey değil.
Benim klozetlerimde klozet blokları var. Ekstra deterjanla temizlik yapma gereksinimi yok. Her kullanımdan sonra zaten fırça kullanıyoruz. Klozette sürekli deterjan kullanılırsa o klozetin su ile foşur foşur yıkanması gerekir. Elime bile domestos değse sıvı sabunu geçtim, kalıp sabunla dahi yıkansa zor çıkıyor. Sadece o da değil diğer temizlik ürünleri de dahil. Bir de günlük deterjan uygulanan ama yıkanmayan klozeti düşünün, silmekle deterjan kalıntısı çıkmıyor o kapağa oturuyoruz ve tenimize temas ediyor. Evimdeki banyo dolaplarında muhakkak sirke var. Klozetin kapağına her gün beyaz sirke sıkar tuvalet kağıdı veya kağıt havlu ile silerim. Fakat her gün veya her kullanımdan sonra klozete domestos, cif falan kullanmam. Haftada bir komple klozeti yıkarım.
Doğrudur tabi o zaman daha çokturÇocuk olana kadar evde ev işi yaptığımı zannediyormuşum. Şimdi hiç bitmiyor.
Ama çalışan bir kadınsanız. Evet bitmez.
Kayınvalidem ile sabah konuşuyoruz. Çalışıyorum dedim ki işe gidene kadar işleri bitireyim. Bana diyor ki ne var sanki o kadar iş 2 kişisiniz alt tarafı. Kendi de 3 kişi bu arada. Yani benim evde 2 kişi de olsak hep iş var. Merak ettim sizin evde 2 kişi olunca iş olmuyor mu? Ben de mi sorun var? Sinirlerim bozuldu. Arada da diyor alt tarafı 2 oda sanki ne falan kafayı yicem.
Bana da akşama kadar zaten evde değilsiniz ne iş çıkar ki deniyor daha vahim durumum...Kayınvalidem ile sabah konuşuyoruz. Çalışıyorum dedim ki işe gidene kadar işleri bitireyim. Bana diyor ki ne var sanki o kadar iş 2 kişisiniz alt tarafı. Kendi de 3 kişi bu arada. Yani benim evde 2 kişi de olsak hep iş var. Merak ettim sizin evde 2 kişi olunca iş olmuyor mu? Ben de mi sorun var? Sinirlerim bozuldu. Arada da diyor alt tarafı 2 oda sanki ne falan kafayı yicem.
Bende kayınvalidenin söylediğinde bi art niyet göremedim..yani çocuk yokken iş daha çabuk biter, çünkü ilgilenmen gereken çocuğun veya çocukların yoktur.kayınvalidelerin söylediği her cümle neden gelinleri rahatsız ediyor anlamıyorum. laf arasında söylemiş işte sinirlenilecek bi şey değil ki. kayınvalideler kötüdür algınızı yıkın artık lütfen
Güldürdünüz beniBana da akşama kadar zaten evde değilsiniz ne iş çıkar ki deniyor daha vahim durumum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?