Ben sana anlatayım ne iş olduğunu . Bizde 2 kişiyiz Pazartesi Çarşamba Cuma ev süpürülüp siliniyor hergün wc lavabo temizleniyor camların önü peteklerin üzeri siliniyor mobilyaların tozu alınıyor . Süpürüp silmesen her yerde saç kıl şu bu uçuyor. Hergün yemek pişiyor alışveriş yapılıyor buzdolabı sebzelik elden geçiyor . Kahvaltı hazırlanıyor kalkıyor . Haftada bir kere en az 3 makina çamaşır yıkanıyor . Eeee daha ne olsun acabaaaaa
bence abartı.
her gün wc lavabo niye siliyorsunuz? birine sifon basıyorsunuz birinde el yıkıyorsunuz? ve sadece sabah akşam oluyor bu. her gün temizlemek için lavabonun içine s.çmak lazım.
saç kıl uçuşabilir eğer bir kedi kadar tüy dökmüyorsanız yine arada görmezden gelin.
her gün yemek tabi ki pişecek yaşamsal bi ihtiyacı neden külfet haline getiriyorsunuz ki?
her gün ne alışverişi, ne buzdolabı elden geçirmesi?
bence sizler kendinize iş yaratıyorsunuz. e oldu olacak her gün cam silin, her gün dolapları boşaltıp kıyafetleri elden geçirin. bakın size iş yarattım.
Wc yi klozeti nasıl temizlemiyorsunuz onu anlamadım mikrop yani ilginççççbiz dört kişiyiz iki yetişkin bir 8 yaşında çocuk bir de kedi
ev haftada bir yardımcı tarafından temizlenir ne yaparsa
her gün WC lavabo vs temizlemem hatta yakın çevremde temizleyeni de görmedim
çok ekstrem bir durum varsa belki hafta içi bir kere temizlerim ama çoğu zaman da o da temizlikten temizliğe
arada kedi kumu dökerse orayı dik süpürge ile alırım o da her hafta değil arada
her gün yemek pişiyor ama buzdolabı sebzelik vs ne olacak ki
düzgün alıp koyarsan dolaba altı kirli kap koymazsan dolap da kirlenmiyor ayda bir temizlikçi canı isterse siliyor
çamaşıra gelince nerede ise her gün yıkanır onu da makine yıkıyor
sabah çıkarken atıyorum işten geleceğim saate ayarlıyorum gelince asılacak ise asıyorum
şimdi kurutma makinam var kurutuyorum
canım isterse yerleştiriyorum canım istemezse atıyorum koltuğun üstüne
bulaşığı da canım isterse tıkıyorum makinaya boşaltıp doldurmak 10 dakika çay bile demlenmiyor o sürede zaten
özetle yaşım 40 olacak ben böyle yaşıyorum muhtemelen de her gün iş bitmiyor diyene de aman ne işi ya boş ver iki kişini işinden ne olacak diyen bir kaynana olurum
konu sahip arkadaşım sana önerim de kv ile muhabbet etme
yani ne yapıyorsun a aman her günkü hayat işte de geç
iyiyim de geç
yuvarlanıp gidiyoruz de geç
yani ev işi yapıyorum, yemek yapıyorum vs deme ketum ol
Hiç kelimesine mi takıldınız sürekli aynı şeyi soruyorsunuz? Hiç iş olmaz diyen kim? Abartılacak kadar olmuyor, insanlar gereksiz yere kendini yoruyor diyorum. Demeye de devam edeceğim. 10 kez de sorsanız aynı cevabı vereceğim. Bana göre ev işi fazla abartılıyor.
Herkesin temizlik anlayışı yaşayışı el becerisi vs farklı konu sahibi sizden daha titizdir daha fazla yapar belki nereden biliyorsunuz diyorum bende . Kv sinin kalkıp 2 kişisiniz evde ne iş var demesi yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa sizin ne temizlik yaptığımız daha benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmezHiç kelimesine mi takıldınız sürekli aynı şeyi soruyorsunuz? Hiç iş olmaz diyen kim? Abartılacak kadar olmuyor, insanlar gereksiz yere kendini yoruyor diyorum. Demeye de devam edeceğim. 10 kez de sorsanız aynı cevabı vereceğim. Bana göre ev işi fazla abartılıyor.
captain bizde kedi de var
kedi sarman tüm ev de bej açık kahve ahşap vs tonlarda
onun tüyü de görünmüyor
gelen geçen sizin kedi hiç tüy dökmüyor ya da sen sürekli süpürüyorsun diyor
aslında döküyor ve süpürmüyorum ama görünmüyor
Hayatım klozet adı üstünde tuvalet, biz kullanıyoruz. Ee tuvalete gittiğimiz zaman kendimizi temizliyoruz ama sonuçta taharet yerlerimizi deterjanla temizlemiyoruz. Mikrop, bizim vücudumuzdan çıkan mikrop. Kendimizi de bu mantığa göre domestos ile temizlememiz gerekli. Ben kızım tuvalete alıştığından beri her gün temizliyorum ama beş dakika sürüyor, sürmüyor. Ee her gün tuvalete belki 4-5 defa gidiyoruz. Mikropsa problem her gidişimizde tuvaleti temizlememiz gerekmez mi?Wc yi klozeti nasıl temizlemiyorsunuz onu anlamadım mikrop yani ilginçççç
Bu düşüncenize göre ayda bir tuvalet temizlesek te olur yaniHayatım klozet adı üstünde tuvalet, biz kullanıyoruz. Ee tuvalete gittiğimiz zaman kendimizi temizliyoruz ama sonuçta taharet yerlerimizi deterjanla temizlemiyoruz. Mikrop, bizim vücudumuzdan çıkan mikrop. Kendimizi de bu mantığa göre domestos ile temizlememiz gerekli. Ben kızım tuvalete alıştığından beri her gün temizliyorum ama beş dakika sürüyor, sürmüyor. Ee her gün tuvalete belki 4-5 defa gidiyoruz. Mikropsa problem her gidişimizde tuvaleti temizlememiz gerekmez mi?
Herşeyi böyle az az yaparsanız az zaman alıyor aslında . Ben evi süpür sil camların önünü sil , tozları al wc banyo temizle balkon yıka tam 2 saatimi alıyor günlük.Bazıları inanılmaz abartıyor temizlik işini. Yapacak başka şeyleri de olmayınca.
Mesela bir kitap okumak, dizi izlemek, film izlemek, bir şeyler araştırmak gibi alışkanlıkları da yoksa, kendini temizliğe veriyor. Buna adıyor. Tertemiz yerleri bile tekrar tekrar temizliyorlar.
Bizde iki kişiyiz evde. Ben her gün döküntü olduğu için süpürgemi açıyorum. Toz alıyorum.
Haftada bir siliyorum.
Ama bu işleri halletmek 1 saatimi almıyor.
Yemek bulaşık zaten olması gereken bir rutin.
Bende 2 kisiyim simdilik(6 aylik hamileyim) Banada diyorlar 2 kisi ne isin olur senin diye.Benim umrum degil.Desinler bunda takcak birsey yok ki. Benim belli bir duzenim vardir ona gore harelet edince birde gercekten 2 kisi olunca aman aman is olmuyor. Bazi insanlarin hayati sadece is yapmak uzerine kurulu.Mesela bir tanidigik var mutfak dolaplari iz olmasin diye bezle dolap acar. Gezmekten eve gelince cocuklari kapida soyar.Herkesin temizlik anlayışı yaşayışı el becerisi vs farklı konu sahibi sizden daha titizdir daha fazla yapar belki nereden biliyorsunuz diyorum bende . Kv sinin kalkıp 2 kişisiniz evde ne iş var demesi yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa sizin ne temizlik yaptığımız daha benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez
Valla haklısınız herşeyi düzene koyunca yolunda gidiyor . Ama konu sahibinin kv sırf küçümsemek için söylemiş gibime geliyorBende 2 kisiyim simdilik(6 aylik hamileyim) Banada diyorlar 2 kisi ne isin olur senin diye.Benim umrum degil.Desinler bunda takcak birsey yok ki. Benim belli bir duzenim vardir ona gore harelet edince birde gercekten 2 kisi olunca aman aman is olmuyor. Bazi insanlarin hayati sadece is yapmak uzerine kurulu.Mesela bir tanidigik var mutfak dolaplari iz olmasin diye bezle dolap acar. Gezmekten eve gelince cocuklari kapida soyar.
Sonucta herkesin kendine gore bir duzeni var insanlar istedigini desin
Herkesin temizlik anlayışı yaşayışı el becerisi vs farklı konu sahibi sizden daha titizdir daha fazla yapar belki nereden biliyorsunuz diyorum bende . Kv sinin kalkıp 2 kişisiniz evde ne iş var demesi yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa sizin ne temizlik yaptığımız daha benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez
Ev işi nankör canımKayınvalidem ile sabah konuşuyoruz. Çalışıyorum dedim ki işe gidene kadar işleri bitireyim. Bana diyor ki ne var sanki o kadar iş 2 kişisiniz alt tarafı. Kendi de 3 kişi bu arada. Yani benim evde 2 kişi de olsak hep iş var. Merak ettim sizin evde 2 kişi olunca iş olmuyor mu? Ben de mi sorun var? Sinirlerim bozuldu. Arada da diyor alt tarafı 2 oda sanki ne falan kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?