- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #35.501
Dur bi bakayım şuan kargo neredeymiş..
Bu arada doğum günün ne zamandı kız
Teee 4 nisanda kuzum sınavdan sonra ist e geçicez birsürü iş kutlama fln istemiiyorum yılan yiter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bi bakayım şuan kargo neredeymiş..
Bu arada doğum günün ne zamandı kız
Kocan olması şart değil adam olsun yeter
He bu arada o modeller insan oluyor bebeğim hayvanat değillerki gel değince gelsin git değince gitsin![]()
sen bunu bir de özelde görsen
bana dakikada bi küfür ediyor hemde sesli şekilde..
kızdırma lan beni diye bi bağırması var perşoyla tırsıyoruz...![]()
Teee 4 nisanda kuzum sınavdan sonra ist e geçicez birsürü iş kutlama fln istemiiyorum yılan yiter![]()
Hmm işte hep burada kaybediyorum![]()
İnsan olması sorun aslında benim ki az biraz diğer familyaya yakın ama ökzügillerle bi akrabalığı olduğunu düşünüyorum.Kurtarmazmı acaba
![]()
Dün içime gülmekten patlıycaktım kızıcak diye ağladım resmen![]()
Ben korku gerilim severeim
Bilim kurguya daha yeni yeni sardım aslında.Çok film izledim ama transa sıra gelmedi sonra diziye başladım malum supernatural.Dahada film izleyemez oldum
Ama bu seri aklımda![]()
Valla kurtarmaz abi gelişi okadar hiç karım yok benim![]()
yılanın adını ne koyucann
sorgula dediğimde açmıyor sayfayı
sitesinde problem var
yarın arayarak öğrenirim nerede olduğunu..
Tüh kötü oldu bu
Neyse kızlar kaçtım ben iyi sohbetler.![]()
Yahu seninle julinin melakeleri topiğinde ilk karşılaştığımızda bana bilim kurgu severim demiştin ..
Pinoktanın kız versiyonu
tahta bacaklı![]()
Düşünemedim daha yan çizmeye başladı şimdiden çünkü ciddi olduğumu biliyor fazla ilgi gösterirsemde kıskanır bebek gibi biliyosun yani konuşunca bile kriz geçiriyor adam
Hmm bakmadım ben hiç sitesine![]()
aLLAH ALLAH ONU KİTAP İÇİN DEMEMİŞMİYDİM JAG BEN HATTA BANA BİLİM KURGU KİTABI ÖNERDİN KLON DİYEHALA aklımda onumu hatırlıyorsun :26:
Ben baktım ama sorgulanmıyooo
yılanın adını ne koyucannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pike koy apike![]()
nerdesiniz kızlar sti nereye gittin gene sen![]()
sonra filmlerdende konuşmuştukkkkkkkkkkkk önce kitaptan sonra filme sonra dizilere geçmiştikkkkkkk
kafa gitmiş senin liseli![]()