- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- 

- #41.761
ulen o bebeler de gözlerine kaçırırlarsa o balonu anaları yıkar valla benim derdim degilonu da mı ben düşüneyim 
yumurtaları haşlasak direk hiç öyle akıtmakla kurutmakla uğraşmasak olmaz mı
ayrıca mustakbel görümcecigimm, o bahsettigin kişi ben olamambenim sevgilim var da bekar takılyıor degilim, sadece sevgilim olup olmadıgından emin degilim ikisi farklı şeyler 
Eniştene her daim dua ediyorum ben
Oyyy anam çok az kalmış be..
Nereye gideceği belli oldu mu kısa dönem mi yapacak ?
benden memnun oldum
:) onlar olmadan kimin başlarının etini yicez demiiiievet tatlım oldu olmaz mııı Kütayha Merkez Uzun uzun balım 
Bende kendimi tanıtayımbende İstanbul'dan katılan 23 yaşında mikrop mikrop işlerle uğraşan biriyim ::) mikrop dediime bakma mikrobiyoloji laboratuvarında çalışıyorum ondan öyle dedim 
Oldu , yumurtaların yanına iki salatalık iki domates keselim de kahvaltı yapalım bari hahahaha
Yumurtaları haşlayalım dedi yaaaabu kadar acıktığını bilsem seni bu sabah bize kahvaltıya çağırırdım haaa 
Yahu yengeciğimmm şimdi siz bu eski sevgilinle ne kadar süre çıktınız ne oldu da ayrıldınız
Nişan attın diye hatırlıyorum ben ama doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum..
:)
Bende kendimi tanıtayımbende İstanbul'dan katılan 23 yaşında mikrop mikrop işlerle uğraşan biriyim ::) mikrop dediime bakma mikrobiyoloji laboratuvarında çalışıyorum ondan öyle dedim 
Vallahi mechom alışıyor insan..
Yani başta geçmiyormuş gibi gelsede günler öyle hızlı hızlı geçiyor ki..
Bizimki acemi birliğini konyada yapmıştı kışın çok soğuktu oralar yaa..
Yemin törenine gitmiştim istanbuldan sabahın köründe konyada olunca..
Tir tir titredimmmm
Şallara şapkalara montolara sarıldım vallahi..
Mikrop mikrop işlerle mi uğraşıyorsun puhahahaha
ooo baya eglenceli bir işin varmışaman kendini koru mikroplardan dikkat et de hasta filan olma 
kahvaltımı ettim üstüme dondurmamı bile yedim ben aç degilimsadece biraz tembelim, şimdi içini akıt, dışını kurut falan zor geliyoo 
şimdi cigerim biz bu herifle 1 yıl çıktık, 28 haziran için nişan tarhini kararlaştırdık, o kendi ailesine söyleyecekti ben benmkilere derkne, dingil de ilgisizlik başladı. bikaç kere sordum, sen abartıyosun dedi vs derken 7 nisanda bizim yıldönümümüz geldi çattı. o gün buluştuk, dekolte yüzünden kavga çıkardı gerzeksinemaya gittik surat astı derken, ben unuttu herhalde diyordum ki tam arabayla beni eve bıraktı ben arabadan inecekken, " bu arada yıldönümümüz kutlu olsun, benm elimden ancak bu gelir " dedi. bende ona kutu hazırlamıştım, içine 2 tane anahtarlık ( hani güya ileride evimiz oluncai kimiz birden kulanacagız ) gs li çakmak, bide o askerdeyken ki msj laşmalarımızı renkli kagıdaç ıktı olarak alıp onları koymuştum. en üste de mektup yazmıştım işte romantik oldum guyaaa 
neyse o kutuyu çıkarttım adamın kucagına attım " al benim elimden de bu geliyor " diye.
neyseeeee sonra 10 dk sonra bu aradı beni " aşkım ben seni çok seviyorumm, ne güzel şeyler düşünmüşsün falan filan " bende baya bozuktum ama zaten, hem günümün içine etti, bide öküzlüğün danıskasını yaptı yanibu hala vıdı vıdı konuşuyordu ama. en son " ben hiç romantik olamıyorum sen ikimizn yerine de romantik olmuşsun " deyince benim şalter attı bagırdım çağırdım buna tel de, nasıl bi insansın sen, hiç bişey yapamıyorsan bugun kavga çıkarmasaydın bari diye 
tabi altta kalır mı paşa, o da bagırdı bana " kabahat seni arayıp teşekkür edende " diye
bende kabahat sana deger verip hazırlık yapanda dedim çattt diye kapadım teli
sonra da bir msj döşedim herifçioğluna " elimden bişey gelmiyor deme bana, o msj ları yazan adam bişeyler yapar falan filan. içimdeki sevgi bitmeden dilerim toparlarsın kendini " dedim
o da buyurmuşlar ki " kafamı dinlemem lazım biraz, sorunlarım var. bana zaman ver. herşey güzel olacak"
20 gün oldu bunu diyeli bu aradaşimdi ben ayrıldım mı ayrılmadım mı sen söyle bakalım hadi 
bu arada o nişan bozma mevzu eskidendi, yaniii 2011 de ayrıldım ben nişanlımdan, bu başka birisi
Görcez balım nasıl işlicek zaman bizim aleyhimizde :) ayyy Allah'tan bizimkinin yemin töreni yazın
He yaaaaa
Günaydınn kızlarr bende geldimmm
Ahandaa 21 yaşında olup bekar olan hatun geldiiii
Kızı bunlarla hatırlıyorummmmmm
ahhh ne güzzellll sende sözlü olupta baana laf söyleyen değilmisin
Ama usta birliği kışa denk geliyor
Dua ette kışı sert geçen bir yere çıkmasın usta birliği..
Önemli olan orası..
Bizimkinin usta birliği tekirdağ çıkmıştı..
Senin askerlik zamanındaki isyanlarını hayal edebiliyorum
ay sevgilim aramadı bugun
ay sevgilim tersledi bugun
ay deli olcam bir gündür konuşamadık falan
genelde böyle oluyo
Aşk olun meltoooooooo ne zaman laf söyledim kız sana..
Hem daha 21 yaşındasın yahu..
Kendine niye ümitsiz vaka gibi bakıyorsun ki..
Zaten havacılıkta çok yer seçeneği yokmuş ya Kütahya yada Diyarbakır :)
Hislerime tercüman ol margariiiimmmm
Deme tatlımm offf offf yandık ki ne yandık vakit
Merhabaa
sen kaçç yaşındasın ki ona göre hazırlıyım kendimii
21 yeni oldum daha..
ayyyy bana sor bideeyok ya bağışıklık kazandım artık :) mikropları alıp konuştum beni hasta ederseniz size kim bakacak diye söz dinledi yavrucaklar hhehehehe 
Cıx cıx cıx..
Bu cümleleri kim kursa karşı taraf yanlış anlar be kuzum.. Şöyle dese daha doğru kaçardı bence..
Hayatım bugun böyle oldu. Keşke elimden daha fazlası gelseydi de bu günde seni daha mutlu edebilseydim ama elimden bu kadarı geliyor hayatım..
İyi ki varsın - gibi cümleler kursa eminim sorun etmezdim..
Yani o ne öyle kapıdan inerken bugun yıl dönümümüz elimden bu kadarı gelir de ne demek yahu..
Neymiş ki sorunları iş mi maddiyat mı ailesiyle ilgili mi sıkıntıları varmış..
Erkeklerin çoğu böyle zaten iş ciddiye bindimi bi anormal oluyorlar..
Yok daha ayrılmamışsınız sadece ara vermişsiniz geri döneceğim manasında söylemiş ..
Ama usta birliği kışa denk geliyor
Dua ette kışı sert geçen bir yere çıkmasın usta birliği..
Önemli olan orası..
Bizimkinin usta birliği tekirdağ çıkmıştı..
Senin askerlik zamanındaki isyanlarını hayal edebiliyorum
ay sevgilim aramadı bugun
ay sevgilim tersledi bugun
ay deli olcam bir gündür konuşamadık falan
genelde böyle oluyo
ve sözlüsünnnn atacammm kendimii biryerdennn yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?