- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.321
Adamı düşman etme bana :) arada onada yapKocamla bu kadar cilvelesmiyorum hayir, tanisiriz simdi :)
Eee iyice zorlaştı desene sizin düğün işi..Teklif etme gibi bi dusuncesi vardi da napcaz bilmiyoruz artik hani maddi problemler vardi ya kredi cekerim diye dusunuyordu kredi cekemiyormus kimse de kefil olmuyor ailesi de kredi cekemiyor krediden cezalilarmis
Izlemeni tavsiye ederim canim aksiyon bi yarisma gibi kazanan tek hayatta kalan oluyo detaylandirmiyayim izleBen onu bilmiyorum, güzel mi? Konusu ne?
Pembiss agzim sulandi yine seni gorunceee Teklif etme gibi bi dusuncesi vardi da napcaz bilmiyoruz artik hani maddi problemler vardi ya kredi cekerim diye dusunuyordu kredi cekemiyormus kimse de kefil olmuyor ailesi de kredi cekemiyor krediden cezalilarmis
Senden bahsettim biraz zatenAdamı düşman etme bana :) arada onada yap
Tasiniriz kiz dur bakalim cilvenaz diyelim sanaKocamla bu kadar cilvelesmiyorum hayir, tanisiriz simdi :)
Abbowww dışarı çıkınca dikkat edeyim kiralık katil falan tutarSenden bahsettim biraz zatenadamin hakki sonucta kimle aldatildigini bilmek
Sana da tripnaz diyelim dk bir gol bir dili gördümTasiniriz kiz dur bakalim cilvenaz diyelim sana
Ben yaparim da kocam yapmaz rahat gez yaniAbbowww dışarı çıkınca dikkat edeyim kiralık katil falan tutar
Ha tamam o zaman sıkıntı yok, ortaklaşa kullanabiliriz seniSana da tripnaz diyelim dk bir gol bir dili gördüm

Ben yaparim da kocam yapmaz rahat gez yani
Lokumun kendinde değil şekerim, aşık aşık dolaşıyor ortalıkta 1 saat sonra cevap verirPembiss agzim sulandi yine seni gorunceee 
Naber tatlimm??
Kullanin kullanin. Etimden sütümden faydalaninHa tamam o zaman sıkıntı yok, ortaklaşa kullanabiliriz seni
Hee farkettim yazisindanLokumun kendinde değil şekerim, aşık aşık dolaşıyor ortalıkta 1 saat sonra cevap verir
Ben kocan kadar yıpratmam, 2 kelam et yeter o maşallah sömürüyorKullanin kullanin. Etimden sütümden faydalanin
Hee farkettim yazisindan
AhhahaBen kocan kadar yıpratmam, 2 kelam et yeter o maşallah sömürüyor
Mecaz yapmadım zatenAhhahagercek anlamda hemde mecaz da degil
Şubem var zaten arnavutkoyde :) aslinda istanbula temelli gelmeyi özellikle su zamanlar takmis durumdayim. Hiç belli olmaz :) geldigimde yan çizmek yok amaaMecaz yapmadım zatenİstanbula şube açında seninle çalışayım, eşini atarsın dışarı o sadece iş bağlar bende yardım ederim sana
Çizmem ama sen beni kovabilirsinŞubem var zaten arnavutkoyde :) aslinda istanbula temelli gelmeyi özellikle su zamanlar takmis durumdayim. Hiç belli olmaz :) geldigimde yan çizmek yok amaa
Bizim dugun isi yatti desek daha dogru olur :)Eee iyice zorlaştı desene sizin düğün işi..
Nasip canım ya, bakarsın bi yerden para çıkar yaparsınız, belli olmaz bu işlereBizim dugun isi yatti desek daha dogru olur :)
Pembiss agzim sulandi yine seni gorunceee 
Naber tatlimm??
Sen yanimda ol yeter kuşummÇizmem ama sen beni kovabilirsinTeğel mi ne var ya onu bile atamam, neyse çırağın olurum getir götür yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?