- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.301
Erkeklerinde yaşlığı kötü oluyor ya, herşeye konuşmaya başlıyorlar,1 haftasımı kaldı tadilatın?ev tadilattaya ikiside stresli babam gereksiz stres yapıyor annemde haliyle geriliyor şimdide komşunun biri aradı tam eve girdiklerinde su akıtıyor diye annem telf konuşuyor babam arkdan söleniyor ben dedim işte şimdi bütünü sökecek demeye başladı annem ben kadını dinleyemiyorum söylenip duruyosun dedi bağırış çırış derken annem yemeği yedi eve gitti artık sofrada hiç birimizden çıt yok
zor biter bu tadilat canım daha çok kavga ederler eşim allahtan babama çekmemişErkeklerinde yaşlığı kötü oluyor ya, herşeye konuşmaya başlıyorlar,1 haftasımı kaldı tadilatın?
:) şanslısın o zaman da genel olarak bütün erkekler öyleki, yaşlılık çenelerine vuruyor :)zor biter bu tadilat canım daha çok kavga ederler eşim allahtan babama çekmemiş
öle bencede benim bi canyoldaşım var onun annesi banada kızı gibi davranır yazın evlenmişti evlendi adam kendinden büyük adamda bi çene var zavallı teyzem daha fazla dayanamadı da çekti gitti boşancak artık:) şanslısın o zaman da genel olarak bütün erkekler öyleki, yaşlılık çenelerine vuruyor :)
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, zor ya eşten yana şanssız olmak.öle bencede benim bi canyoldaşım var onun annesi banada kızı gibi davranır yazın evlenmişti evlendi adam kendinden büyük adamda bi çene var zavallı teyzem daha fazla dayanamadı da çekti gitti boşancak artık
Senin kızın nasıl? Uslu duruyor muöle bencede benim bi canyoldaşım var onun annesi banada kızı gibi davranır yazın evlenmişti evlendi adam kendinden büyük adamda bi çene var zavallı teyzem daha fazla dayanamadı da çekti gitti boşancak artık
Bir sorun yok canım.Evet canim cok hoslar. Kk dan bahsettigim kisi yapti. Cok guzel demi. Topigine yenilerini de eklemis canim.
bu arada sen nasilsin naptiniz sizinkiyle baristiniz mi drumlar nasil
Bencede ya es cok onemli ee sen naptinAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, zor ya eşten yana şanssız olmak.
Napim canım, bir yandan hükümet kadına bakıyorum, 1 daha güzeldi. 2 den pek zevk almadım :)Bencede ya es cok onemli ee sen naptin
Bencede ilki daha guzeldi bizde aclik oyunlarini izleyelim dedik de havalar soguk esince izleyenedik ben 3bekliyorum gelsinde sinemada izleriz bebisimleNapim canım, bir yandan hükümet kadına bakıyorum, 1 daha güzeldi. 2 den pek zevk almadım :)
Ben onu bilmiyorum, güzel mi? Konusu ne?Bencede ilki daha guzeldi bizde aclik oyunlarini izleyelim dedik de havalar soguk esince izleyenedik ben 3bekliyorum gelsinde sinemada izleriz bebisimle
Sen mahalle karısıda olsan alırız ki
Eglence var dediler geldik
Bende üniversite mezunuyumm,bende nisantasi cocuguyummm beni de alin aranizaaaaa
Uslu guzum ya napsin vaktini bekliyo arasira skinti oluyor tabi ama cok sukur benim diger arkadaş lara gore pek derdim olmadi kizim bana cekicek heraldeSenin kızın nasıl? Uslu duruyor mu
AhahahSen mahalle karısıda olsan alırız kisensiz eğlence mi olur
yer olmasa ben çıkarım sen gel o kadar yani
Hosgeldin
Eglence var dediler geldik
Bende üniversite mezunuyumm,bende nisantasi cocuguyummm beni de alin aranizaaaaa
:) ne güzel cilveleşiyoruz senleAhahah
Sen olmasan eglenir miyim benn hicc???
Ya beni de götür ya da gitmeeeeee 
Hos buldummm :)Hosgeldin
Kocamla bu kadar cilvelesmiyorum :) ne güzel cilveleşiyoruz senlesen meryemle tanışmışmıydın?
Eee evlenme teklifi mi yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?