İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Nasip canım ya, bakarsın bi yerden para çıkar yaparsınız, belli olmaz bu işlere

Bi yerden nasil o kadar cok para cikar acaba merak ediyorum :) ya sevgilim de kuru ekmek ve sogan modunda olmami istiyo annem surekli tek evladim kaldi onun muradini en iyi sekilde gormek istiyom diyo aman biktim yaa kendimi yollara aticim

Bi yerden nasil o kadar cok para cikar acaba merak ediyorum :) ya sevgilim de kuru ekmek ve sogan modunda olmami istiyo annem surekli tek evladim kaldi onun muradini en iyi sekilde gormek istiyom diyo aman biktim yaa kendimi yollara aticim
Annende hakli aslinda ama iste... Sen calismiyor musun pembiş?

Bende iyiyim. Yazini okudum. Bosver canim ya sikma canini gun dogmadan neler doğar. Allah evlenene,ev kurana yardim eder

Oyle de canim sevgilim kuru ekmek kuru sogan modunda bi tip olmami istedigi icin oyle diyemiyorum o istiyo ki bazen ac bazen susuzlugaaaa raZiysan geel benimleee Yani maliyetleri aciiip dusur diyoo

Sende çırağanda düğün yapmayı ver Canım ne bileyim biz 5 kuruş paramız yokken yaptık, o anda çıktı yani para piyasaya, tabi düğün yapmadık ama bi sürü masraf yaptık ev döşendi yani ne olsun Kredi falanda çekmedik, para olmayıncada zor

Ne yalan solum size simdi bizimkiler maddi olarak epey ferah olduklari icin her sey iyi olsun istiyor aevgilimin gilin sokakta dugun yapmaya bile paralai yok ole deyim

Ne yalan solum size simdi bizimkiler maddi olarak epey ferah olduklari icin her sey iyi olsun istiyor aevgilimin gilin sokakta dugun yapmaya bile paralai yok ole deyim
Canım ben anladım zaten durumu, bu kötü işte. Sende yapışmışsın paçasına çocuğun illa evlenecem seviyorum diye :)
Asıl sorun evlendikten sonra yaşanır bence, sen şimdi tatiline gidiyorsun, hiçbirşeyden geri kalmıyorsun, evlendikten sonra bu olmaz

Ben stajyerim ama babamla calisiyorum butcemiz ortak benim maddi olarak problemim yok hatta maddi durumumuz yuksek baya onlarin da durumu yok bizim olay bu
Zengin kiz fakir oglan he  ya sana bisey diyim mi abla tavsiyesi eger onun icin ölüp bitmiyorsan zorlama kendini... Ancak onsuz ölürüm diyosan da razi olacaksin varliga yokluga. Derler ya evlilik aski öldürüyor yalan degil. Ölmese de baya hastalaniyo yani parayla saadet olmaz diye kim demisse halt etmis. Parasız saadet olmaz esasinda. Fakir ama mutlu cift yok su dunyada. Bizim maddi durumumuz iyi degildi. Baya kisitli evlendik. Esimin babasi yok,benm ailem 10 numara degil... Nerdeyse dugunu biz yaptik diyebilirim. Evlendik 0 dayiz. Faturalar geliyo para kısıtlı... Baya zordu yani. İsimizi kurdukta belimz dogruldu. Eger is kurmasaydik sonumuz ne olurdu bilemiyorum. Parasiz adamin kahrida cekilmiyo ki anacim hem fakir hem huysuz

Valla oyle hem bizimkiler kac yildir berabersiniz niye birikim uapmamislar niye dusunmemisler diye kiziyor

Valla oyle hem bizimkiler kac yildir berabersiniz niye birikim uapmamislar niye dusunmemisler diye kiziyor
Belki de size guvendiler? Kiz zengin ne de olsa bi şekilde olur dugun demislerde olabilir. Arkadasimin nisanlisinin ailesi bu kafadaydi. Ay zenginsiniz mezara mi goturceksiniz siz yapin nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…