- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.341
Nasip canım ya, bakarsın bi yerden para çıkar yaparsınız, belli olmaz bu işlere
Bende iyiyim. Yazini okudum. Bosver canim ya sikma canini gun dogmadan neler doğar. Allah evlenene,ev kurana yardim ederHeheh kiyamam yaa herkese benden bi lokum
İyidir canim nolsun senden naber
Canım benim ya ne tatlısın sen öyleSen yanimda ol yeter kuşumm
Annende hakli aslinda ama iste... Sen calismiyor musun pembiş?Bi yerden nasil o kadar cok para cikar acaba merak ediyorum :) ya sevgilim de kuru ekmek ve sogan modunda olmami istiyo annem surekli tek evladim kaldi onun muradini en iyi sekilde gormek istiyom diyo aman biktim yaa kendimi yollara aticim
Bende iyiyim. Yazini okudum. Bosver canim ya sikma canini gun dogmadan neler doğar. Allah evlenene,ev kurana yardim eder
En az senin kadarCanım benim ya ne tatlısın sen öyle
Sende çırağanda düğün yapmayı verBi yerden nasil o kadar cok para cikar acaba merak ediyorum :) ya sevgilim de kuru ekmek ve sogan modunda olmami istiyo annem surekli tek evladim kaldi onun muradini en iyi sekilde gormek istiyom diyo aman biktim yaa kendimi yollara aticim
Napcez başka kocaları terk edip kaçalım mıEn az senin kadar birbirimize yağ cekip duralim anca   
Annende hakli aslinda ama iste... Sen calismiyor musun pembiş?
Sende çırağanda düğün yapmayı verCanım ne bileyim biz 5 kuruş paramız yokken yaptık, o anda çıktı yani para piyasaya, tabi düğün yapmadık ama bi sürü masraf yaptık ev döşendi yani ne olsun Kredi falanda çekmedik, para olmayıncada zor
Canım ben anladım zaten durumu, bu kötü işte. Sende yapışmışsın paçasına çocuğun illa evlenecem seviyorum diye :)Ne yalan solum size simdi bizimkiler maddi olarak epey ferah olduklari icin her sey iyi olsun istiyor aevgilimin gilin sokakta dugun yapmaya bile paralai yok ole deyim
Ben hamileyim kizim neye trip yapcam belli olmaz dikkat etSana da tripnaz diyelim dk bir gol bir dili gördüm

Ben yaparim da kocam yapmaz rahat gez yani
Zengin kiz fakir oglan he Ben stajyerim ama babamla calisiyorum butcemiz ortak benim maddi olarak problemim yok hatta maddi durumumuz yuksek baya onlarin da durumu yok bizim olay bu
Oowww tehlikeli sularrBen hamileyim kizim neye trip yapcam belli olmaz dikkat et
1 seneyle kalacaksa sorun yokNapcez başka kocaları terk edip kaçalım mıKK da 1 sene dedikodumuz yapılır
Var ya hani her konunun altına yazılanlar, ayy kk da şunlarda vardı cümlesi :) O cümleler bizi anlatır1 seneyle kalacaksa sorun yokbenm korkum tarihe gecmemiz
Valla oyle hem bizimkiler kac yildir berabersiniz niye birikim uapmamislar niye dusunmemisler diye kiziyorCanım ben anladım zaten durumu, bu kötü işte. Sende yapışmışsın paçasına çocuğun illa evlenecem seviyorum diye :)
Asıl sorun evlendikten sonra yaşanır bence, sen şimdi tatiline gidiyorsun, hiçbirşeyden geri kalmıyorsun, evlendikten sonra bu olmaz
Yani bu da doğru düşünce, millet çocuğu için yaşıyor, bunlar bir iğne koymamış kenara. BDV ye açsan bu konuyu millet seni yerin dibine sokarValla oyle hem bizimkiler kac yildir berabersiniz niye birikim uapmamislar niye dusunmemisler diye kiziyor
Ayyy cok korkuncccVar ya hani her konunun altına yazılanlar, ayy kk da şunlarda vardı cümlesi :) O cümleler bizi anlatır
Belki de size guvendiler? Kiz zengin ne de olsa bi şekilde olur dugun demislerde olabilir. Arkadasimin nisanlisinin ailesi bu kafadaydi. Ay zenginsiniz mezara mi goturceksiniz siz yapin nolcakValla oyle hem bizimkiler kac yildir berabersiniz niye birikim uapmamislar niye dusunmemisler diye kiziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?