İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben razi olurun da ailem razi olmaz maliyetleri dusurmeye ya kiyamam size yaa Rabbim cok guzel gunler nasip etsin :)

Belki de size guvendiler? Kiz zengin ne de olsa bi şekilde olur dugun demislerde olabilir. Arkadasimin nisanlisinin ailesi bu kafadaydi. Ay zenginsiniz mezara mi goturceksiniz siz yapin nolcak

Neye guvendiker ben de anlamadim gitti dugunu bizim yapmamizi da sevgilim asla kabul etmiyor hepsi kuru ekmek sogan modunda olmami istiyor 1+1 evde oturmami 2. El esyalarla oturmami 2. El gelinlik gitmemi fln istiyolar nolcakms kiii onlar da. Oyle evlenmis evlenirken esyalari mi varmis zamanla alirmisiz

Özlemişim kız seninle geyik yapmayı Yasak sevgili gibi özellerden konuşuyorduk
Bende ozlemisim valla yaaa nasil rahatladim. İliskisi onaylanmayan ciftlerim kacamagi gibi gizli gizli kuytu koselerde aile bizi bagrina basmis evlilige izin vermiscesine rahatladim,ustumden yuk kalkti
Ben razi olurun da ailem razi olmaz maliyetleri dusurmeye ya kiyamam size yaa Rabbim cok guzel gunler nasip etsin :)

Aileni ikna etmekte sana kaliyor iste... Sagol tatlim sen daha iyi gunler görürsün insallah

Yok artıko kadar da değil, niye 2 elle oturuyormuşsun, sen çok yüz verdin onlara bence...

O kadari da fazla ama canim. Hadi 1+1 i anlarim,gelinlikte neyse de ikinci el esya da ne? Dul karı mısın sen? 50 yasinda 3. 5. Evliligini yapanlar bile 2. El esyayi kabul etmez. Boyum egilecek seyler sunmuyorlar ki... Neresinden tutsan elinde kaliyor...

Yıllardır bu heyecanı yaşamıyordun işte fena mı olduBirde eşinle kavuştuğunda bu kadar mutlu olmuşsundur

Sevgilim beni bazen cinnet kiyilarinda dolandiriyor iste diyorum misal benim oturdugum eve bak nasil ikinci el esya alayim yeni gelin olcam ben diyorum anlamiyooo ben cok mutevazi olmayabilirim ama ikinci el esya da istemem ki

Ailemi evlenmeme zor ikna ediyorum ikinci el esya ve memleketin en ucuz salonunda dugune nasil ikna ederim

Bencede Ama istiyorsan fikirleri görmen için senin yerine ben açabilirimSenin için ateşe atıyorum kendimi kıymetimi bil
İnsanlar genelde ailesi dugun yapmak zorunda degil kendisi yapsin sen de asik olsaydin sevseydin razi olurdun onemli olan mekan gelinlik degil bi arada olmaniz diyecek

Sevgilim beni bazen cinnet kiyilarinda dolandiriyor iste diyorum misal benim oturdugum eve bak nasil ikinci el esya alayim yeni gelin olcam ben diyorum anlamiyooo ben cok mutevazi olmayabilirim ama ikinci el esya da istemem ki
Canim sen kac yasindaydin? Cok iyi niyetlisin bence iyi niyetini suistimal ediyolar. Ayip yaa insan teklif etmeye utanir. Ne munasebet! Elini verdin mi kolunu alamazsin millet var yaa ne uyanik. Dizi dizi bilezikler,kolyeler,küpeler altinlara boguluyolar. Biz insan degil miyiz? Hak etmiyor muyuz? Ben gelinlikciyim canim ne kizlar geliyo gorsen sasarsin. Sirf erkek tarafina deger bildirmek icin en pahalisini ozellikle diktiriyolar. Suratina 5 kilo bal sursen öpülmez kizlar,cillop gibi oğlanları parmaklarinda oynatiyolar

İnsanlar genelde ailesi dugun yapmak zorunda degil kendisi yapsin sen de asik olsaydin sevseydin razi olurdun onemli olan mekan gelinlik degil bi arada olmaniz diyecek
Ya cok biliyolar. Cogu sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapiyo. Kültürsüz cahil evde kocayla bile geçinemeyen, akli yok ama fikri var. huysuz kadinlarin hepsi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…