- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.361
Özlemişim kız seninle geyik yapmayıAyyy cok korkunccc
Zengin kiz fakir oglan he ya sana bisey diyim mi abla tavsiyesi eger onun icin ölüp bitmiyorsan zorlama kendini... Ancak onsuz ölürüm diyosan da razi olacaksin varliga yokluga. Derler ya evlilik aski öldürüyor yalan degil. Ölmese de baya hastalaniyo yani parayla saadet olmaz diye kim demisse halt etmis. Parasız saadet olmaz esasinda. Fakir ama mutlu cift yok su dunyada. Bizim maddi durumumuz iyi degildi. Baya kisitli evlendik. Esimin babasi yok,benm ailem 10 numara degil... Nerdeyse dugunu biz yaptik diyebilirim. Evlendik 0 dayiz. Faturalar geliyo para kısıtlı... Baya zordu yani. İsimizi kurdukta belimz dogruldu. Eger is kurmasaydik sonumuz ne olurdu bilemiyorum. Parasiz adamin kahrida cekilmiyo ki anacim hem fakir hem huysuz
Belki de size guvendiler? Kiz zengin ne de olsa bi şekilde olur dugun demislerde olabilir. Arkadasimin nisanlisinin ailesi bu kafadaydi. Ay zenginsiniz mezara mi goturceksiniz siz yapin nolcak
Bende ozlemisimÖzlemişim kız seninle geyik yapmayıYasak sevgili gibi özellerden konuşuyorduk
Ben razi olurun da ailem razi olmaz maliyetleri dusurmeye yakiyamam size yaa Rabbim cok guzel gunler nasip etsin :)
Neye guvendiker ben de anlamadim gitti dugunu bizim yapmamizi da sevgilim asla kabul etmiyor hepsi kuru ekmek sogan modunda olmami istiyor 1+1 evde oturmami 2. El esyalarla oturmami 2. El gelinlik gitmemi fln istiyolar nolcakms kiii onlar da. Oyle evlenmis evlenirken esyalari mi varmis zamanla alirmisiz
O kadari da fazla ama canim. Hadi 1+1 i anlarim,gelinlikte neyse de ikinci el esya da ne? Dul karı mısın sen? 50 yasinda 3. 5. Evliligini yapanlar bile 2. El esyayi kabul etmez. Boyum egilecek seyler sunmuyorlar ki... Neresinden tutsan elinde kaliyor...Neye guvendiker ben de anlamadim gitti dugunu bizim yapmamizi da sevgilim asla kabul etmiyor hepsi kuru ekmek sogan modunda olmami istiyor 1+1 evde oturmami 2. El esyalarla oturmami 2. El gelinlik gitmemi fln istiyolar nolcakms kiii onlar da. Oyle evlenmis evlenirken esyalari mi varmis zamanla alirmisiz
Yıllardır bu heyecanı yaşamıyordun işte fena mı olduBende ozlemisimvalla yaaa nasil rahatladim. İliskisi onaylanmayan ciftlerim kacamagi gibi gizli gizli kuytu koselerde aile bizi bagrina basmis evlilige izin vermiscesine rahatladim,ustumden yuk kalkti
Aileni ikna etmekte sana kaliyor iste... Sagol tatlim sen daha iyi gunler görürsün insallah
Yani bu da doğru düşünce, millet çocuğu için yaşıyor, bunlar bir iğne koymamış kenara. BDV ye açsan bu konuyu millet seni yerin dibine sokar
BencedeAman aman bdv ye konu acmam ben 10 kusurlu hareketten biridir o :)
HahahahYıllardır bu heyecanı yaşamıyordun işte fena mı olduBirde eşinle kavuştuğunda bu kadar mutlu olmuşsundur
Fedakar insan örnegisin pinkoBencedeAma istiyorsan fikirleri görmen için senin yerine ben açabilirim Senin için ateşe atıyorum kendimi kıymetimi bil
Sevgilim beni bazen cinnet kiyilarinda dolandiriyor iste diyorum misal benim oturdugum eve bak nasil ikinci el esya alayim yeni gelin olcam ben diyorum anlamiyooo ben cok mutevazi olmayabilirim ama ikinci el esya da istemem kiO kadari da fazla ama canim. Hadi 1+1 i anlarim,gelinlikte neyse de ikinci el esya da ne? Dul karı mısın sen? 50 yasinda 3. 5. Evliligini yapanlar bile 2. El esyayi kabul etmez. Boyum egilecek seyler sunmuyorlar ki... Neresinden tutsan elinde kaliyor...
Bende ozlemisimvalla yaaa nasil rahatladim. İliskisi onaylanmayan ciftlerim kacamagi gibi gizli gizli kuytu koselerde aile bizi bagrina basmis evlilige izin vermiscesine rahatladim,ustumden yuk kalkti
Aileni ikna etmekte sana kaliyor iste... Sagol tatlim sen daha iyi gunler görürsün insallah
Müzeye kaldırın beniFedakar insan örnegisin pinko
Yok artıko kadar da değil, niye 2 elle oturuyormuşsun, sen çok yüz verdin onlara bence...
İnsanlar genelde ailesi dugun yapmak zorunda degil kendisi yapsin sen de asik olsaydin sevseydin razi olurdun onemli olan mekan gelinlik degil bi arada olmaniz diyecekBencedeAma istiyorsan fikirleri görmen için senin yerine ben açabilirim Senin için ateşe atıyorum kendimi kıymetimi bil
Canım belki çocuğun ayrılmak istemesinin sebebi budur, yani senin beklentilerini karşılayamıyor belli, ee sende farkındasın zaten, ne olacak ki böyleYa iste laflari hep biz evlenirken neyimiz vardi zamanlar alirsiniz
Canim sen kac yasindaydin? Cok iyi niyetlisin bence iyi niyetini suistimal ediyolar. Ayip yaa insan teklif etmeye utanir. Ne munasebet! Elini verdin mi kolunu alamazsinSevgilim beni bazen cinnet kiyilarinda dolandiriyor iste diyorum misal benim oturdugum eve bak nasil ikinci el esya alayim yeni gelin olcam ben diyorum anlamiyooo ben cok mutevazi olmayabilirim ama ikinci el esya da istemem ki
Canım belki çocuğun ayrılmak istemesinin sebebi budur, yani senin beklentilerini karşılayamıyor belli, ee sende farkındasın zaten, ne olacak ki böyle
Ya cok biliyolar. Cogu sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapiyo. Kültürsüz cahil evde kocayla bile geçinemeyen, akli yok ama fikri var. huysuz kadinlarin hepsi burdaİnsanlar genelde ailesi dugun yapmak zorunda degil kendisi yapsin sen de asik olsaydin sevseydin razi olurdun onemli olan mekan gelinlik degil bi arada olmaniz diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?