- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.381
Birak yaaa ayrilsin madem istiyorsa. Zaten o kafayla hic evlenemezEvet o yuzden ayrilmak istiyormuşş
Bende öyle düşünüyorum :) Ama çocuğun durumu yoksa bir el atarsın yani, ihtiyaçları olduğunda yetiş demeyi biliyorlar.İnsanlar genelde ailesi dugun yapmak zorunda degil kendisi yapsin sen de asik olsaydin sevseydin razi olurdun onemli olan mekan gelinlik degil bi arada olmaniz diyecek
Canim sen kac yasindaydin? Cok iyi niyetlisin bence iyi niyetini suistimal ediyolar. Ayip yaa insan teklif etmeye utanir. Ne munasebet! Elini verdin mi kolunu alamazsinmillet var yaa ne uyanik. Dizi dizi bilezikler,kolyeler,küpeler altinlara boguluyolar. Biz insan degil miyiz? Hak etmiyor muyuz? Ben gelinlikciyim canim ne kizlar geliyo gorsen sasarsin. Sirf erkek tarafina deger bildirmek icin en pahalisini ozellikle diktiriyolar. Suratina 5 kilo bal sursen öpülmez kizlar,cillop gibi oğlanları parmaklarinda oynatiyolar
Birak yaaa ayrilsin madem istiyorsa. Zaten o kafayla hic evlenemez
Ee sen neden barıştın? Bu çocuk senin istediğin hayatı sana veremez, daha düğünü evi veremiyor geleceği hiç veremez, ablamda eniştem için ayılıp bayılıyordu. 9 yıl geçti Maddi sorunları var Allah belasını versin diyor başka birşey demiyorEvet o yuzden ayrilmak istiyormuşş
Bende öyle düşünüyorum :) Ama çocuğun durumu yoksa bir el atarsın yani, ihtiyaçları olduğunda yetiş demeyi biliyorlar.
Ee sen neden barıştın? Bu çocuk senin istediğin hayatı sana veremez, daha düğünü evi veremiyor geleceği hiç veremez, ablamda eniştem için ayılıp bayılıyordu. 9 yıl geçti Maddi sorunları var Allah belasını versin diyor başka birşey demiyor
Canim 6 sene dile kolay. Sevmiyorsun demis ya asil o seni sevmiyormus ki yillardir hic evlilige hazirlanmamis! Benm esim askerde bile para biriktirdi gelince evlenicez para lazm olacak diye. Ha bende asiri hiçbirşey istemedim dengeledik. Hic alakasi yok parada pulda gozu olmakla. Bunlar olmasi gerekenler. Onun yengesi oyle evlendi diye sende oylr olmak zorunda degilsin. Canim suan duygusal düşünüyorsun ama siz evlensenizde mutlu olamazsiniz...22 yin canim aha cok haklisin diyorum ne kizlar var sen saniyon ki durumu kotu bi ailenin kizi bisey istemez asil onlar cok ister diyorum basliyo ben hic gormedim yok benim dayim soyle evlendi yengem bole evlendi
Ona gore ben acayip haksizim cok istiyorum onu sevmiyorum benim gozum askta degil esyada evde gelinlikte para pulda bak bunu ben ona anlatamiyorum o istiyo ki para kazandikca alalim razi ol ben diyorum ki 6 yildir beraberiz akliniz neredeydi ben ozel okulda okudum bunu da gorduler baska neler neler gorduler
Ya cok biliyolar. Cogu sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapiyo. Kültürsüz cahil evde kocayla bile geçinemeyen, akli yok ama fikri var. huysuz kadinlarin hepsi burda
Neden ayrilmiyorsun ki? Ask parfum gibi guzel kokuyor ama etkisi cabuk geciyorBen ayrilmiyorum
Canim 6 sene dile kolay. Sevmiyorsun demis ya asil o seni sevmiyormus ki yillardir hic evlilige hazirlanmamis! Benm esim askerde bile para biriktirdi gelince evlenicez para lazm olacak diye. Ha bende asiri hiçbirşey istemedim dengeledik. Hic alakasi yok parada pulda gozu olmakla. Bunlar olmasi gerekenler. Onun yengesi oyle evlendi diye sende oylr olmak zorunda degilsin. Canim suan duygusal düşünüyorsun ama siz evlensenizde mutlu olamazsiniz...
Bak bunlar yanlış işte durumun yoksa kurban kesmezsin, elaleme hava atcam diye, evlilik hazırlığı yapan çocuğu daha da zora sokuyorlar. Düşünce sıfır bu ailedeAynen oyle kurbani bile ona aldirmislar yokmus ellerinde ben de maasini alsin da altin alalim diye bekliyorum
Belli olmuyor o canım ya, daha iyide olabilir bin beterde. Keşke istediğin olsa, maddi durumu düzelse, evlenseniz muradına ersen, mutlu olsan ama olmuyor. Rabbim zorluk çıkarıyorsa vardır bi bildiği. Hayırlısıysa olsun demeye devam etMaddi durum olarak duzelir o mali musavir olunca diye dusundum
Pisman olacagin gün gibi ortada... Allah kimseyi gördüğü günden geri koymasin. Ask bitince elinde kabugu kalir.Simdi ben ask icin razi oldum diyelim pisman olurum gibi geliyor ama ben ona iliskimiz baslamadan attan inip esege binemem haberin olsun demistim
Neden ayrilmiyorsun ki? Ask parfum gibi guzel kokuyor ama etkisi cabuk geciyor
Kizim o kadar kolejlerde okudun da niye gittin fakir oglana vuruldunOnun hic evlilige hazirlanacak kadar parasi olmadi elinde durumlari gercekten cok kotu ayin 15 gunu ac 15 gunu tok gezerdigarsonluk filan yapti hep ankarada okudugumuz icin masraf cok oluyoduu evden de istiyolardi vermese haciz gelcek
Pisman olacagin gün gibi ortada... Allah kimseyi gördüğü günden geri koymasin. Ask bitince elinde kabugu kalir.
Kizim o kadar kolejlerde okudun da niye gittin fakir oglana vuruldunkolejde zengin bi adam bulaydin
Hadi bakalım ocağa birşey kalmadı da, ailesi senden önce dört gözle bekliyor, siz evlendikten sonrada para ver icra gelecek derler, eşinde dayanamaz yollar o zaman nasıl göz yumcan?Caliskan bir cocuk yani is begenmemezlik etmez mali musavirligi kazanirsa rahat ederiz aslinda simdi asgari ucret aliyo ama ocakta baska bi ise geciyo maas daha yuksek olucak diye biliyoruz
Bak bunlar yanlış işte durumun yoksa kurban kesmezsin, elaleme hava atcam diye, evlilik hazırlığı yapan çocuğu daha da zora sokuyorlar. Düşünce sıfır bu ailede
Belli olmuyor o canım ya, daha iyide olabilir bin beterde. Keşke istediğin olsa, maddi durumu düzelse, evlenseniz muradına ersen, mutlu olsan ama olmuyor. Rabbim zorluk çıkarıyorsa vardır bi bildiği. Hayırlısıysa olsun demeye devam et
Nasibin o değilse 10 yılda geçse bu iş olmayacak :) Sen duanı etmeye devamet :)Heo hayilisi dedim konusmaya giderken ayrilmiyoz anlamadim hayirlisi ne tatliya bagliyoz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?