İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İnsanlar genelde ailesi dugun yapmak zorunda degil kendisi yapsin sen de asik olsaydin sevseydin razi olurdun onemli olan mekan gelinlik degil bi arada olmaniz diyecek
Bende öyle düşünüyorum :) Ama çocuğun durumu yoksa bir el atarsın yani, ihtiyaçları olduğunda yetiş demeyi biliyorlar.

22 yin canim aha cok haklisin diyorum ne kizlar var sen saniyon ki durumu kotu bi ailenin kizi bisey istemez asil onlar cok ister diyorum basliyo ben hic gormedim yok benim dayim soyle evlendi yengem bole evlendi

Ona gore ben acayip haksizim cok istiyorum onu sevmiyorum benim gozum askta degil esyada evde gelinlikte para pulda bak bunu ben ona anlatamiyorum o istiyo ki para kazandikca alalim razi ol ben diyorum ki 6 yildir beraberiz akliniz neredeydi ben ozel okulda okudum bunu da gorduler baska neler neler gorduler

Evet o yuzden ayrilmak istiyormuşş
Ee sen neden barıştın? Bu çocuk senin istediğin hayatı sana veremez, daha düğünü evi veremiyor geleceği hiç veremez, ablamda eniştem için ayılıp bayılıyordu. 9 yıl geçti Maddi sorunları var Allah belasını versin diyor başka birşey demiyor

Maddi durum olarak duzelir o mali musavir olunca diye dusundum

Canim 6 sene dile kolay. Sevmiyorsun demis ya asil o seni sevmiyormus ki yillardir hic evlilige hazirlanmamis! Benm esim askerde bile para biriktirdi gelince evlenicez para lazm olacak diye. Ha bende asiri hiçbirşey istemedim dengeledik. Hic alakasi yok parada pulda gozu olmakla. Bunlar olmasi gerekenler. Onun yengesi oyle evlendi diye sende oylr olmak zorunda degilsin. Canim suan duygusal düşünüyorsun ama siz evlensenizde mutlu olamazsiniz...

Ya cok biliyolar. Cogu sirf yorum yapmis olmak icin yorum yapiyo. Kültürsüz cahil evde kocayla bile geçinemeyen, akli yok ama fikri var. huysuz kadinlarin hepsi burda

Simdi ben ask icin razi oldum diyelim pisman olurum gibi geliyor ama ben ona iliskimiz baslamadan attan inip esege binemem haberin olsun demistim

Onun hic evlilige hazirlanacak kadar parasi olmadi elinde durumlari gercekten cok kotu ayin 15 gunu ac 15 gunu tok gezerdi garsonluk filan yapti hep ankarada okudugumuz icin masraf cok oluyoduu evden de istiyolardi vermese haciz gelcek

Aynen oyle kurbani bile ona aldirmislar yokmus ellerinde ben de maasini alsin da altin alalim diye bekliyorum
Bak bunlar yanlış işte durumun yoksa kurban kesmezsin, elaleme hava atcam diye, evlilik hazırlığı yapan çocuğu daha da zora sokuyorlar. Düşünce sıfır bu ailede
Maddi durum olarak duzelir o mali musavir olunca diye dusundum
Belli olmuyor o canım ya, daha iyide olabilir bin beterde. Keşke istediğin olsa, maddi durumu düzelse, evlenseniz muradına ersen, mutlu olsan ama olmuyor. Rabbim zorluk çıkarıyorsa vardır bi bildiği. Hayırlısıysa olsun demeye devam et

Onun hic evlilige hazirlanacak kadar parasi olmadi elinde durumlari gercekten cok kotu ayin 15 gunu ac 15 gunu tok gezerdi garsonluk filan yapti hep ankarada okudugumuz icin masraf cok oluyoduu evden de istiyolardi vermese haciz gelcek
Kizim o kadar kolejlerde okudun da niye gittin fakir oglana vuruldun kolejde zengin bi adam bulaydin

Pisman olacagin gün gibi ortada... Allah kimseyi gördüğü günden geri koymasin. Ask bitince elinde kabugu kalir.

Caliskan bir cocuk yani is begenmemezlik etmez mali musavirligi kazanirsa rahat ederiz aslinda simdi asgari ucret aliyo ama ocakta baska bi ise geciyo maas daha yuksek olucak diye biliyoruz

Kizim o kadar kolejlerde okudun da niye gittin fakir oglana vuruldun kolejde zengin bi adam bulaydin

Zengin cocuklari deger vermiyo kiii aldatiyo umursamiyo uzuyo her seyi elde etmis zaten kimin eli kimin cebinde

Ben onla tanistigimda bu kadar kotu olduklarini bilmiyodum tabi zamanla ogrendim

Caliskan bir cocuk yani is begenmemezlik etmez mali musavirligi kazanirsa rahat ederiz aslinda simdi asgari ucret aliyo ama ocakta baska bi ise geciyo maas daha yuksek olucak diye biliyoruz
Hadi bakalım ocağa birşey kalmadı da, ailesi senden önce dört gözle bekliyor, siz evlendikten sonrada para ver icra gelecek derler, eşinde dayanamaz yollar o zaman nasıl göz yumcan?

Heo hayilisi dedim konusmaya giderken ayrilmiyoz anlamadim hayirlisi ne tatliya bagliyoz genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…