- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.541
Benim erkek versiyonumla evlisin anladığım kadarıyla
Eşime diyorum erkek olan ben olsaydım, seni çarşafa sokar, dışarıda çıkarmazdımyaptı adam
Bende sana öyle yapayımmı diyor da nerde onda o kıskançlıkkk
Gelicem gelicem Merk etme trip atcam yineeeeOoo.. Çok havalıkonu sahibi sensin diye bu sana gelmeme hakkını mı veriyor? çabııkkk buraya gel ilgilen bizle, çay kahve yap
Canım özelden sor ben şimdi çıkacağıö kuzum sen sorbende artık marga gelse diyodum sana bişi sorcammm
:) Dillere destan benim kıskançlığım, Psikopat diye tanıtmış kocam beni herkeseanam bi an kocam konuşuyo sandım
harbiden benmkinin kadın versiyonusun haaa bende öle herşeyi kıskanmam kıskancımdır ama seviyeli:) Dillere destan benim kıskançlığım, Psikopat diye tanıtmış kocam beni herkese
Aha harbi 1 sıçradı 2 sıçradı mune yakaladıharbiden benmkinin kadın versiyonusun haaa bende öle herşeyi kıskanmam kıskancımdır ama seviyeli
selam canımselam beybilerr
kız çok güzel bebek süsleri var yaaAha harbi 1 sıçradı 2 sıçradı mune yakaladı
Ayy çok tatlı...
diğerleri nasıl buldukca size gösterimAyy çok tatlı...
ne izliycen kız
dimii yaaa ctesi arkdaşla çarşıya çıkıcaz çekerim fotoları koyarımAy bunlarda şirin :)
iyi seyirler canım süslerime yorum yapta gitAynı yıldızın altında canım
Koy hep beraber karar verelim cadının süslerinedimii yaaa ctesi arkdaşla çarşıya çıkıcaz çekerim fotoları koyarım
koyarım tabee çok tatlı şeyler var yaaKoy hep beraber karar verelim cadının süslerine
İnsan ney alacağını şaşırıyor demi:) Ha şey diycem çok oyuncakla doldurma odasını, çocuklar korkuyo odasında uyumak istemiyor, yiğenim 2 sınıfa gidiyor, hala odasında uyumaz, sürüyle oyuncak dolu odası, korkuyo gece..koyarım tabee çok tatlı şeyler var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?