İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesini

açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysen

Viks nane limon filan mi
İzledim onu kitaplarini da okudum [/QUOTE]
evet zencefil falan
sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesini

açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysen
çalışıyormusun ???[/QUOTE]
kendi mağzamızda çalışıyorum canım

tembel nerdeydin

geçmiş olsun canım
Valla ense yapıyorum ben bol bol :) Görende beni hamile sanar, sen niye sabahın köründe kalkıyon derdin ne, hadi madem kalktın bi çay koy da gelince açılak bari[/QUOTE]
kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem

Valla ense yapıyorum ben bol bol :) Görende beni hamile sanar, sen niye sabahın köründe kalkıyon derdin ne, hadi madem kalktın bi çay koy da gelince açılak bari
kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem[/QUOTE]

Ben 2 gündür kalkamıyorum ki zar zor gözümü açıyorum eşimin kahvaltısını hazırlayıp uyuyorum :) Bugün onuda yapmadım sadece uyanıp yolcu ettim geri dönüp uyudum. İsyan etmesi yakındır Haftasonu girmiycemm benn.. Gerçi sende girmiyorsun

kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem

Ben 2 gündür kalkamıyorum ki zar zor gözümü açıyorum eşimin kahvaltısını hazırlayıp uyuyorum :) Bugün onuda yapmadım sadece uyanıp yolcu ettim geri dönüp uyudum. İsyan etmesi yakındır Haftasonu girmiycemm benn.. Gerçi sende girmiyorsun[/QUOTE]

evet ben ctesi öğlenden sonra giremem vakit bulursam eşimden ölee değilse benimki kıskançlıktan ölür

evet ben ctesi öğlenden sonra giremem vakit bulursam eşimden ölee değilse benimki kıskançlıktan ölür
[/QUOTE]
Oysaki ne olacak şurda kız kıza sohbet ediyorumz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…