- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.521
kitabında sonlarda şaşırarak okudumHansel grayeli izlemistim :) ooo bu film dramın dibiymiş izleyeyim de ağlayım bol bol :)
kitabında sonlarda şaşırarak okudum
sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesini
açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysen
çalışıyormusun ???[/QUOTE]sıralıyım mı klasik anne iyleşme listesini
açlık oyunlarını izleyebilirsin canım izlemediiysen
iyi seyirler o zamanHm hadi yaaa simdi izlemek icin icraate koyuluyorum
evet zencefil falanViks nane limon filan mi
İzledim onu kitaplarini da okudum
evet zencefil falanViks nane limon filan mi
İzledim onu kitaplarini da okudum
Valla ense yapıyorum ben bol bol :) Görende beni hamile sanar, sen niye sabahın köründe kalkıyon derdin ne, hadi madem kalktın bi çay koy da gelince açılak baritembel nerdeydin
geçmiş olsun canım
kendi mağzamızda çalışıyorum canımevet zencefil falan
çalışıyormusun ???
kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeemValla ense yapıyorum ben bol bol :) Görende beni hamile sanar, sen niye sabahın köründe kalkıyon derdin ne, hadi madem kalktın bi çay koy da gelince açılak bari
kız kocayı işe gönderdim yazdım sende erken kalkıyon diye sonra bi daha uyumuşm annem aradı benim çıkmam lazım mağzaya inebilir misin diye bende kalktım napeeem
Ben 2 gündür kalkamıyorum ki zar zor gözümü açıyorum eşimin kahvaltısını hazırlayıp uyuyorum :) Bugün onuda yapmadım sadece uyanıp yolcu ettim geri dönüp uyudum. İsyan etmesi yakındırHaftasonu girmiycemm benn.. Gerçi sende girmiyorsun
İyi seyirlerBen filme basliyorum hanımlar :)
Ben filme basliyorum hanımlar :)
Ooo.. Çok havalıSelam kızlar aksam online olucam şuam karnım çok ağrıyor öptüm hepiniİ
Benim erkek versiyonumla evlisin anladığım kadarıyla
Selam kızlar aksam online olucam şuam karnım çok ağrıyor öptüm hepiniİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?