- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.561
kız ne oyuncağı ben önce bi ihtiyaçlarını alıyım da oyuncağı zaten sonraki iş büyüyene kadar kendi evimize geçeriz yavuurma oyun odası yaparımİnsan ney alacağını şaşırıyor demi:) Ha şey diycem çok oyuncakla doldurma odasını, çocuklar korkuyo odasında uyumak istemiyor, yiğenim 2 sınıfa gidiyor, hala odasında uyumaz, sürüyle oyuncak dolu odası, korkuyo gece..
İnşallah canım :)kız ne oyuncağı ben önce bi ihtiyaçlarını alıyım da oyuncağı zaten sonraki iş büyüyene kadar kendi evimize geçeriz yavuurma oyun odası yaparım
ne oldu kız nedir seni böle güldürenİnşallah canım :)
Ay arkadaşa konuştuk öyle birşey anlattı ki kendime gelemiyorum gülmektenEşimde kızıyo gülme diye ama böyle birşey başıma gelemez heralde
Arkadaşı aradım, bunun kilolu bir arkadaşı var kız başka bir eve taşınacakmış, bizim ki aramış kız, düştüm belim kırıldı demiş bizimkide ne oldu diye sormuş.ne oldu kız nedir seni böle güldüren
abbowww gülem mi ağlayam mı bilemedim yaaa yazık kıza bencede dava açsınArkadaşı aradım, bunun kilolu bir arkadaşı var kız başka bir eve taşınacakmış, bizim ki aramış kız, düştüm belim kırıldı demiş bizimkide ne oldu diye sormuş.
Taşındığı ev dubleksten bozma, ev sahibi arayı kapatıp altı başkasına üstü kıza kiralamış. Merdivenin olduğu boşluğu da alçıyla kapatmışBuna da söylememiş. Kız eşya taşınırken oraya basmasıyla alt komşunun salonuna düşmüş :) Düşünsene salonda oturuyorsun bir anda üst komşun önüne düşüyor
Bu komik tarafıydı, yazık üzüldüm kıza, felç kalabilirdin demiş doktor, altında o an biri olsa üstüne düştüğü ölebilirdi. Ev sahibi laz heralde böyle birşey yapılırmı hadi yaptın haber ver dikkat etsin millet. Suçlu bulunmuş zaten bende dedim tazminat davası açsın :)
İşin komik yönü çok tabi olayın yaşanma biçiminden kaynaklı da. Ama durum kötü, ev sahipleride bu göz açlığıyla milletin canına kastediyor yani. Tazminat ödesinde aklı başına gelsin, Allah bilir Tapuda tek ev görünüyordur zaten.abbowww gülem mi ağlayam mı bilemedim yaaa yazık kıza bencede dava açsın
Çocuk görmeye gelen biberon mu getirdi :)Şu betül yazan cok guzel bu arada betul ismi de guzel hic dusundunuz mu? Aklima/iklima islamiyete uygun degilmiş canım
Kuzenimin bebegi icin kocaman bi biberon almislardi oyle süs yani onun icinde de minik minik biberonlar vardi misafirler o kocaman biberon icin minik biberonlari aldilar :) bak şöyle
Eki Görüntüle 1270110
Çocuk görmeye gelen biberon mu getirdi :)
iyi seyirler o zaman:)
Çocuğum mu var ne bilimAhah pink alemsin ya hayir süs olsun diye bebegin annesi aldı misafirlere dagitmak icin minik biberonlarin icinde de şeker var işte nikah sekeri gibi yani :)
Çocuğum mu var ne bilimOlunca öğrencez bizde
Benim yiğen doğduğunda böyle şeyler yoktu :)Ee yeğenin yok mu :)
Biz burda sürünelim sen keyif yapBen bir filme daha basliyorum Mr.Pip
Basrolde Hugh Laurie var ve o adamin hastasiyim
Onun fetvasini aldik canim ole bisi yokmus fikirlere acigiz hala hannede kesinlestikte bakalim iste arastiriyorum bide bizim sulale kalabalik napcaz bilmem bide buna hastaneye ziyarete gelenler personel derken batcam benŞu betül yazan cok guzel bu arada betul ismi de guzel hic dusundunuz mu? Aklima/iklima islamiyete uygun degilmiş canım
Kuzenimin bebegi icin kocaman bi biberon almislardi oyle süs yani onun icinde de minik minik biberonlar vardi misafirler o kocaman biberon icin minik biberonlari aldilar :) bak şöyle
Eki Görüntüle 1270110
Öyle :) Seninkinin son dk erkeğe dönme ihtimali varmı? Millet yaşıyor ya öyle şeyler :)Off varya buyuk is dert valla kucuk olsun kendinin olsun
yok kız dr ihtimalli konuşmadı ama böle öle herşeyini pembe almayı düşünmüyorum çünkü çok duyuyorum unisex olsun istiyorumÖyle :) Seninkinin son dk erkeğe dönme ihtimali varmı? Millet yaşıyor ya öyle şeyler :)
Bencede zatan geçen uzmanlardan biri kız çocuğunun herşeyini pembe yapmayın diyordu ama unuttum nedenini :) Bir piyasa kurmuşlar işte kız pembe erkek mavi millette öyle devam ediyor. Sektörü kurmuşlaryok kız dr ihtimalli konuşmadı ama böle öle herşeyini pembe almayı düşünmüyorum çünkü çok duyuyorum unisex olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?