İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kız ne oyuncağı ben önce bi ihtiyaçlarını alıyım da oyuncağı zaten sonraki iş büyüyene kadar kendi evimize geçeriz yavuurma oyun odası yaparım

kız ne oyuncağı ben önce bi ihtiyaçlarını alıyım da oyuncağı zaten sonraki iş büyüyene kadar kendi evimize geçeriz yavuurma oyun odası yaparım
İnşallah canım :)
Ay arkadaşa konuştuk öyle birşey anlattı ki kendime gelemiyorum gülmekten Eşimde kızıyo gülme diye ama böyle birşey başıma gelemez heralde

ne oldu kız nedir seni böle güldüren
Arkadaşı aradım, bunun kilolu bir arkadaşı var kız başka bir eve taşınacakmış, bizim ki aramış kız, düştüm belim kırıldı demiş bizimkide ne oldu diye sormuş.
Taşındığı ev dubleksten bozma, ev sahibi arayı kapatıp altı başkasına üstü kıza kiralamış. Merdivenin olduğu boşluğu da alçıyla kapatmışBuna da söylememiş. Kız eşya taşınırken oraya basmasıyla alt komşunun salonuna düşmüş :) Düşünsene salonda oturuyorsun bir anda üst komşun önüne düşüyor
Bu komik tarafıydı, yazık üzüldüm kıza, felç kalabilirdin demiş doktor, altında o an biri olsa üstüne düştüğü ölebilirdi. Ev sahibi laz heralde böyle birşey yapılırmı hadi yaptın haber ver dikkat etsin millet. Suçlu bulunmuş zaten bende dedim tazminat davası açsın :)

abbowww gülem mi ağlayam mı bilemedim yaaa yazık kıza bencede dava açsın

abbowww gülem mi ağlayam mı bilemedim yaaa yazık kıza bencede dava açsın
İşin komik yönü çok tabi olayın yaşanma biçiminden kaynaklı da. Ama durum kötü, ev sahipleride bu göz açlığıyla milletin canına kastediyor yani. Tazminat ödesinde aklı başına gelsin, Allah bilir Tapuda tek ev görünüyordur zaten.

Çocuk görmeye gelen biberon mu getirdi :)

Onun fetvasini aldik canim ole bisi yokmus fikirlere acigiz hala hannede kesinlestikte bakalim iste arastiriyorum bide bizim sulale kalabalik napcaz bilmem bide buna hastaneye ziyarete gelenler personel derken batcam ben

Öyle :) Seninkinin son dk erkeğe dönme ihtimali varmı? Millet yaşıyor ya öyle şeyler :)
yok kız dr ihtimalli konuşmadı ama böle öle herşeyini pembe almayı düşünmüyorum çünkü çok duyuyorum unisex olsun istiyorum

yok kız dr ihtimalli konuşmadı ama böle öle herşeyini pembe almayı düşünmüyorum çünkü çok duyuyorum unisex olsun istiyorum
Bencede zatan geçen uzmanlardan biri kız çocuğunun herşeyini pembe yapmayın diyordu ama unuttum nedenini :) Bir piyasa kurmuşlar işte kız pembe erkek mavi millette öyle devam ediyor. Sektörü kurmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…