- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.581
aynen öle bide bebekler kıyafetlerini çok kullanmıyor hızlı büyüyor yesyeni kalıyo neden ikinci giymesin yada ihtiyacı olan birine verirken kız mı erkek mi bakayım beyazlı yeşilli kırmızılı olsun onlar renk değil mi belki çocuk istemiycek pembe yada mavi zorla kişilkleriyle oynanıyor çocuklarınBencede zatan geçen uzmanlardan biri kız çocuğunun herşeyini pembe yapmayın diyordu ama unuttum nedenini :) Bir piyasa kurmuşlar işte kız pembe erkek mavi millette öyle devam ediyor. Sektörü kurmuşlar
Doğru :) Ben ikiz istiyorum Allah hayırlı evlat nasip etsin de, 1 kerede aradan çıksa ne güzel olur :)aynen öle bide bebekler kıyafetlerini çok kullanmıyor hızlı büyüyor yesyeni kalıyo neden ikinci giymesin yada ihtiyacı olan birine verirken kız mı erkek mi bakayım beyazlı yeşilli kırmızılı olsun onlar renk değil mi belki çocuk istemiycek pembe yada mavi zorla kişilkleriyle oynanıyor çocukların
Bende ikiz istemistim ama kadindan geliyormusDoğru :) Ben ikiz istiyorum Allah hayırlı evlat nasip etsin de, 1 kerede aradan çıksa ne güzel olur :)
Benim anneannemde var, başkada kimsede yok :)Bende ikiz istemistim ama kadindan geliyormus
ya tutarsa seninkiBenim anneannemde var, başkada kimsede yok :)
:) beğendiğine sevindimFilmm güzeldi bi tavsiye daha alabilirim
:) beğendiğine sevindim
kız ve kurt filmi olabilir
Biz burda sürünelim sen keyif yap
ımm o filmi hiç duymadım :) güzelmi???hmm izlemiştim onu da güzeldi o film de :)
bu arada mr. pip i izledim
ımm o filmi hiç duymadım :) güzelmi???
O oynuyorsa bende izleyeyim :) house ken hastaydım ona :)beğendim ben etkileyici.. Hugh Lauire başrolde (Dr. House) O nedenle izledim güzeldi imdb puanı da 7.1 iyi yanii
İzle izle house a ben de hastayim yaaaO oynuyorsa bende izleyeyim :) house ken hastaydım ona :)
Hem karizmatik, hem akıl küpü :)İzle izle house a ben de hastayim yaaa
Hem karizmatik, hem akıl küpü :)
Gelip seni alacaktı sanki :)Hem de cok karizmatikBi 10 yaş genç olsaydı keşke
Gelip seni alacaktı sanki :)
Nereye giitin kız :)Onun gelmesine gerek yok ben giderdimBen zaten onu gormeye gittim ki Ağladım valla
Nereye giitin kız :)
Hmm konserine gittin yani :) oyunculuğu daha iyi, şarkı söylerken o kadar beğenmiyorum :)Praga gittimBu adam jazz blues muzik yapiyor konserine gittim Pragda bilet bulabildim avrupa turuna cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?