- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.761
İşimiz var deseneSen bilmiyomusun onun dil hep dışarda :) sevgilisine yapmadığı kaprisi bize yapıyor
Senin de dedikodunu yaptım :) Nasıl cazgır patroniçe olduğunu açıkladımİşimiz var desene
AaaSenin de dedikodunu yaptım :) Nasıl cazgır patroniçe olduğunu açıkladım
Meryemle yaptım :) Su istedin ya dedim parmağını şıklatsa çalışanları getirirAaaneden böyle bisey yaptin, neden sirlarimi ifşa ettinn. Oysa ki seni sevmisss,guvenmistimmm!!!!  
O may gat,omay gat bildigim her sey yalanmiymissss 
Kimle yaptin kiz dedikodumu
Hee gormedimMeryemle yaptım :) Su istedin ya dedim parmağını şıklatsa çalışanları getirir
Ne safız bende olsam yapamazdım, Millet evini temizletiyorHee gormedimyok kiz ben kimseye patronluk taslamam. Kendi suyumu kendim alirim 
Aynen yaa. İstanbulda toptancimiz vardi kadin elemanlara çocuklarini baktiriyo,evini temizletiyo,her isini yaptiriyodu hayret ediyodumNe safız bende olsam yapamazdım, Millet evini temizletiyor
Aynen yaa. İstanbulda toptancimiz vardi kadin elemanlara çocuklarini baktiriyo,evini temizletiyo,her isini yaptiriyodu hayret ediyodumbebeginin bezini elemanlar değiştiriyordu. Ayy ben asla yapamam oyle bir sey... O kadini da cok kinamistim zaten
Aynen yaa. Kizlari köle gibi calistiriyo. Gunah ama o kadari da.. İnsafsizlik bana gore3 kuruş para veriyor bin tane iş yaptırıyor
Çıkar elbet acısı canım, Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, o yaptırmaya devam etsinAynen yaa. Kizlari köle gibi calistiriyo. Gunah ama o kadari da.. İnsafsizlik bana gorr
Evet.. Ee sen naptin görüşmeyeli  Çıkar elbet acısı canım, Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, o yaptırmaya devam etsin
Bende napim benim ki grip olmuş yineEvet.. Ee sen naptin görüşmeyeli  
Ayyy kadere bak benim esimde hasta. Suan yeni gelin gibi süzülüyoBende napim benim ki grip olmuş yinePek bir nazlı
Sağol canım seninkinede geçmiş olsunAyyy kadere bak benim esimde hasta. Suan yeni gelin gibi süzülüyogeçmiş olsun :)
Sağol canım seninkinede geçmiş olsun
Normalde böyle yapmazdı ama yarın ablamlara gitcez ya, gitmeyelim diyeyim diye yapıyodur, ne kurnaz oo ben yutarmıyım
Tam o kim diyecektim sonradan aklıma geldiSagol tatlimm :)
Abooo hele hele firdevs hanim taktiklerine bak
Kuzu sen napıyon sessiz sessiz :)Folik asit bayadir var ama bence herseyin dogali iyidir saglikli beslendin mi tamamdir
Tanıycan tabii ki taktiklere gelmiycenTam o kim diyecektim sonradan aklıma geldiNe kız tanımayayım mı kocamı
Karşıda oturuyor, benimki de hiç sevmez bir yere gitmeyi, 9 aydır gitmedik, çağırıp duruyorlar, utanıyorum artık gitme muhabbeti olunca :) Aradan çıkaralım dedim hazır doğum günüde gelmişken ama beyfendi hasta oldu bakalım düzelmezse kıyıpta götüremem tabi :)Tanıycan tabii ki taktiklere gelmiycenablan nerde oturuyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?