- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.621
İyilik güzellik senden?Naber kizlar
Eh iste nabiyonuz diye baktim biİyi
İyilik güzellik senden?
ıyı gıdıyo hayat margımm benım cnm senın :)dun ıse guce dalmısım bılıyosun yogunum gormedım cnmSuslu pakizemmm ben trip atarim ama tatli tatli trip atarimmmm tatlim bu arada sizin nasil gidiyor kuzum!
Bende geldim sekerler:)hıhh ben gıttım
Kanka hosgeldinnnn dun kim elendi kuzumbende 25 yasında işsiz kımya muhendısıyım ıkı aylık ılıskım var bende baba parası yıyorum şu aralar hobım kıtap okumak
İyiyim canim senden naber hosgeldinNaber kizlar
Aysenur elendi pampa darisi nurun basinaKanka hosgeldinnnn dun kim elendi kuzum
Maç bitince gelcem benİyiyim canim senden naber hosgeldin
Aysenurun bi tarzi vardi yine ama son zamanlarda gitmek istedigini dahi soyledi, bence nur hep kalcak onumuzdeki haftada bence ezgi yada gizem gidecek ezgiydi herhalde adi. Oyle dusunnuyorukAysenur elendi pampa darisi nurun basina
Bende yeni uyandim yorulmusum birde :)Maç bitince gelcem ben
Bende yeni uyandim yorulmusum birde :)
Earstan europe time diye birsey yaziyor onu sec canim..forum seçeneklerinde saat dilimleri var ya ondan hangi dilimi seçmem gerekiyoooo diye sormuştum
Earstan europe time diye birsey yaziyor onu sec canim..
Tatlim eve aksam geldim bugun acilisa gittim orda sohbet muhabbet vs derken yorulmusum kaslarimi falan da aldirdim eve geldil yemek yedik sonra bana bi agirlik coktu uzanmistim uyuya kalmisim daha yeni uyandim canim sen neler yaptintamam canım çok sağol :) nasıl yeni uyandın sen yaa gündüz geri mi yattın ?
Tatlim eve aksam geldim bugun acilisa gittim orda sohbet muhabbet vs derken yorulmusum kaslarimi falan da aldirdim eve geldil yemek yedik sonra bana bi agirlik coktu uzanmistim uyuya kalmisim daha yeni uyandim canim sen neler yaptin
Pampa nur gitsin bea o kizida taraftarlarinida sevmiyorumAysenurun bi tarzi vardi yine ama son zamanlarda gitmek istedigini dahi soyledi, bence nur hep kalcak onumuzdeki haftada bence ezgi yada gizem gidecek ezgiydi herhalde adi. Oyle dusunnuyoruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?