İki sevgilim...

Yok aman 3. Yü falan bulsam hepiniz toplanır beni bulur öldürürsunuz bence
Kız millet bi taneyi bulamıyor ondan bu laflar anlamadın mı.Kıskançlık hep yoksa aşırı normal bir durum bul sen 3,4.Bu ülkenin senin gibilere de ihtiyacı var

Konu çok uzadı ve baydı pişkin pişkin hiiiç pişman olmadan 14 Şubat diyor.... Eden bulur güzelim enn kısa zamanda bulman dileğiyle...

Yok aman 3. Yü falan bulsam hepiniz toplanır beni bulur öldürürsunuz bence
Kiz yok ne öldürmesi :)) Sen beni gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün:) insAllah cok gecmeden 2 kisi daha eklenir listene bak hadi gene iyisin amin diyebilecegin bi dua ettim sana bu kiyagimi da unutma :))

Neyse sıktı konu yeter bu kadar 14 şubata kadar koyduğum videodaki gibi olman dileğiyle

T
Kiz yok ne öldürmesi :)) Sen beni gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün:) insAllah cok gecmeden 2 kisi daha eklenir listene bak hadi gene iyisin amin diyebilecegin bi dua ettim sana bu kiyagimi da unutma :))
Tovbe tövbe tabiki öyle bir niyetim yok böyle bir niyetim de yoktu ama oldu iste. İyi olmuş güldürduysem de ne mutlu

Senin memeleketteki sevgilinin 3.sevgilisi yada sınıfındaki sevgilinin memlekette beşik kertiği olmadığı ne malum

Senin memeleketteki sevgilinin 3.sevgilisi yada sınıfındaki sevgilinin memlekette beşik kertiği olmadığı ne malum
Erkekler salak az çok belli ediyorlar daha önce oldu demiştim. Ama bunları biliyorum ikisinde de yok öyle bişey eminim

En iyisi nette yazayım üni. birinci sınıfta bir tane memlekette 7 aylık ve bir tanede üni.de 2.5 aylık sevgilisi olan bir kız var şuan memleketinde 2 hafta sonra üni.ye dönuçek 7 aylık sevgiliside 14 şubatta süpriz yapıcakmış kendisine okuduğu okula gelerek nasıl detaylar ama hemen yayılır deşifre olursun yapalım mı kızlar

Burası da iyice ergen yuvasına döndü. Ben de fake olmanı umuyorum. Okuldaki ve memleketteki sevgili arasında kararsız kalmak falan. Acaba sağ el sol el kararsızlığında bir ergen oğlan mısın yoksa sevgilisizlik başına vurmuş buraya hayallerini yazıp odasında peluş ayısına sarılan bir ergen kız mısın bilemedim. Ama iyi eğlendin hadi kabul. İyi geceler tatlı kız

Senin yaptigini düşman yapmaz :))

Videodaki nasılda sana benziyor ama böyle sevinçli sevinçli duruyor kezban
Kızım git uyu
Hangi siteye yazcaksiniz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…