- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Kız millet bi taneyi bulamıyor ondan bu laflar anlamadın mı.Kıskançlık hep yoksa aşırı normal bir durum bul sen 3,4.Bu ülkenin senin gibilere de ihtiyacı varYok aman 3. Yü falan bulsam hepiniz toplanır beni bulur öldürürsunuz bence
Gayet iyi şu anlıkAileside kızımız okuyor diye seviniyor yazık 2 koca yapmış insanlar bir kişiyle uğraşamıyor dersler nasıl acaba kesin onlarda süperdir
Kiz yok ne öldürmesi :)) Sen beni gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün:) insAllah cok gecmeden 2 kisi daha eklenir listene bak hadi gene iyisin amin diyebilecegin bi dua ettim sana bu kiyagimi da unutma :))Yok aman 3. Yü falan bulsam hepiniz toplanır beni bulur öldürürsunuz bence
Uzadıysa sıkldiysan çık git kardesimKonu çok uzadı ve baydı pişkin pişkin hiiiç pişman olmadan 14 Şubat diyor.... Eden bulur güzelim enn kısa zamanda bulman dileğiyle...
Tovbe tövbe tabiki öyle bir niyetim yok böyle bir niyetim de yoktu ama oldu iste. İyi olmuş güldürduysem de ne mutluKiz yok ne öldürmesi :)) Sen beni gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün:) insAllah cok gecmeden 2 kisi daha eklenir listene bak hadi gene iyisin amin diyebilecegin bi dua ettim sana bu kiyagimi da unutma :))
Allah iyiliğini versinKiz yok ne öldürmesi :)) Sen beni gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün:) insAllah cok gecmeden 2 kisi daha eklenir listene bak hadi gene iyisin amin diyebilecegin bi dua ettim sana bu kiyagimi da unutma :))
Ooo asi stylaaaa kıreyzigzliqaaa1996 ooo yeaaaUzadıysa sıkldiysan çık git kardesim
Sanmıyorum canım sen bi git şu konudan sana inat 14 şubatı kazasız belasız atlaticamNeyse sıktı konu yeter bu kadar 14 şubata kadar koyduğum videodaki gibi olman dileğiyle
Videodaki nasılda sana benziyor amaSanmıyorum canım sen bi git şu konudan sana inat 14 şubatı kazasız belasız atlaticam
Ay bi an beynim yandi 2.okuyusta anladim :)) tövbe de tövbe :))Senin memeleketteki sevgilinin 3.sevgilisi yada sınıfındaki sevgilinin memlekette beşik kertiği olmadığı ne malum
Erkekler salak az çok belli ediyorlar daha önce oldu demiştim. Ama bunları biliyorum ikisinde de yok öyle bişey eminimSenin memeleketteki sevgilinin 3.sevgilisi yada sınıfındaki sevgilinin memlekette beşik kertiği olmadığı ne malum
Senin yaptigini düşman yapmaz :))En iyisi nette yazayım üni. birinci sınıfta bir tane memlekette 7 aylık ve bir tanede üni.de 2.5 aylık sevgilisi olan bir kız var şuan memleketinde 2 hafta sonra üni.ye dönuçek 7 aylık sevgiliside 14 şubatta süpriz yapıcakmış kendisine okuduğu okula gelerek nasıl detaylar ama hemen yayılır deşifre olursun yapalım mı kızlar
Kızım git uyuVideodaki nasılda sana benziyor amaböyle sevinçli sevinçli duruyor kezban
Hangi siteye yazcaksiniz sankiEn iyisi nette yazayım üni. birinci sınıfta bir tane memlekette 7 aylık ve bir tanede üni.de 2.5 aylık sevgilisi olan bir kız var şuan memleketinde 2 hafta sonra üni.ye dönuçek 7 aylık sevgiliside 14 şubatta süpriz yapıcakmış kendisine okuduğu okula gelerek nasıl detaylar ama hemen yayılır deşifre olursun yapalım mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?