İki sevgilim...

Erkekler salak az çok belli ediyorlar daha önce oldu demiştim. Ama bunları biliyorum ikisinde de yok öyle bişey eminim
sen istediğin kadar kendini akıllı olarak nitelendirebilirsin oysa esasında karaktersizin, riyakarın, yalancının önde gidenisin.

Bi tweetıra yaymaya bakar fake olmadığından emin olsam yapıcam
Fake ya kesin üniversiteler bu aralar kapandı kapanacak 2 haftaya hangi okul açılacak da bu tatlı kız dönecek acaba Tadım kaçtı gerçek olaydı da bi bulaydık

Fake ya kesin üniversiteler bu aralar kapandı kapanacak 2 haftaya hangi okul açılacak da bu tatlı kız dönecek acaba Tadım kaçtı gerçek olaydı da bi bulaydık
Şimdi sana bu durumun aksini ispatlardim ama yapmasam daha hayirli

Erkekler salak az çok belli ediyorlar daha önce oldu demiştim. Ama bunları biliyorum ikisinde de yok öyle bişey eminim
Erkekler salak değil sen sinsisin ablacım.Geyik yapmak istiyorum ama öğretmen tarafım ağır bastı, bunu kendine yapma değersizleşme insanların gözünde kendini değersizleştirme.Beş yıl sonra geriye dönüp baktığında kendinden tiksinme.İnsanlar yaşattığın iyi duyguları unutabilirler ama kötüleri asla.

Şimdi sana bu durumun aksini ispatlardim ama yapmasam daha hayirli
Ispatlayamazsın çünkü sömestr tatiline giren üniversite yok şu an.Dolayısıyla 2 hafta sonra açılacak bi okulda yok.He var diyosan buyur ispatla tatlişkom

Ispatlayamazsın çünkü sömestr tatiline giren üniversite yok şu an.Dolayısıyla 2 hafta sonra açılacak bi okulda yok.He var diyosan buyur ispatla tatlişkom
Yok canım veremem adını ama her üniversitenin farklı oluyo bu araştırın bence . Su an şak diye üniversite adını söylemek isterdim ama

Yok canım veremem adını ama her üniversitenin farklı oluyo bu araştırın bence . Su an şak diye üniversite adını söylemek isterdim ama
Kız cidden farklı mı oluyor oha ben şok

Şu an kapanan yok ama ben eminim ayrıca hiç bir üniversitenin ara tatilinin 2 hafta olduğunu da duymadım.Bi sen ve sevgililerin okuyor olabilir mi orada

Kız cidden farklı mı oluyor oha ben şok

Şu an kapanan yok ama ben eminim ayrıca hiç bir üniversitenin ara tatilinin 2 hafta olduğunu da duymadım.Bi sen ve sevgililerin okuyor olabilir mi orada

Yani türkiyedeki 180 küsür üniversitenin hepsinin akademik takvimini bildiğinizi mi iddia ediyorsunuz? Ayrıca bildiğim birçok fakültenin tatili iki hafta. Belki konu sahibinden şüphelenmiş olabilirsiniz ama bu kadar emin konuşmayın.

Bravo ya beni yakaladınız şu an iddiamdan vuruldum resmenÇünkü konunun en can alıcı noktası benim iddiam halkı aydınlattığınız için sizi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…