İki sevgilim...

Ispatlayamazsın çünkü sömestr tatiline giren üniversite yok şu an.Dolayısıyla 2 hafta sonra açılacak bi okulda yok.He var diyosan buyur ispatla tatlişkom

Ben 2 3 haftadır sömestr tatilindeyim her okul bir olmuyo ablam benden 2 hafta sonra girdi tatile mesela

Konuyu inandırıcı bulmadığım için yorum yapmıyorum :))

Ben 2 3 haftadır sömestr tatilindeyim her okul bir olmuyo ablam benden 2 hafta sonra girdi tatile mesela

Konuyu inandırıcı bulmadığım için yorum yapmıyorum :))
Ya ben de %100 emin değilim zaten boş atıp dolu tutayım dedim de dedektiflerimiz beni yakaladı

Ama hiç bu kadar erken kapanan okul duymamıştım valla şaşırmadım desem yalan olur

ben konuyu da inandırıcı buldum liseden bir kız vardı en az üç sevgilisi olurdu hiç iki olduğunu duymadım vizyondaki her filme giderdi hayatında sinema biletine para vermemiş düşünün artık :)

Yanliştasın sevgili kardesim farkindasin da zaten

Üniversiteden sonif arkadaşım bunun aynısını yasadi. Sevgilisiyle bahçede otururken melekten olan evleneceği çocuk sürpriz yapıp geldi kızı el ele gördü okul bahçesinde rezillik çıktı.

O zamanda o kızın kafasını anlamamıştım aradan 6 yıl geçti hala anlamıyorum. Size de kolay gelsin

İkisinden de ayrıl. Dört dörtlük değiller ki diğerine de ihtiyaç duyuyorsun

Bizden tam olarak nasil yardim istedigini anlamadim.

Birinden vazgececeksin ve bu bence memleketteki olacak.

Hazir ordayken bul binsebep kavga et ve ayrıl.

Bundan sonrada boyle islere girme.

Dort dortluk dedigin sevgilininde memlekette kiz arkadaşı olsa ...

Gerçekten çok tehlikelisiniz. Dün yeğenim buna benzer bir olay yaşadı çok üzüldüm. Kız diğer sevgilisine yeğenimi kuzeni olarak tanıtmış. Bir kaç gün sonra herşey ortaya çıktı. Anlayacağın bulanık sularda yüzüyorsun boğulman yakın.

Nasıl saçma bir düşünce bu ergen kafasından cikamamissin sanırım. Aynıseyi başkası sana yapsa ne düşünürsün bir koltuga iki karpuz sığmaz sendede nasıl bir kalp varsa sen ikisinide sevmiyorsun sadece begeni bir insan nasıl aynı anda iki adama aşık olabilirki

Sonuna kadar fakesin de biraz yaratıcı ol yahu gece 3 te insan 2 yazar mi yaz oraya 6 tane vardı 1 kişi daha istiyor pazar gününü de ona vereyim mi diye

iki sevgili nasıl oluyor yahu
ben sevdiğimden başkasına canım bitanem filan diyemem nazlanamam kur yapamam
iki kişiye nasıl aşık olabilirsin olacak iş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…