Eşime söyledim de bi koltuğa da para vermeyelim yol harçlığı yaparsınız o parayi diyoBen otobüs yolculuğunda bir bebeğe denk gelmiştim toplam bir saat falan ağlamıştır ama çok sıkıntılı aşırı rahatsızlık verici.Eğer gitmek durumundaysanız da mutlaka yan koltuk boş olsun
Bizde gece yolculuğu yapıcaz bakalım inşallah çok sorunlu bi yolculuk olmaz mizmiz bicocuk değil oğlum 1 aylıkken de erzincandan izmire gelmistik kendi arabamizla 20 saat surmustuBir hafta önce bizde tatilden döndük 10 saatlik bir yoldu ve otobüsle gidip geldik benim kızım 4 yaşında ve aşırı derece araba tutma sorunu var normalde 15 dakikalık yol bize işkence olur midesi bulandığı için, ama 10 saatlik yolu çok rahat gidip geldik, doktorunu aradım ve mide bulantısı için bir ilaç tavsiye etmesini istedim ve gece yolculuğu tercih ettik zaten gece boyunca uyudu tabii rahat uyusun diye de yan taraftaki koltuğUda kızım için aldık böylece rahat rahat yatabildi, çok tedirgindim canı sıkılır ve araba tutar diye ama hiç korktuğum gibi olmadı
30 saat bide uçakla off çekilmez ya18 aylıktı kızım Avustralya'ya gittim. Tek aktarma yaparak tam 30 saat uçtuk...:) Yanımda daha önce hiç görmediği 10 tane oyuncak vardı. Çoğunlukla uyumayı tercih etti , ekstradan bir kaç atıştırmalık da vardı. ben çok zorlanmadım. Arada bir ağlama girişimi oldu ama , yeni oyuncağı görünce sustu :) Dönüş yolculuğu içinde çantama yeni oyuncaklar alıp koydum. Bu yolculuk bizi bir sürü oyuncak sahibi yaptı, tabi onca saat oynadığı oyuncakların bir daha yüzüne bakmadı.
Eşim de oğlum için istiyo değişiklik olsun diye memleketeni görsün istiyo dedeleri de özlemiş hem ben uzak diye pek istemiyorum amaNiye ki?
Çok mu şart gitmek?
Ben olsam tek olsam da dayanamazdım ki sen şanslısın,bebeni bahane edebilirsin çok rahatlıkla.
Neden öksürük şurubu uyku mu yapıyo?Biz kendi aracımızla ve en fazla 7-8 saat gittik.. Bence çocuğa öksürük şurubu ver. Bol bol uyusun desemde hani en fazla ne kadar uyuyabilir ki 12 saat uyusa yine 5 saat daha var.. Çok zorlanırsın gibi geldi bana.
Eşime söyledim de bi koltuğa da para vermeyelim yol harçlığı yaparsınız o parayi diyo
Ben nekadar zor olacağını tahmin edebiliyorum hem ben uyuyamiycam oğlum uyusun inşallah da kendimi geçtim bitki çayları fayda eder mi rezene versem meselaYani eşiniz çekemeyeceği için sıkıntıyı bakış açısı bambaşka
30 saat bide uçakla off çekilmez ya
İzmirden erzincana gidicem canım bilmiyorum aktarma olumca yol daha çok Uzamaz miAktarmalı gitme şansın var mı canım? Yani tek otobüs yerine bir kaç otobüsle, bir tık pahalı olur ama en azından daha rahat olur. Hele ki tren en rahatı, belli mesafe trenle gitme şansın varsa harika. Trende kalk gez, git yemek ye falan.
Nereden nereye gideceksin mahsuru yoksa.
Eeee asıl oğlun ve senin için zor olacak zaten?Eşim de oğlum için istiyo değişiklik olsun diye memleketeni görsün istiyo dedeleri de özlemiş hem ben uzak diye pek istemiyorum ama
Benim oğlum da 1 aylıkken 20 saatlik yol Geldi kendi aracimizla benim için zor oldu biraz emzirmek filan ama o da uyudu genelde şimdi daha büyük olduğu için uyumaz tabi o yüzden çok tahmin edemiyorum kısa mesafelerde arabayla yolculuğu seviyo ama üzüm yolda bunalttir bi süre sonra biz bile dayanamıyoruz çünkü benjm oğlum da geceleri uyuyo da gündüz hic uyutmamayi düşünüyorum gece uyusun diyeİşte çocuktan çocuğa değişir, siz kendi çocuğunuzu biliyorsunuz. Az çok tahmin edebilirsiniz yani. Benim kızım doğduğu günden beri sürekli uyuyan, geceleri bile kalkmayan, emzirmek için zorla uyandırdığın bir bebekti. Daha 50 günlük falandı İzmir-İstanbul seyahatimiz olmuştu. Neredeyse tüm yol boyunca uyumuştu :) 30 saat uçmak biraz ekstra evet ama beni çok yormayacağını tahmin ediyordum.
Dedeleri burda yaşıyo zaten 3 aylığına gidiyolar memlekete işte oğlumu gezdirmek istiyolar maksat oEeee asıl oğlun ve senin için zor olacak zaten?
Yazık bebenin keyfi kaçacak sen de yorulacaksın.
Dedeleri özlediyse onlar gelsin bence.
Aaaaa öyle mi?Dedeleri burda yaşıyo zaten 3 aylığına gidiyolar memlekete işte oğlumu gezdirmek istiyolar maksat o
Bana kalsa bende gitmem de burda kalırsam da kocam başımın etini yer bi yere götürmez bizi inadına zaten zor cikariyo dışarıAaaaa öyle mi?
Yooook o zaman hiç gitme!
Yani ben olsam asla gitmezdim!!!!!
İzmirden erzincana gidicem canım bilmiyorum aktarma olumca yol daha çok Uzamaz mi
Aman ne yalvarıyorsun sen canım benim.Bana kalsa bende gitmem de burda kalırsam da kocam başımın etini yer bi yere götürmez bizi inadına zaten zor cikariyo dışarı
Ben nekadar zor olacağını tahmin edebiliyorum hem ben uyuyamiycam oğlum uyusun inşallah da kendimi geçtim bitki çayları fayda eder mi rezene versem mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?