iki yaşındaki poyraz bebek

Aman yeter ki erkeksiz kalmasın (!) Pislikler!

Şimdi annenin derdini buraya yazardım da ban yerim! Müge Anlının da dediği gibi "bir şey" meraklısı o anne bozuntusu!
Ağzından girsin başka münasip bir yerinden çıksın belki ancak tatmin olur. 32 yıllık hayatımda İlk defa küfür yazıyorum. Allah belasını versin

Ücretsiz izinde 2.yilimdayim yakında iznim biticek, ise başlayacağım diye kızıma bakıcı aradığım şu dönemde bu haber buz kesti beni. Gece okudum ve hala kendime gelebilmis değilim. Beter olsunlar, yavrumun yaşadığı her bir acı dolansın boyunlarına. Anne olacak sahsada yanında tuttuğu karaktersize de...

Bende dün sahurda duydum inanılmaz etkilendim. Birde olay yaşadığım şehirde olmuş 2 kat fazla korktum çok çok üzüldüm

minicik yavruya nasıl kıydın ya nasıl vicdandır bu
Aklım almıyor

o yavruya yaptıklarını ona da yapacaksın aslında

Adalet mekanizmasinin iyi yerleşmesi lazım. Serpil ogretmenin ve annesinin tecavüzculeri katilleri şimdi dışarda gezerken bu tür haberlere şaşırmak aslında gereksiz oluyor. Bu Adamın 7 sabıkası varmış ve aramızda geziyor. Benim yok çok şükür ama benimle aynı haklara sahip. Adaletini sevdiğim dünya..

Bende bir resmini gordum usakta kapali pazarda patates sogan satiyor sanirim..
hergun alisveris yaptigimiz konuştuğumuz insanlar bunlar..
Pislikler aramızda dolaşıyor.. biz farkedemiyoruz..

Bende bir resmini gordum usakta kapali pazarda patates sogan satiyor sanirim..
hergun alisveris yaptigimiz konuştuğumuz insanlar bunlar..
Pislikler aramızda dolaşıyor.. biz farkedemiyoruz..
Ben o pazara gitmiyorum ama salı pazarında da vardır orda varsa yani
Çok kötü çok
Allah şifa versin minik meleğe

Anne olacak kadin olayin detaylarini söyle anlatmis.. ilk defa görsel ekliyorum, umarim yanlis yapmamisimdir.

Tamam çok üzücü bir durum ama münferit bir olay sonuçta. Burası bir derdim var köşesi bence amacına uygun kullanılmalı.

Ben bu gune kadar istismara ugramis cocugun anasinin normal olduguna hic sahit olmadim. Be zaman analar kendi uckurunun pesine dusuyor, nasil gozleri donuyorsa artik, yavrular istismara ugruyor. NET! O yuzden her istismarda annenin yuzde 50 suclulugu vardir benim icin!
benim tanidigim bir yetiskin kardesiyle birlikte cocukken istismara ugradigini soulemisti. Kanim dona dona dinledim. Kiymetli anasi komsuculuk oynuyomus. Aksam Sabah demeden cocuklari evde erkek uzak akrabasiyla evde birakip komsuya gidiyormus. Su yasin sahibi oldum bir Anne cocuksuz neden komsuya gider? Ne isi olur? Benim annem bizsiz hicbiyere gitmedi! Her neyse Olay bi kac yil surmus ama Anne hic farketmemis?
arkadasa tek bi soru sordum, suclu kim ogrenmek icin... cocugunun basina gelse ne yaprdin dedim. Buz gibi bir cevap annesini yani esimi herseyden cok severdim belki ama onun girtlagina sarilir nasil gormezsin derdim dedi!
kim suclanmali cok acik degil mi ?

Dualar değişti artık..Allah isteyene versin diyoruz ya aslında her isteyene değil!

Analık iç güdüsü olmayana
Merhametli olmayana
İnsan sevgisi olmayana
Çocuğunu bir uçkur sevdasına harcayacak olana çocuk vermesin!

Allah bütün çocukları, bebekleri korusun..Şu anda bile zor durumda olan bütün çocukları Allahım koru ..

Artık böyle haberler duydukça kanım çekiliyor. İnsanlardan nefret ettim.

Bilmiyorum Ya, böyle adamları dışarı salanlar hakkında da bir yaptırım uygulanmalı artık. Suça teşfik değilse nedir bu? Benzer suçlardan dosyası var adamın ama dışarda, çoluk çocuğun içinde özgürce dolanıyor. Kötülük bitmez, hep var olacak. Biz onunla nasıl mücadele ederiz ancak bunu değiştirip, geliştirebiliriz. Öyle lanetler okuyarak olmuyor.

Poyraz bebek yoğun bakımdan çıkmış arkadaşlar, inşallah tamamen iyileşip, iyi bir aileye evlatlık olarak verilecek. O minik canıyla nasıl da tutunmuş hayata. Güzel günler gor çocuk!

Buu haberler beni yaşamdan soğutuyor. Böyle canilerle aynı hayatı yaşıyoruz malesef. Bi arkadaşım keşke organlar gibi ömürlerde nakledilebilseydi demişti. Katilin ömrü öldürdüğüne gibi. Bu sevgili ve annenin ömrünü de alıp çocuğa nakledebilselerdi keşke. O şerefsizler yaşayacağına bebek yaşardı. Allah o yavruya şifa versin.

Bu da apayri bir rezalet. Nasil oluyor da böyle suclular saliveriliyor, anlamak mümkün degil.

olay aslında suç ceza ikileminde olduğu için geldiğimiz yer burası

yani ıslah, tedavi vs yok

bu kişinin tedaviye muhtaç olduğu açık, yani cezası bitince cezaevinden çıkınca yine yapacak

zira olağan bir davranış olmadığı aşikar

alanın uzmanları belirler adamın muhtemelen dürtüsel bir sorunu olduğunu

evde sevgilisi varken 2 yaşındaki çocuğa anal zorlamasının başka bir gerekçesi olamaz

yani bu ağladı, sussun diye bir tokat attım boyutunda değil gayet planlı programlı ve karşı çıkamayacak yaştaki çocuğa yönelmiş

Tamam çok üzücü bir durum ama münferit bir olay sonuçta. Burası bir derdim var köşesi bence amacına uygun kullanılmalı.
hıım
her gün üç tane beş tane 567835678 milyon tane taciz özellikle pedofili vakası duyuyoruz
kadına havyana artık bi de yaşlılara şiddeti tecavüzü cinayeti saymıyorum
münferit öyle mi
bir derdim var köşesi öyle mi
noldu gözünüze sokulunca zorunuza mı gitti
tabi bilmeyince olmuyor gibi çünkü değil mi
ortaya çıkması suç ,olması değil
allah ıslah etsin diyeceğim de imkansız biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…