- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
-
Aman yeter ki erkeksiz kalmasın (!) Pislikler!Var böyle anneler maalesef. Birkaç sene önce haberlerde okumuştum almanyada yaşayan türk asıllı bir anne, pedofili biriyle sevgli oluyor adamla yaşamaya başlıyor sonra oğlunu istismar etmesine göz yummak bir kenera çocuğu pazarlamaya başlıyorlar sırf adamı kaybetmemek için. Hayatımda en çok etkilendiğim olaylardan biridir haftalarca kendime gelemedim. Çocuğa yaptıklarını okudukça kahroldum. Hep sordum kendi kendime nasıl bir anne canına kanına bunu yapabilir. Bu birkaç yıl içinde o çocuk hâla aklıma gelir napıyor şimdi nasıl diye. Beni derinden sarstı.
Ağzından girsin başka münasip bir yerinden çıksın belki ancak tatmin olur. 32 yıllık hayatımda İlk defa küfür yazıyorum. Allah belasını versinŞimdi annenin derdini buraya yazardım da ban yerim! Müge Anlının da dediği gibi "bir şey" meraklısı o anne bozuntusu!
AminnAğzından girsin başka münasip bir yerinden çıksın belki ancak tatmin olur. 32 yıllık hayatımda İlk defa küfür yazıyorum. Allah belasını versin
Bende bir resmini gordum usakta kapali pazarda patates sogan satiyor sanirim..Bende dün sahurda duydum inanılmaz etkilendim. Birde olay yaşadığım şehirde olmuş 2 kat fazla korktum çok çok üzüldüm
minicik yavruya nasıl kıydın ya nasıl vicdandır bu
Aklım almıyor
o yavruya yaptıklarını ona da yapacaksın aslında
Ben o pazara gitmiyorum ama salı pazarında da vardır orda varsa yaniBende bir resmini gordum usakta kapali pazarda patates sogan satiyor sanirim..
hergun alisveris yaptigimiz konuştuğumuz insanlar bunlar..
Pislikler aramızda dolaşıyor.. biz farkedemiyoruz..
Günaydın hanımlar. Gece dört gibi okudum iki yaşındaki poyraz bebeğin başına gelenleri ve uykusuz olarak güne başladım. İki yaşındaki poyraz bebeğe, annesinin sevgilisi şiddet uygulamış ve istismar etmiş. Yavru şuan yoğun bakımdaymis. Üstelik buna benzer suçları olmuş o caninin geçmişte ve elini kolunu sallaya sallaya gezip dolaşmaya devam etmiş, başkalarının da canı yansın diye!
Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen. Bir anne, anne ya anne, esas suç annede değil mi? Üstelik bebeğin başına gelenleri anlatmamış doktorlar tespit etmiş. Bu nasıl anne?
Bu da apayri bir rezalet. Nasil oluyor da böyle suclular saliveriliyor, anlamak mümkün degil.
hıımTamam çok üzücü bir durum ama münferit bir olay sonuçta. Burası bir derdim var köşesi bence amacına uygun kullanılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?