İki yıldır gorusmedigim kayinvalidem yarın evime geliyor.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Arkadaşlar iki yıldır gorusmedigim kayın validem yarın benim evime gelecekmis. Eşim bana sormadan eve davet etmiş o da kabul etmiş. Ne yapacağımi bilmiyorum. Bana bir akıl lütfen.

Biz esimle boşanmanın eşiğinden döndük. Mahkemeden yani. Bundan sonrada gorusmedik ailelerle. Şimdi yarın gelecekler bakalım.

Kusura bakmayinda annesi oglum size gelmek istiyorum diyince ne deseydi esiniz anne dur bir hanima sorayim o istemezse gelemezsin evime mi? Sizin annenin size gelmek isteyinece siz kocama sorayim o gelmesin derse gelme anne mi diyorsunuz?

Aranizda ne gecti neden kustunuz bilmiyorum ama 2 yildir gorusmuyormussunuz ve yarin evinize geliyor. Belkide size karsi bir adim atmak istiyor. Hemen asiri samimiyet gosteremezsiniz tabi ama evinize gelen bir misafiri nasil agirliyorsaniz onuda oyle agirlayin.

Guler yuzlu olun yemek yapin ikramda bulunun. Ne yasanmissa yasanmis bosverin. Sizin ona karsi hareketleriniz kendi ahkinizi gosterir onun size karsi hareketleride onun ahlakini gosterir.

Tabi yinede mesafenizi koruyun. Misafire davranilmasi gerektigi gibi davranin.

Benim ailem gelip gitmiyor. Geçen ay ablamlar buraya gelmislerdi eşim ablanla gorusmek istemiyorum diye eve cagiramamistim. Şimdi annesini bende habersiz eve çağırmış.

Hiçbirşey anlatmıyorsunuz ki niye iki tarafta ailelerde görüşmüyor ne oldu ne bitti anlatın ki ona göre yorum yapalım yani abla başka şey anne başka şey belki ablanızla eşiniz arasında bir durum oldu. Sizin kaynananızla ne sorunlarınız oldu mesela belki de buzları eritmek istiyorlardır ağırlayın misafir sonuçta iki kelam edin mesafenizi yine koruyun bir akşam sonuçta.

Doktora pazartesiden beri gitmedim. O gun supheliydi. (Normalde yarin adet olmam gerekiyor) Sali tekrar gidicem. Ama idrar testlerinde falan pozitif goruyorum.
Bence hamileyim.

hadi yaaa tebrik ederim
Pogaça gibi olmanın sebebini buldum

(konu sahibi kusura bakma lütfen, konun dısında başka yazmıcam söz )

Ne kadar ayip, ablanizi evinize davet edememeniz cok kotu.
Ben de bir ablayim, benim kardesim beni esi yuzunden davet edemese, gorusemesem cok uzulurum.

Ama siz yine de esinizin annesini iyi agirlayin.
Esiniz hatri icin degil, sadece misafir oldugu icin.
Cunku esinize kizdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…