- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Benim ailem gelip gitmiyor. Geçen ay ablamlar buraya gelmislerdi eşim ablanla gorusmek istemiyorum diye eve cagiramamistim. Şimdi annesini bende habersiz eve çağırmış.
birşey yapmana gerek eşinin annesi eşin ilgilencekArkadaşlar iki yıldır gorusmedigim kayın validem yarın benim evime gelecekmis. Eşim bana sormadan eve davet etmiş o da kabul etmiş. Ne yapacağımi bilmiyorum. Bana bir akıl lütfen.
Canım sakın fazla yüz verme hoşgeldin de ve elinden geldiğince mutfakla yemekle falan uğraş yada komşunu falanda çağır onlarla konuş belki arada kaynar. Yüz verirsen yolu açılır hep gelir.Arkadaşlar iki yıldır gorusmedigim kayın validem yarın benim evime gelecekmis. Eşim bana sormadan eve davet etmiş o da kabul etmiş. Ne yapacağımi bilmiyorum. Bana bir akıl lütfen.
Hayırlı olsunDoktora pazartesiden beri gitmedim. O gun supheliydi. (Normalde yarin adet olmam gerekiyor) Sali tekrar gidicem. Ama idrar testlerinde falan pozitif goruyorum.
Bence hamileyim.
kv yüzsüzse tahmin edebiliyorum ki yüzsüz .Ben olsam en iyi yemekler en güzel şekilde ağırlardım. İnsanların savunma mekanizmasını kırmanın en iyi yolu ortada savunması gereken bir şey bırakmamaktır.
Hem kv hem eşiniz sizin en iyi şekilde ağırlamanızdan utanır ve Size haksızlık yaptığını düşünür. Benim dediğimi yapın iki gün sonra eşiniz ailenizi çağıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?