- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Kusura bakmayinda annesi oglum size gelmek istiyorum diyince ne deseydi esiniz anne dur bir hanima sorayim o istemezse gelemezsin evime mi? Sizin annenin size gelmek isteyinece siz kocama sorayim o gelmesin derse gelme anne mi diyorsunuz?
Aranizda ne gecti neden kustunuz bilmiyorum ama 2 yildir gorusmuyormussunuz ve yarin evinize geliyor. Belkide size karsi bir adim atmak istiyor. Hemen asiri samimiyet gosteremezsiniz tabi ama evinize gelen bir misafiri nasil agirliyorsaniz onuda oyle agirlayin.
Guler yuzlu olun yemek yapin ikramda bulunun. Ne yasanmissa yasanmis bosverin. Sizin ona karsi hareketleriniz kendi ahkinizi gosterir onun size karsi hareketleride onun ahlakini gosterir.
Tabi yinede mesafenizi koruyun. Misafire davranilmasi gerektigi gibi davranin.
O zaman haksızlık yapıyo eşinBenim ailem gelip gitmiyor. Geçen ay ablamlar buraya gelmislerdi eşim ablanla gorusmek istemiyorum diye eve cagiramamistim. Şimdi annesini bende habersiz eve çağırmış.
haftayada senin ailen gelsin. kabul etmezse yeniden mahkemeye gideriz deArkadaşlar çok tesekkur ederim yorumlarınız icin. Benim için çok zor bir gün bugün eşim gerçekten haksizlik yapıyor biliyorum. Annesi gidince konusacam bunu ama anlayacağını dusunuyorum.
Genel olarak yorumunuza katılıyorum ancak kv nin eve gelmek istemesi konusunda farklı düşünüyorum.
Öncelikle bir eve misafirliğe gidilecekse ne olursa olsun o evin hanımı aranmalıdır.
İkincisi o ev iki kişinin kurduğu bir evdir ve isterse annesi gelsin erkek tek başına gel diyemez, dememeli. Tabi anne buyrun ama ben yine de nazlıcana bi sorayım bi planı var mı diye denir. Bu görgüdür ve Türk erkekleri istisnasız bu konuda görgüsüzdür.
Peki eşinizin ailesi siz değil de neden eşinizi arıyor?
Benim ailemde esimi degil beni ariyor. Ne ben ne esim bundan rahatsizlik duymuyoruz.
Birde su var kayinvalidem beni arayip gelecegiz derse ben diyelim o gun disari cikacagiz gelmeyin diyemem ama esim der. Ayni sekilde benim ailem esimi arasa esim sinavim var gelmeyin diyemez ama ben anne esimin sinav haftasi bu hafta derim.
Ama burda kriter senin ailen benim ailem olayı değil ki, evin düzenini kuran o evin hanımı olan kadın olduğu için kadın aranmalıdır. Hele ki çalışan bir bayansa mutlaka kadın aranmalıdır.
Siz böyle mutluysanız diyecek birşeyim olmaz. Ama ben haber verilen değil karar veren olmak isterim o yüzden benim aranmamı beklerim, ha her zaman olmuyor maalesef, eşim ben bi sevdaya sorayım der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?