Peki neden hep onlardalar
Görümcemle aynı sitedeyiz pencereden sohbet etme mesafesi en son 13 gün önce gördüm
Eğer büyükler vs diye kv ye geliyorlarsa çok sorun değil yine ona gelirler
Siz de herkesin gelmeyeceği günlerde gitmeye çalışırsınız yani pazar toplandılarsa siz pazartesi gidersiniz kv ye
O zaman ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Aile bağları kuvvetli bir insana bu şekilde yaklaşırsan hissedeceği tek şey "beni ailemden koparmaya çalışıyor" olacaktır.
Kendini,ne kendi akrabalarına ne eşinin akrabalarına göre ayarlamak zorunda değilsin.Mizacın sessiz sakinse,kimse senden onların istediği gibi olmanı bekleyemez.Herkesin yapısı farklıdır.Zevkleri farklıdır.Herkesle de görüşmek ağırlamak zorunda değilsin.Mesafeyi sen koyacaksın.Merhaba,
5 senelik ilişkim var..Ben onun ailesiyle önceden tanışmıştım evlerine davet ettiklerinde bayramda özel günlerde gidiyordum...Artık ailelerimiz tanıştı onun ailesi bize geldi benim ailem onlara gitti ilk defa...Sorunum şu; ben hiç konuşkan değilim yani hiç konuşmam desem yeridir. Birde benim kimsem yok bi annem var yani..Babam ile annem ayrı ve yıllardır babamı görmüyorum.Birde abim var ama oda değişik bi cinstir...Bizim eve tanışmaya diye ilk defa geldiklerinde annem abimi de çağırdı gel sende abi olarak bizde ol diye ama o gelmedi..Ben napıcam ya orda ne işim var dedi..Akrabalarımızda ortada yok..Neyse onlar okadar kalabalıklar ki..ordu gibiler aşırı kalabalıklar..Yani akrabalar hep birbirlerinde,sohbet muhabbet...Annemle beraber onlara gittiğimizde ikimizde sıkıldık.Başım ağrıdı yemin ediyorum sıkıntıdan öldüm.Annemde sıkıldı.Ya hep konuşyolar muhabbet ediyolar kendi aralarında tabi ve ben gürültüye gelemiyorum zaten sessizim orda hiç konuşamıyorum..Ne kadar sessizsin diyolar.Bana göre değil sürekli kalabalık.Ama evlilik yolunda bizim ilişkimiz.Ve evlendiğimde bu bana sorun yaratacaktır değil mi? biz iki kişilik bi aile onlar sürekli curcuna...Yemek yapmayı bilmem tatlı börek bilmem kalabalık misafir hiç ağırlamayız bilmem yani.Hamarat değilim.Konuşkan değilim...bikaç sefer onların kalabalığını gördüm herseferinde başım patladı.
Hiç benlik değil bunlar..ne olucak böle
Esinde onlara bağlı senin de yakın olmanı istiyor sanırım.Sorun yaşarsın.Ben hic zannetmiyorum ailesinden uzak ev tutmaya yanaşsın.İşten gelip bi de bu insanları çekeceksin yani mecburen :))
Çok iyi düşün.İnsan sevince her şeye katlanır gibi geliyor ama birkaç sene katlansan sonra yine sıkıntı yaşayacaksın.İyi düşün
sevgilimin bi dayısının eşi var..o kadını pek sevmiyolar farkettim ben..sormuştum eskiden, x yengeni pek sevmiyolar gibi bi sorun mu var demiştim...Sevgilim, x yengem bizim gibi değil mesafeli soğuk dedi..E kadın haklı çalışıyo evde çocukları var evi işi ve iş yorgunluğu vardır zaten muhakkak..Ama sevilmeyen gelin olmuş analiz etmiştim
bunda kötü olan ne var anlamadım ki?mesafeyi sevmiyolar..Annesi anneme bizm çekirdek ailemiz bu diyo...içerde 14 kişi varken..
Birbirimize kenetliyizdir hep diyo. Sevgilimde çook bağlı onlara hiç ayrı gayrı durdurmaz.. Okadar çok konuşuyolar ki Allah'ım
yani gerçekten çok üzücü kvdeler falan kızıyoruz burada ama siz ilk görüşte en olumsuz şeyi görmüşsünüz. en kötü senaryolarben zaten çalışıyorum..yani çalışmayada hep devam edicem..bide iş yorgunluğu ile kalabalık ev oturmaları bana göre hiç değil aslında...istemem yani açıkçası..Nolcak böle bilmem artık
yani gerçekten çok üzücü kvdeler falan kızıyoruz burada ama siz ilk görüşte en olumsuz şeyi görmüşsünüz. en kötü senaryolar
ilk görüş değil..5 senelik ilişkim..Herzaman bu şekildeler...Bense kalabalık ortam sevimyorum çok sıkılıyorum konuşmuyorum..zıtlık var
zıtlık varsa ayrıl niye 5 yıl sürdürdün. bu kadar sorun ettiğine ve konu açtığına göre ayrıl. ha deseydin ki 5 yıl içinde çok kalabalıklar laf sokuyorlar taciz ediyorlar neyse
sırf kalabalık oluşları sorunsa ayrıl yani. bu insanlar azalmayacak çünkü
bu sebepten dolayı ayrılıp ayrılmasam mı diye bir sorunum yok
nasıl bir sorununuz var? o zaman sevgilinize diyin ben alışkın değilim sıkılıyorum kalabalıkta evlenince kalabalık toplanırsa gitmeyelim ? ya da eve az sayıda misfir kabul edelim?
Bunu ayarlayacak olan sizsiniz, sevgilinizle konuşup karar vermeniz lazım. İleride bu tür ortamlara ne kadar sıklıkta karışacağınız-ne kadar sıklıkta kimleri ağırlayacağınızı karşılaştırırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Başka hiçbir sorun yoksa tabi.
Belki de sıkıntı bende nebileyim sosyal fobim var gibi..sevgilime söyledim ben kalabalık hiç sevmiyorum sıkılıyorm diye..Ama zamanla alışırsın onlar gibi olursun diyo. Bu yaşıma geldim değişmedim sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?