Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bmce kndini yprtma drek asilama yptr

Canım benim de var ara ara ağrı giriyor ama belli bir süre sonra geçiyor biraz akıntı var jelle beraber geliyor bakalım inşallah olmayız canım ya inan ben de çok korkuyorum senin kaçıncı gün
Bnm kasikta falan agrm oldu bgn bacagm snciyo bgun 11. Gnum dha bnm cnm ya snin snucunu bkliyrm heyecanla pozitf hssdyrm ama ins oyldr

Kızlar merhaba benim sonuç negatif malesef olmadi herşey allahtan. İlk aşilamamda cok üzülmüştüm. Ama bu defa fazla uzmedim kendimi bekliyodum bu sonucu inşallah sizleerin olur.

Kızlar merhaba benim sonuç negatif malesef olmadi herşey allahtan. İlk aşilamamda cok üzülmüştüm. Ama bu defa fazla uzmedim kendimi bekliyodum bu sonucu inşallah sizleerin olur.
Kacnci gnun cnm bnde adt olacm kasigm szliyo adt blrtileri cgldi

Progesteron 3. 93 b-hcg 1.24 çikti yani olumsuz
Canım Rabbim inşallah er geç nasip edecek belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın biraz dinlen kafanı dağıt stres yapma sakin inşallah Rabbim anne olmayı bizlere de tattiracak yeter ki zamanında dua ve sabrımizi gösterelim

Senin snuc ne cnm

Ay ins yaa ins bklm ne ckqcak bna dua et bnde hamile olym ne olr

Ay ins yaa ins bklm ne ckqcak bna dua et bnde hamile olym ne olr
İnşallah canım inan hep dualarimdasiniz ben de çok umitlendim bu defa neden bilmiyorum içimde pozitif diye bir his var inşallah öyle olur ayakta biraz kalsam iki dakika iş yapsam hemen belim ağrıyor bir de sağ kasigimda hep bir seyrime var sanki içinde birsey kimildiyör gibi bu belirtiler hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama beni çok umitlendirdi çok heyecanlıyım kızlar inşallah pozitif gelir sonuç

Iyi olmaya calisiyrm ara ara gelio canim belimde benimde agri var bnce sen hamilesin ama ben adet olacm gbi korkuyrm biraz canim sikkin
Sıkma canini canım benim de öyle ara ara gitiyor ağrı bugün hafifledi iki gün önce ben de senin gibiydim sürekli lavaboya gidiyordum kesin adet oldum diye kirmizilari görene kadar umit kesmek yok inşallah da gormeyecegiz

İnşalah cnm allah yuzunu guldursun. Olmuşdur inşallah hayirli haberler ver bize :)

Ins grmeyz canim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…