- 9 Aralık 2015
- 201
- 122
- 53
- 35
Amin canım yaaaa inşallah hepimiz müjdeli haberler verelim bu haftaYa bna adetn gcerse gldi gcmezse kntrole gl ddi uf krkuyrmmmm hdi sn 12. Gn yptr ins poztftr yarabbiiimmmm
Bnimde 13 14 15 subat gnleri adet gunkerim canim 11 subattada 12 gun oluyo asilama yapali adtim gcene kdar beklesemmi yoksa test yaosammi bilmiyorumCanım ben ilk asilamamda 11. Gun adet oldum teste gerek kalmadı adet günleri değişiyor çünkü dr yumurtlama ve çatlama gününü ignelerle değiştiriyor o yüzden öne geliyor adet tarihi benim bu ay ki adet tarihim 18 Şubat ama şu anki tarih ne bilmiyorum birinci gibi olursa şu üç gün baya kritik
Ay ins tutmustur asilaman canim ya pzartesi mi test gununCanım ben ilk asilamamda 11. Gun adet oldum teste gerek kalmadı adet günleri değişiyor çünkü dr yumurtlama ve çatlama gününü ignelerle değiştiriyor o yüzden öne geliyor adet tarihi benim bu ay ki adet tarihim 18 Şubat ama şu anki tarih ne bilmiyorum birinci gibi olursa şu üç gün baya kritik
İnşallah canım inşaallah 7.ci günden beri adet agrsi gibi ağrılarım başladı aşılama günü ile birlikte bü gün 10. Gun yine adet olacakmisin gibi kasiklarim ve bacaklarım ağrıyor ince bir sızı var sabah çok aşırı bir şekilde bel ağrım oldu sanki birisi kuyruk sokumumu bastiriyormus gibi hiç böyle bir ağrı yasamadim ne adet günlerimde ne ilk asilamamda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahAy ins tutmustur asilaman canim ya pzartesi mi test gunun
İnşallah canım hepimizin tutmustir yok pazartesi degil aşılama gününü sayacak miyiz onu sayarsak salı saymazsak çarşamba günü canım saymak gerekiyor mu ben doktoruma sormayı unuttumAy ins tutmustur asilaman canim ya pzartesi mi test gunun
Saymayacaksn canm sn bnden bir gn once olmussn bnmde persembe 12İnşallah canım hepimizin tutmustir yok pazartesi degil aşılama gününü sayacak miyiz onu sayarsak salı saymazsak çarşamba günü canım saymak gerekiyor mu ben doktoruma sormayı unuttum
Bence sen hamilesn cnm icime oylle dguyorHa bir de akıntım başladı inşallah sonu hayır olur
Akintin ne kdr ygnlukta nasl ymurta caltaynca uzuyo ya oylemiHa bir de akıntım başladı inşallah sonu hayır olur
Ay ağzından bal damliyor kuzum ya inşallah önce ben sonra da sen mutlu haberleri veririz herkese umut oluruzBence sen hamilesn cnm icime oylle dguyor
Canım nasıl olduğunu pek anlayamıyorum çünkü crinone jel kullanıyorum onunla karışıyor ama su rengi sürekli bir ıslaklık var günlük pedi degistitiyorum belli bir süre sonra tekrar islaniyor bugün kaç defa adet oldum diye üzülerek gittim lavaboya ama çok şükür birsey yok ara ara ağrılar devam ediyor çok korkuyorum adet olcam diye yaaaAkintin ne kdr ygnlukta nasl ymurta caltaynca uzuyo ya oylemi
Korkma kuzum bence hamilesin ins bnde hamileyimdir cok dua edelim sende bna etCanım nasıl olduğunu pek anlayamıyorum çünkü crinone jel kullanıyorum onunla karışıyor ama su rengi sürekli bir ıslaklık var günlük pedi degistitiyorum belli bir süre sonra tekrar islaniyor bugün kaç defa adet oldum diye üzülerek gittim lavaboya ama çok şükür birsey yok ara ara ağrılar devam ediyor çok korkuyorum adet olcam diye yaaa
Bna doktorum jel vermedi progestan verdiCanım nasıl olduğunu pek anlayamıyorum çünkü crinone jel kullanıyorum onunla karışıyor ama su rengi sürekli bir ıslaklık var günlük pedi degistitiyorum belli bir süre sonra tekrar islaniyor bugün kaç defa adet oldum diye üzülerek gittim lavaboya ama çok şükür birsey yok ara ara ağrılar devam ediyor çok korkuyorum adet olcam diye yaaa
İnşallah canım inşallah hep dualarimdasiniz Rabbim evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese nasip etsin senin var mı böyle belirtilerin ay ya inşallah hamileyizdir içimde bir heyecan var hep yoksa büyük hayal kırıklığı olucakKorkma kuzum bence hamilesin ins bnde hamileyimdir cok dua edelim sende bna et
Belirti batma var sade cnm bska bsy yk midem brz ktydu oda gcti aknti fln ykİnşallah canım inşallah hep dualarimdasiniz Rabbim evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese nasip etsin senin var mı böyle belirtilerin ay ya inşallah hamileyizdir içimde bir heyecan var hep yoksa büyük hayal kırıklığı olucak
Bde adt sncsi gbinarda ayklrm sncio ama oda azldiBelirti batma var sade cnm bska bsy yk midem brz ktydu oda gcti aknti fln yk
Ins cnm ama bnm hc belirtm yk korkyorum snucu hmen yaptrnca bna aktar olrmu cok merk edyrmİnşallah bu hafta hepimiz güzel haberler alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?