Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anestezi uzmanları pek önemsenmezler ama önemli bir işleri vardır. bu durumu ego kompleks yapmışsa işin zor.
nadiren bu tür hislere girmeyenlerini gördüm. nazik kibar anlayışlı ve sakin oluyorlar.
hasta acısında da bu böyle. dahiliye uzmanı olaydı el üstünde tutulurdu
anestezi gene iyi genel cerrah filan bulsaydın asıl o zaman anlardın doktorların burnu büyüklüğünü![]()
anestezi uzmanları pek önemsenmezler ama önemli bir işleri vardır. bu durumu ego kompleks yapmışsa işin zor.
nadiren bu tür hislere girmeyenlerini gördüm. nazik kibar anlayışlı ve sakin oluyorlar.
hasta acısında da bu böyle. dahiliye uzmanı olaydı el üstünde tutulurdu
anestezi gene iyi genel cerrah filan bulsaydın asıl o zaman anlardın doktorların burnu büyüklüğünü![]()
Bir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.
öylemiymiş yani. ilk defa duydum. ama bazen de isteklerinizi ısrarla elde etmeye , ısrarla istemeye falan yönlendirirler sözlerle insanları özellikle de kişisel gelişim kitapları ve sözlerinde. aklım karıştı açıkçasıUnutma: "zorluyorsan yanlış yapıyorsun demektir"...
inşallah. Teşekkür ederim.Hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun diyorum. Olmayabilir tabi o da bir ihtimal. Teşekkür ederim.Nasıl bu kadar ısrarcı oluyorsunuz anlam veremiyorum .
Beni resmen istemeyecek , senden etkilenmedim diyecek bi daha ölsem yine istemem .
Hoşlanmamış beğenmemiş olabilir insanız sonuçta .
Cıks olmaz bu iş .
sizi bir bayan olarak daha fazla zor durumda bırakmak istememiş olabilirBir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.
Devam! bence potansiyel cok yuksek, herseyden once iyi bir arkadas olmaya calisin. Bu adim cok onemli.Merhaba hanimlar. Görüşmek istediğim kişi beni aradi. Yarim saat neredeyse sohbet ettik. Şubatta geleceğini söyledi. Cok bunalmıştı. Anladığım kadarıyla. Yine gayet içten ve samimi idi. Yani çocuğun genel tavrı bu şekilde sanırım yoksa benden hoşlanıyor derdim :)