ikinci buluşma

Evet nazik kibar sakın ve anlayışlı görünüyordu ve kültürlü bu yüzden etkilendim. :-) benim branşımi da yazayım mi :-) kişilik analizini yap edebiyat ogretmniyimyim:) Saglikcisiniz galiba:)

anestezi uzmanları pek önemsenmezler ama önemli bir işleri vardır. bu durumu ego kompleks yapmışsa işin zor.
nadiren bu tür hislere girmeyenlerini gördüm. nazik kibar anlayışlı ve sakin oluyorlar.
hasta acısında da bu böyle. dahiliye uzmanı olaydı el üstünde tutulurdu :p
anestezi gene iyi genel cerrah filan bulsaydın asıl o zaman anlardın doktorların burnu büyüklüğünü :KK70:

[/QUOTE]
anestezi uzmanları pek önemsenmezler ama önemli bir işleri vardır. bu durumu ego kompleks yapmışsa işin zor.
nadiren bu tür hislere girmeyenlerini gördüm. nazik kibar anlayışlı ve sakin oluyorlar.
hasta acısında da bu böyle. dahiliye uzmanı olaydı el üstünde tutulurdu :p
anestezi gene iyi genel cerrah filan bulsaydın asıl o zaman anlardın doktorların burnu büyüklüğünü :KK70:

Evet nazik kibar sakın ve anlayışlı görünüyordu ve kültürlü bu yüzden etkilendim. :-) benim branşımi da yazayım mi :-) kişilik analizini yap edebiyat ogretmniyimyim:) Saglikcisiniz galiba.

Evet nazik kibar sakın ve anlayışlı görünüyordu ve kültürlü bu yüzden etkilendim. :-) benim branşımi da yazayım mi :-) kişilik analizini yap edebiyat ogretmniyimyim:) Saglikcisiniz galiba.[/QUOTE]
Saglikci degilim :) cok isterdim. Esimle tanismadan cok once bana da bir doktor bulusup gorusmemi isteyenler oldu. gorustum. Begenmedim.aracinin israri uzerine kiramayip 2. ciye gorustum.
2.cide direkt bu is olmaz dedim ve bitti.
Edebiyat ogretmeni : romantik, sakince, kismende olsa beklentili, esi olacak insanin yumuş huylu olmasini ister. Ogretmen olman;zdan oturu sizlerde kendinizi supee guc buyuk insan olarak goruyorsunuz. Doktor burnu ile asagi yukari ayni burun buyuklugun sahipsiniz. Sizin doktorlar ile aranizda ki fark atamalariniz. Onlar daha kolay is buluyor.

Ama matematikci- kimyac olsaydin daha kotuydu :)))
Parayi seversiniz.

Sömestr da geldi. Hala aramadı. Daha beklemenin anlamı kalmadı galiba :(

Bir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.

biraz ustune dusmus gibi olmus :KK64:
adam yeniden gelirim demistir cunku zaten nazik biri oldugunu soyluyorsunuz.
bu arada bu is olmazsa cok uzulmeyin,doktorla evli olmak biraz yalnizlikla basbasa olmak gibi bisey..
cocugunu yalniz yetistirmek,haftada 3-4 gun yalniz uyumak demek..
calisma odasinin kapisi kapali saatlerce kitaplar arasinda sIkisip kalmis koca demek..
ne bileyim doktor esi olmak yalniz olmaya evet demek gibi biseymis.

Merhaba hanimlar. Görüşmek istediğim kişi beni aradi. Yarim saat neredeyse sohbet ettik. Şubatta geleceğini söyledi. Cok bunalmıştı. Anladığım kadarıyla. Yine gayet içten ve samimi idi. Yani çocuğun genel tavrı bu şekilde sanırım yoksa benden hoşlanıyor derdim :)

Unutma: "zorluyorsan yanlış yapıyorsun demektir"...
öylemiymiş yani. ilk defa duydum. ama bazen de isteklerinizi ısrarla elde etmeye , ısrarla istemeye falan yönlendirirler sözlerle insanları özellikle de kişisel gelişim kitapları ve sözlerinde. aklım karıştı açıkçası :KK64:

Nasıl bu kadar ısrarcı oluyorsunuz anlam veremiyorum .
Beni resmen istemeyecek , senden etkilenmedim diyecek bi daha ölsem yine istemem .
Hoşlanmamış beğenmemiş olabilir insanız sonuçta .
Cıks olmaz bu iş .

Hayırlısı
Nasıl bu kadar ısrarcı oluyorsunuz anlam veremiyorum .
Beni resmen istemeyecek , senden etkilenmedim diyecek bi daha ölsem yine istemem .
Hoşlanmamış beğenmemiş olabilir insanız sonuçta .
Cıks olmaz bu iş .
Hayırlısı olsun diyorum. Olmayabilir tabi o da bir ihtimal. Teşekkür ederim.

Görüş tabii ki ama fazla umut bağlanma da üzülme sonra. Bir de bir arkadaş doktorların egosu tavan yazmış; çok doğru tespit olmuş. Bunları göz önünde bulundurarak git. Yaşın gencecik o gider başkası gelir.;)

Ayata, post: 44857273, member: 731183"]Görüş tabii ki ama fazla umut bağlanma da üzülme sonra. Bir de bir arkadaş doktorların egosu tavan yazmış; çok doğru tespit olmuş. Bunları göz önünde bulundurarak git. Yaşın gencecik o gider başkası gelir.:KK66:[/QUOTE]
Teşekkür ederim tavsiye için :) Fazla umutlanmamaya dikkat ediyorum. Fikrinin değişmeme ihtimali daha yüksektir zaten. Herhalde.

Bir de peki neden ikinci kez görusebiliriz dedi. Ben ona dedim ki : insan ilk görüşmede elektrik almayabilir 2 saatte nasıl bir elektrik bekliyorsun ki dedim. Tamam o zaman böyle düşünüyorsan yine görüşelim ben yine gelirim yine sohbet ederiz dedi. Ben de buna şaşırdım ben olsam öyle bir şey demezdim. Görüşmek istemediğim birine. Hem de kalkıp baska bir memlekete gelecek yolunun üstü bile olsa.
sizi bir bayan olarak daha fazla zor durumda bırakmak istememiş olabilir

Merhaba hanimlar. Görüşmek istediğim kişi beni aradi. Yarim saat neredeyse sohbet ettik. Şubatta geleceğini söyledi. Cok bunalmıştı. Anladığım kadarıyla. Yine gayet içten ve samimi idi. Yani çocuğun genel tavrı bu şekilde sanırım yoksa benden hoşlanıyor derdim :)
Devam! bence potansiyel cok yuksek, herseyden once iyi bir arkadas olmaya calisin. Bu adim cok onemli.

Yinemipilav, post: 44857928, member: 710610"]Devam! bence potansiyel cok yuksek, herseyden once iyi bir arkadas olmaya calisin. Bu adim cok onemli.[/QUOTE]
inşallah dediğiniz gibi olur hayirlisiyla tabi. Teşekkür ederim.

Back
X