Vallahi kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir yol bulamadımAyip etmis belli ki patavatsiz biraz.
Yerinde olsam ayni kararsizligi yasardim.
Begenmemissin de tipini, ne desem bilemedim ki...
Ay bu adam ne kaar entelektüel olabilir merak ettim doğrusu
Hangi amaçla yaptığını bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmediSinemada yaptiklari deneme amaçli olabilir mi?
Bazi erkekler o kafada oluyo kolay kiz mi hemen sarilicak mi vs diye test ediyo kendince.
Daha önce duymuştum boyle yapanlari.
Öyleyse eğer arkana bakmadan kaç bence.
Yani her konu hakkında bilgisi var, çok kitap okuyor ama duygusal ilişki yönünden bilemicemAy bu adam ne kaar entelektüel olabilir merak ettim doğrusu
Önceki konumda da belirtmiştim annem çok heveslisi şimdi olmazsa ona nasıl söylicem? BilmiyorumAnnenin şimdi üzülmesi senin ileride üzülmenden daha evla öncelikle bunu belirteyim,yani anneni üzmemek adına eğer için ısınmadıysa devam etme ama...
Delikanlı kötü niyetli değildir belki ama düşündüğünü daaaaaaan ! diye söyleme özelliği olduğu kesin.Birkaç kere daha görüşebilirsin,sonuçta 2.buluşmada ne sen tanıyabilirsin onu ne de o seni tanıyabilir hemen.
Aynen gittiğimiz sinema çok sıkıcıydı, ikimiz de esnedin. Ne alaka ya daha birbirimizi ikinci kez görüyoruz.sinemada kızın omzuna kolunu atan ergenler kadar işte..
hala koca koca adamlar yapıyor mu bu taktiği yahu?
konu sahibesi esneme numarası eşliğinde mi geldi bu hareket merak ettim..
Aynen gittiğimiz sinema çok sıkıcıydı, ikimiz de esnedin. Ne alaka ya daha birbirimizi ikinci kez görüyoruz.
Çok şaşırdım ve hayal kırıklığına uğradım
Bilemiyorum ki ne yapsam...bence peşin hüküm verme
herkese çiçek verdiği anlamına gelmiyor bu
belki seni özel buldu ondan çat diye söyledi açıkça ...ben olsam devam eder gözlemlerdim bu kadar emin olma
bence devam et şans verBilemiyorum ki ne yapsam...
Üzülmek de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?