Sinemaya gittim ama ikinci buluşmada sarılmak isteyen olmadı. Sıkıntı sinemaya gitmek değil. Konumu tam okumadığınızı düşünüyorum.görüş ne var sonuçta herkesle her şeyi yapmış olabilir ne fark ediyor anlamadım sen hiç flört ettiğin biriyle sinemaya gitmedin mi? gelip sana seninle sinemaya gidince pek önemli hissetmiyorum acaba benden önceki sevgilisi le gitti diye düşünüyorum dese ne hissedersin?
Şans vermişte kızlara,2 ya da 3 kez görüşmüş de kestirip atmamış..Bu ne itici geldi bana anlatamam.
Nimetten saymış kendini,Allah bilir kızlar buna yol vermiştir..Bu ikinci görüşmede sarılıp,dokunmak istediyse diğer kızlara da normal tabiki..Bu adamın entektüelliğinden ne olacak Allasen??
Beğenmemişsin zaten,bırak gitsin..
annen neden üzülecek onu anlayamadım. ne iş yapıyor çocuk?Sinemaya gittim ama ikinci buluşmada sarılmak isteyen olmadı. Sıkıntı sinemaya gitmek değil. Konumu tam okumadığınızı düşünüyorum.
Evlenmek için gördükleri kişi sayısını belirtmesi ve onlarla 2-3 kez daha görüşüp kestirip atmıyorum demesi önemsiz hissettirdi. Tam anlamamışsınız
Ümitliydi annem ama ben istemezsem yapacak bir şey yokAnnemiz üzülecek diye kendimizi av mı yapalım
En itici olan kısım.
Amaç evlilik kimle olursa olsun.
2-3 kes görüştüm vs demiş ya.
Böyle bir adamla devam etmezdim zaten etkilenmemişsin.
Valla bu çocuk bana itici geldi.
Birincisi muhabbetiniz çok sıkıcı.
İkincisi sana karşı çok yoğun şeyler hissetmeden sarilmaya falan kalkmasi abazanlik ve pişmemişlik belirtisi.
Üçüncüsü iş görüşmesine gelir gibi gelmiş. 2 3 kez şans verdim nedir allasen. Adam aşk falan aramiyor, mulakatla gelin ariyor. Hani böyle tek.derdi bi kız bulayim da evleneyim olan tipler vardir ya... Peşin soliim siz evlenseniz sana üzülürüm..sizden derin ve yoğun bir aşk cikmayacagini bildiğim için.
Ayrıca sen de ona bayilmamissin. Yol yakinken reddet. Eger aradigin aşk ise tabii. Daha yaşın küçük yahu.
Evet biraz öyle evlenmek için görüşen cinsten gibi. Annem evlenmemi istiyor biraz bu konuda baskıcı malesef24 yasindasin daha, annen uzulmesin bi zahmet. Evlilik hoslantiyla yapilmaz, karsindaki cocuk evlenmek icin evlenecek belli ki. Ben olsam sepetlerim.
Evet çok yılışık bir hareketti gerçekten çok itici geldiSinemada yılışması çok itici.
Vallahi bir ömür aynı yatağa yatacaksın ve adamın donlarını yıkayacaksın !!! Daha en başta zaten tipini beğenmediğin adamın bir ömür donlarını yıkayamazsın :) o yüzden yok ver gitsinMerhabalar,
Bilenler bilir. Dünkü konumda ikinci buluşmadan bahsetmiştim.Bugün ikinci buluşmamız oldu...
Buluşma yerine geldiğimde elinde çiçeklerle karşıladı. Mutlu oldum tabii ve teşekkür ettim. Bir seyler içmek için bir Cafeye gittik. Bir saat sonra babası aradı acil gelmedi gerektiğini söyledi. Telefonunu kapatınca hemen kalkalım dedim çünkü annesi doktora gidecekmiş, kolu ağlıyormuş. Ben doktora götürüp hemen gelincem; sen avm de dolan, sinema programımız iptal olmasın dedi. Ben de tamam dedim 45 dakika dolandım sonra geldi.
Yine cafeye oturduk. Aramızda geçen diyalog aynen şu şekildeydi.
O: bir sey sorucaktım ama yanlış anlama?
B: sorabilirsin tabii...
O:daha önce erkek arkadaşın oldu mu? Ünideyken falan?
B: oldu. Senin oldu mu?
O:benim de oldu. Neden ayrıldınız?
B:öyle olması gerekti.
O:ne kadar sürdü?
B:1 yıl, senin ne kadar sürdü?
O:6 ay... Benim hakkımda ne düşünüyorsun.
B:İyi birisin, hoş sohbetlerin, romantiksi(çiçek mevzusu)
O:Bu kadar mı?
B:şimdilik bu kadar tanıyorum seni. Zamanla hakkında daha fazla sey öğrenirim. Sen ne düşünüyorsun?
O:aynı sesleri düşünüyorum. Ben senden önce de görüştüm evlenmek için ciddi 5-6 kişiyle.. Hemen kestirip atmadan şans verip görüştüm 2-3 kez...
Böyle deyince üzüldüm çünkü kendimi önemsiz hissettim. O çiçeğin de benim için bir anlamı kalmadı. O görüştüklerini de çiçek almıştır diye düşündüm. Benimle ikinci kez buluşmak istemesi hoşlandığı anlamına gelmiyor demek ki diye düşündün
Sonra sinemaya gittik. Film başladıktan 20 dk. sonra elini omzuma attı, sarılmak istedi. Ben de bunun için erken olduğunu düşünüyorum dedim. Tamam dedi. Yine bi 15 dk sonra başımı omzuna yasayabilir miyim? Dedi. İzin vermedim.
Ya kızlar bu çocuğa şans verilir mi? Bu görüştüğü 5-6 kişiden bahsetmesi onlar için peşin hükümlü olmadığını 2-3 kez daha görüşmek istediğini söylemesi...Sinemada sarılmak istemesi, başını omzuma koymak istemesi...
Daha ikinci buluşmamızdı.
Ne yapayım kızlar görüşeyim mi? Bırakayım mı? Ayrıca tip olarak da pek beğenmedim ama en azından konusma tarzı iyi, entelektüel dedim.
Şimdi bu çocuğa hayır desem annem de çok üzülecek!!! Ne yapayım bana bir yol gösterin sevgili kk arkadaslarım
Evlenecek kız arıyor işte. Sırayla herkese tek tek bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?